sağol canım benım benımkı de gec döllenme :) pazartesıyı dört gözle beklıyorum.. daha ne keseyi gördüm ne de atısları.. ama gecıcek bu hafta da ınsallah bebısımın kesesini olsun görebilicem.. sımdıden bıseyler almaya basladım bebısıme battaniyesini aldım ama uzun bı hazırlık keyifli geçer inşallah ikimiz için de :)
sagol arkadasım :) bizim soyadımız ugurlu ismini de hayırlı koyucam
Arkadaşlar bunları konuşabildiğiniz için çok şanslısınız inanın bana.2007 yılında 8 hafta 5 günlükken bebeğimin kalp atışları durdu ve malesef kürtaj oldum.Hastane enfeksiyonu kaptım ve şuan kanallarımdan biri tıkalı biride hasarlı yani artık hamile kalma şansım çooooooooooooook düşük.Tüpbebeğede eşim yanaşmıyo yani anlıyacağınız Allah bana anneliği nasip etmemiş herhalde ama bana inanın sizin bu yazılarınızla avunuyorum.Lütfen kendinize çok iyi bakın ve anneliğin tadını çıkarın
öyle estur hakkımızda haırlısı :) ben bugun doktora gittim malesef keseyi göremedik ama süphemiz yok hamileliğinden dedi bir de dıs gebelik yok gec döllenme olmus olabilir daha cok kucuk bebeğimiz göremedik o yuzden dedi moralim yerine geldi :))) bebişimle kendime yemek ısmarladım :))
evde egzersiz yaparsın arkadasım ben de her gun cıkamıyorum bizim ilçe guzel ama feci bir bayırın basında evimiz :)) aaah ah hem de cok kucuk evım bebısımın bır odası olmıcak belkı tasınırım diyorum bi umıt.. inşallah dogu göreviniz de hayırlsııyla biter de sevdıklerınle hep beraber olursun canım benım
Arkadaşlar bunları konuşabildiğiniz için çok şanslısınız inanın bana.2007 yılında 8 hafta 5 günlükken bebeğimin kalp atışları durdu ve malesef kürtaj oldum.Hastane enfeksiyonu kaptım ve şuan kanallarımdan biri tıkalı biride hasarlı yani artık hamile kalma şansım çooooooooooooook düşük.Tüpbebeğede eşim yanaşmıyo yani anlıyacağınız Allah bana anneliği nasip etmemiş herhalde ama bana inanın sizin bu yazılarınızla avunuyorum.Lütfen kendinize çok iyi bakın ve anneliğin tadını çıkarın
Eki Görüntüle 155257 Eki Görüntüle 155260 Eki Görüntüle 155259 Eki Görüntüle 155261
biri bana bakabilir mii
merhaba bende 4 gun gecikdi aslinda hep 1 kac gun once adet olurum. ben de test yaptim cizgilerim baya kirmizi cikti. ikisi de uzakdan gozle gorulur kadar/ hafif siskinliyim ve bir az yorqunlugum da var kendimi iyi hiss etmiyorum. bi de akintim var. acaba men de hamilemiyim:97:
kızlar hamileyimmmm beta hcg 215 :=))))))) benımle beraber guzel haber bekleyen herkese cok tesekkurlerrr