Hayırlı olsun balımMerhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda. Reglim daha 1 gün geçti acaba regl mi olacağım diyordum fakat dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı (1-2 dk içerisinde) fotoğraftaki gibi. Bu şekilde silik çizgi sanırım erken yapılan testte çıkıyormuş, sizce hamile olma ihtimalim var mı? Silik çizgi çıkıp hamilelik olmayan denk gelmedi hiç sizlerden var mı böyle bir durum yaşayan? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim Eki Görüntüle 2957468
8 ay oldu evleneli çok istiyorum İnşallah vardir gebelikSilik de olsa çizgi çizgidir diye biliyorum : )
Çok yüksek ihtimalle var kan ver yarın sağlıcakla gelsinMerhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda. Reglim daha 1 gün geçti acaba regl mi olacağım diyordum fakat dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı (1-2 dk içerisinde) fotoğraftaki gibi. Bu şekilde silik çizgi sanırım erken yapılan testte çıkıyormuş, sizce hamile olma ihtimalim var mı? Silik çizgi çıkıp hamilelik olmayan denk gelmedi hiç sizlerden var mı böyle bir durum yaşayan? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim Eki Görüntüle 2957468
Belirtileriniz neydiMerhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda. Reglim daha 1 gün geçti acaba regl mi olacağım diyordum fakat dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı (1-2 dk içerisinde) fotoğraftaki gibi. Bu şekilde silik çizgi sanırım erken yapılan testte çıkıyormuş, sizce hamile olma ihtimalim var mı? Silik çizgi çıkıp hamilelik olmayan denk gelmedi hiç sizlerden var mı böyle bir durum yaşayan? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim Eki Görüntüle 2957468
Ben regl olacağımı düşünüyordum kasık ağrılarım vardı ama normal regl öncesinden biraz daha farklıydı ve hâlâ da var o ağrılar, bugün göğüslerde şişkinlik ve hassasiyet arttı onun dışında da sürekli idrara çıkıyorum. Çok fazla bir belirti yok regl mi hamilelik mi bilemiyorum kan testine de perşembeye kadar gidemiyorum maalesef beklemedeyim şuanBelirtileriniz neydi
Ay İnşallah canımBence var canım. Açıkçası bu testlere güvenimi yitirdim ben ilk silik çizgi çıkınca kan vermiştim 69 çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar idrar testi yaptım aşırı silik çizgi çıktı çok üzüldüm kimyasal gebelik galiba diye yine kan verdim gidip 230 çıktı. Yanii demem o ki sen kan ver boşver idrar testini
İstediğin gibi olur inşallah canım hayırlısı olsunAy İnşallah canımBen de çok korkuyorum kimyasal gebelikten, İnşallah kimyasal değildir. Perşembe gününe kadar kan vermeye gidemiyorum o zamana kadar nasil bekleyeceğim bilmiyorum ama İnşallah hayal kırıklığına uğramam
Bende 6 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum ama tutmuyor napmalıyım kızlarBence var canım. Açıkçası bu testlere güvenimi yitirdim ben ilk silik çizgi çıkınca kan vermiştim 69 çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar idrar testi yaptım aşırı silik çizgi çıktı çok üzüldüm kimyasal gebelik galiba diye yine kan verdim gidip 230 çıktı. Yanii demem o ki sen kan ver boşver idrar testini
Ne zamandır deniyorsunuz canım? Ben ovülasyon testi kullanarak hamile kaldım istersen deneyebilirsinBende 6 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum ama tutmuyor napmalıyım kızlar
Bu ay tutmazsa eger öyle yapıcam 3 aydır deniyorum canımNe zamandır deniyorsunuz canım? Ben ovülasyon testi kullanarak hamile kaldım istersen deneyebilirsin
Bu ay tutmazsa eger öyle yapıcamNe zamandır deniyorsunuz canım? Ben ovülasyon testi kullanarak hamile kaldım istersen deneyebilirsin
Çok ta takıyorum sen baska neler yaptnNe zamandır deniyorsunuz canım? Ben ovülasyon testi kullanarak hamile kaldım istersen deneyebilirsin
Bu ay tutmazsa eger öyle yapıcam
Çok ta takıyorum sen baska neler yaptn
[/QUOTE
İlişkiden sonra yarım saat yattım canım başka bi şey yapmadım