- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
İnşallah vardırAhhh kizlar inşallahhhh hepimiz gebeyizdir. Guzel Allahim nolur bize sağlıklı, hayirli evlatlar nasip et
İnşallah dualarım sizinle seninleİnşallah simdikinde olacakk
eğer silik çizigi kısa sürede çıktıysa gayet net gözüküyor, idrar testini sabah ilk idrarla tekrarla istersen için rahat etsinYani suan icin benim adetim gecmis degil. Oyuzden korkuyorum
Aminnn canim cok sagol destegin icin. Ne yapacagimi sasirdim. Gunduz saat 4 civariydi ilk testi yaptigimda. Dayanamadim aksam 9 gbi tekrar ettim yine silik cikti. Yarin sabah ilk odrarla da deneyecegimBen de hep yarın olcam kesin diye bekledim ağrılarımdan dolayı ama hayırlısı İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin
Ahhhh inşallah Allah duysun sesimizi dualarimiziİnşallah dualarım sizinle seninleumarım yarın regl olmazsın
Evet canım ilk 3-4 dakika içinde ciktieğer silik çizigi kısa sürede çıktıysa gayet net gözüküyor, idrar testini sabah ilk idrarla tekrarla istersen için rahat etsin
O zaman çok yüksek ihtimalle bebiş var, idrar testindeki koyulaşmayı takip edip kan ver canım. En kesin kanda tabi ki, gerçi ben bazen diyorum keşke çok erken öğrenmeseydim de kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı diye stres olmasaydım. Sağlıkla gelsinler İnşallah, Allah hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.Aminnn canim cok sagol destegin icin. Ne yapacagimi sasirdim. Gunduz saat 4 civariydi ilk testi yaptigimda. Dayanamadim aksam 9 gbi tekrar ettim yine silik cikti. Yarin sabah ilk odrarla da deneyecegim
Amiiiinnn canım benim aminnnn inşallahhhhO zaman çok yüksek ihtimalle bebiş var, idrar testindeki koyulaşmayı takip edip kan ver canım. En kesin kanda tabi ki, gerçi ben bazen diyorum keşke çok erken öğrenmeseydim de kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı diye stres olmasaydım. Sağlıkla gelsinler İnşallah, Allah hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.
Korkma canım gebelikte de aynı regl sancısı gibi ağrı oluyo bende yaşadım kesin adet olcam diye bekledim. Sen dikkat et ağır işler yapma yükseğe uzanma..sabah tekrarla testiniCanimm kasiklarim agriyor hafif belimde de agri var. Sanki regl sancisi gibi. Cok korkuyorum. Bugun sabah olmaz bana
Günaydın canımKorkma canım gebelikte de aynı regl sancısı gibi ağrı oluyo bende yaşadım kesin adet olcam diye bekledim. Sen dikkat et ağır işler yapma yükseğe uzanma..sabah tekrarla testini
Güzel haberlerini bekliyorum canımAmiiiinnn canım benim aminnnn inşallahhhhsabahi iple çekiyorum. Ilk idrarla yapcam hemen. Yasim 37. 4 aylik evliyim oyuzden acele ediyorum ve heyecanlıyım fazlasıyla.
Aa yeni gördüm, hayırlı olsun canım çok erken olmasına rağmen burdayım ben diyor sanırımBu gebelik testi
Amin İnşallah canım benim ❤Senin bebisin de kalp atışlarını duyacaksın inşallah hayirlisi ile
Ayyyy inşallahhhhh yaaaAa yeni gördüm, hayırlı olsun canım çok erken olmasına rağmen burdayım ben diyor sanırımovulasyon testi hiç yapmadım onu anlamadım ama bu teste göre hamilesin İnşallah
Dünkü testinde gayet belliydi bu testte öyle cnm hayırlı olsun Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsinBu gebelik testi
Aynı durumdayım canım kafam sadece orda, acaba sağlıklı gebelik mi her şey normal mi diye düşüne düşüne başka hiçbir şeye adapte olamıyorumYaa süreç cok sıkıntılı. Isyerindeyim. Hic adapte olamıyorum işe. Tuvalete gidip geliyorum regl oldum mu diye