Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar uc test yaptım ve gunden gune çizgi silik çıkıyor.. aynı marka kullanıyorum ilkinde hıc bısey yoktu ıkıncı hafif silik çizgi ucuncu de pembe çizgi... bir yorumlayıverin lütfen
kan testi yaptinmi canim sonucu cok merak ediyorum
kıslaaar hamilelik iyi hos da bu bebe cok uyutuyo beni
Kızlar daha 2 gün önce aklıma takılan şeyleri sormuştum sizlere. Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu farklı bi duygu artık bende anneler kervanına katıldım:) şimdiki düşüncem eşime bu haberi ne şekilde vermek:)
Kızlar daha 2 gün önce aklıma takılan şeyleri sormuştum sizlere. Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu farklı bi duygu artık bende anneler kervanına katıldım:) şimdiki düşüncem eşime bu haberi ne şekilde vermek:)
Slm arkadaşlar kadınlar kulübüne yaklasık 2 senedir üyeyim benim hikayemde şöyle:ben 4.5 senelik evliyim ve evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz ilk zamanlar neden cocugumuz olmuyo demedik zamana bıraktık 1 seneyi gecince ben sürekli doktorlara gitmeye basladım hic bi problem yok olur dediler biraz daha bekledik yine olmayınca eşim muayene oldu ve varikosel oldugu ortaya cıktı fazla gecmeden esim ameliyat oldu (sperm sayısı düsükmüs)3-6 ay arasında düzelir dediler birazda öyle bekledik ama yine olmadı ve bize tüp bebekten baska sansınız yok dediler onada peki dedik gecen sene tüp bebek tedavisi uygulandı ama sonuc negatifdi.yılmadık cünkü bi cocugumuzun olmasını cok istiyorduk bu sene 1. ayda tekrar bi tüp bebek tedavisi uygulandı ama oda malesef tutmadı ve suan hastanede dondurulmus 9 embriyom var tedavi oldugum hastane yolsuzluk yapmıs sanırım saglık bakanlıgı el koymus orayada güvenim kalmadı anlıycanız tüm olumsuzlukları yasadım ve suan adetlerim cok düzenli olmasına ragmen (28 günde bir olurum)21.de olmam gereken adetimi daha olmadım kasıklarımda agrı var ama adet olmuyorum 2-3 gündür cok üsüyorum bacaklarım yukarı dogru cekiliyo sanki akıntım var (beyaz)ne düsünecegimi bilemedim testde yapmadım daha dogrusu yapmaya cesaret edemiyorum kendimi umutlandırmakta istemiyorum sanki her an olacakmısım gibi oluyorum wc ye gidiyorum hiç bişey yok idrarımda normal normalde adet olacagım zaman 1-2 gün kala kahverengi akıntım olurdu idrarımın rengi koyulasırdı banada yardımcı olun lütfennnnn..........
belki güzel bir sürpriz yapacaktır size birisi.. öle çaktırmadan çaktırmadan, tüm olumsuzluklar üst üste gelmişken, sen hala ümitliyken isyan etmemişken SÜRPRİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZ diyecektir belki biri.. inşallaaahhh, inşaaaaallllaaaaahhhh gönlüne göre olur ve dileğin gerçek olur.. ben hep hayırlısı dedim hep. olsunda demedim olmasında.. Allah ne zaman ve nasıl nasip ederse öle olsun dedim, oldu.. hemde mucize gibi.. o yüzden sen sakın ümidini kaybetme, bu mucizeleri kim yaşıyo sanıyorsun, senin benim gibi insanlar.. bide bakmışın :) sen hep iyi düşün iyi olsun..