- 4 Nisan 2020
- 9.888
- 21.481
Devamı gelmediyse sıkıntı yok olaki gelirse acile gidinAnladım, nokta kadar 1-2 damlaydi ama inşallah bir sorun yoktur. Sabahı sabah ederim bu gidişle 9da randevu
Yaa İnşallahHAYirli olsun canım bebisin ben burdayim demis
Tamam, çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz içinDevamı gelmediyse sıkıntı yok olaki gelirse acile gidin
Rica ederimTamam, çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için
Hamilesin canım tebrik ederim ama yine de dikkatli ol ve kan testi yaptırabilirsin ve de doktorundan randevu almalısınMerhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda. Reglim daha 1 gün geçti acaba regl mi olacağım diyordum fakat dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı (1-2 dk içerisinde) fotoğraftaki gibi. Bu şekilde silik çizgi sanırım erken yapılan testte çıkıyormuş, sizce hamile olma ihtimalim var mı? Silik çizgi çıkıp hamilelik olmayan denk gelmedi hiç sizlerden var mı böyle bir durum yaşayan? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim Eki Görüntüle 2957468
Canım ben yazın kimyasal gebelik geçirdim. Önce silik olmayan çizgi çıktı ama reglime 3 gün vardı regl günümden 1 gün sonra çöm stres olup ağladığım çok üzüldüğüm bir gün oldu ve birden regl oldum ve test yaptığımda 2. Çizgi çıkmadı. Sen bu günleri sakin geçir ayrıca normal test yapmışsın reglin de gecikmiş korkmaAy İnşallah canımBen de çok korkuyorum kimyasal gebelikten, İnşallah kimyasal değildir. Perşembe gününe kadar kan vermeye gidemiyorum o zamana kadar nasil bekleyeceğim bilmiyorum ama İnşallah hayal kırıklığına uğramam
Çok sağol canım, Allah isteyen herkese saglikla hayırla nasip etsin İnşallah. Yarın sabaha aldım randevu İnşallah sabah netleşir muayeneden sonra da guzel haberi veririm sizlereCanım ben yazın kimyasal gebelik geçirdim. Önce silik olmayan çizgi çıktı ama reglime 3 gün vardı regl günümden 1 gün sonra çöm stres olup ağladığım çok üzüldüğüm bir gün oldu ve birden regl oldum ve test yaptığımda 2. Çizgi çıkmadı. Sen bu günleri sakin geçir ayrıca normal test yapmışsın reglin de gecikmiş korkma
merak etmeyin yerlesme kanamasi olabilir dualarim sizinleKızlar yarın gidiyorum doktora, bugün açık kahveyle pembe arası birkaç damla akintim vardı korktum regl geliyor diye. Gün boyu kötüydüm elim ayağım tutmuyor gibiydi baş dönmesi yaşadım regl olacağım herhalde diye düşündüm lekenin de üstüne. Akşama kadar bekledim lekenin devamı gelmedi. Dayanamayıp bir test daha yaptım hiç beklemeden ikinci çizgi çıktı, öncekiler gibi silik de değil bu. Allahın izniyle yarın güzel haberler verir Dr İnşallah. Dua edin nolur, testi yapar yapmaz paylaşmak istedim sizinle ❤
Teşekkür ederim Allah razı olsun, çok şükür devamı gelmedi lekelerin inşallah dediğiniz gibidir. Sabahı heyecanla bekliyorummerak etmeyin yerlesme kanamasi olabilir dualarim sizinle
HAYIRLI OLSUNBende pazartesi bir hafta gecmisti kan verdim bhcg 15 cikti sonra carsamba verdim 52 cikti gebemiyimdir acaba
en az 6 haftayi beklemeniz gerekiyor hatta gecse daha iyi keseyi gorur kalp atisini duyarsiniz hayirli olsun saglikla kucaginiza almak nasip olsunKızlar aldım sonuçlarımı, normal ultrasonda gozukmedi kese, daha çok yeni dedi dr. Hcg 258 çıktı 2 gün sonraya tekrar kan istedi. Sağlıklı ilerlerse 3 aralıktan sonra görünür ultrasonda dedi. İnşallah 2 gün sonraya da hcg yükselir normal bir şekilde ilerler saglikla alırım kucağıma
Amin İnşallah çok teşekkür ederim ❤ heyecanla hcg nin yükselmesini bekleyeceğim şimdi de, eşime söylemedim daha cumartesi günü de yükselmiş olursa söylerim diye düşünüyorum sürpriz yapmak istiyorumen az 6 haftayi beklemeniz gerekiyor hatta gecse daha iyi keseyi gorur kalp atisini duyarsiniz hayirli olsun saglikla kucaginiza almak nasip olsun
2 günde 2 katı diyorlar, maşallah güzel gözüküyor sizinki. İnşallah sağlıkla devam eder, yarın tekrar kan verecek misinizBende pazartesi bir hafta gecmisti kan verdim bhcg 15 cikti sonra carsamba verdim 52 cikti gebemiyimdir acaba
Asiri kansizim kan vermem artik birazcik buyusun kan degerim cok dusuk2 günde 2 katı diyorlar, maşallah güzel gözüküyor sizinki. İnşallah sağlıkla devam eder, yarın tekrar kan verecek misiniz