Gebeliğe Hazırlık Reglim 1 gün geçti ikinci çizgi silik hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh kizlar inşallahhhh hepimiz gebeyizdir. Guzel Allahim nolur bize sağlıklı, hayirli evlatlar nasip et
İnşallah vardır senden sonra da ben dedem var diye artk ben umudu kestim zaten aklıma da gelmiyor sadece yine varsa erken öğrenirim düşmesin yine derdindeyim yineler bni bırakmıyor

Ben de hep yarın olcam kesin diye bekledim ağrılarımdan dolayı ama hayırlısı İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin
Aminnn canim cok sagol destegin icin. Ne yapacagimi sasirdim. Gunduz saat 4 civariydi ilk testi yaptigimda. Dayanamadim aksam 9 gbi tekrar ettim yine silik cikti. Yarin sabah ilk odrarla da deneyecegim

Aminnn canim cok sagol destegin icin. Ne yapacagimi sasirdim. Gunduz saat 4 civariydi ilk testi yaptigimda. Dayanamadim aksam 9 gbi tekrar ettim yine silik cikti. Yarin sabah ilk odrarla da deneyecegim
O zaman çok yüksek ihtimalle bebiş var, idrar testindeki koyulaşmayı takip edip kan ver canım. En kesin kanda tabi ki, gerçi ben bazen diyorum keşke çok erken öğrenmeseydim de kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı diye stres olmasaydım. Sağlıkla gelsinler İnşallah, Allah hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.

Amiiiinnn canım benim aminnnn inşallahhhh sabahi iple çekiyorum. Ilk idrarla yapcam hemen. Yasim 37. 4 aylik evliyim oyuzden acele ediyorum ve heyecanlıyım fazlasıyla.

Canimm kasiklarim agriyor hafif belimde de agri var. Sanki regl sancisi gibi. Cok korkuyorum. Bugun sabah olmaz bana
Korkma canım gebelikte de aynı regl sancısı gibi ağrı oluyo bende yaşadım kesin adet olcam diye bekledim. Sen dikkat et ağır işler yapma yükseğe uzanma..sabah tekrarla testini

Korkma canım gebelikte de aynı regl sancısı gibi ağrı oluyo bende yaşadım kesin adet olcam diye bekledim. Sen dikkat et ağır işler yapma yükseğe uzanma..sabah tekrarla testini
Günaydın canım az once yine test yaptim yine silik cikti. Birde ovulasyon testi yaptim o da cift cizgi çıktı. Ama t, c kadar koyu değil ovulasyon testinde. Fotoğrafı ekliyorum ne diyorsunuz kizlar. Bugun bat gunum normalde

Bu da ovulasyon testi

Eklentiler

• Screenshot_20211129_073902_com.android.gallery3d.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 99
Yaa süreç cok sıkıntılı. Isyerindeyim. Hic adapte olamıyorum işe. Tuvalete gidip geliyorum regl oldum mu diye

Yaa süreç cok sıkıntılı. Isyerindeyim. Hic adapte olamıyorum işe. Tuvalete gidip geliyorum regl oldum mu diye
Aynı durumdayım canım kafam sadece orda, acaba sağlıklı gebelik mi her şey normal mi diye düşüne düşüne başka hiçbir şeye adapte olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…