Gebeliğe Hazırlık Reglim 1 gün geçti ikinci çizgi silik hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dünkü testinde gayet belliydi bu testte öyle cnm hayırlı olsun Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin
Ya ne güzel konuşuyorsunuzz sizlerle mesajlasmak o kadar iyi geldi ki... Bu surecte bir eşim biliyor bir de siz surecime sahit oldunuz. Anneme söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum. Henuz cok belirsiz. İnşallah hayırlısıyla hamileyimdir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Aynı durumdayım canım kafam sadece orda, acaba sağlıklı gebelik mi her şey normal mi diye düşüne düşüne başka hiçbir şeye adapte olamıyorum 😏
Ahhh canimm cokkk iyi anlıyorum. Allahim herkesin gonlundekini hayirlisiyla versin inşallah. Ben inanıyorum guzelllll olacakkk cokkk guzelll olacak hepimiz icinnn 💕💕💕

Ya ne güzel konuşuyorsunuzz sizlerle mesajlasmak o kadar iyi geldi ki... Bu surecte bir eşim biliyor bir de siz surecime sahit oldunuz. Anneme söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum. Henuz cok belirsiz. İnşallah hayırlısıyla hamileyimdir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnsallah canım kan ver kesinlessin

Banada dua edin hamisler benim 5 buçuk yaşında bı oğlum var 14 aydır ikinciyi düşünüyoruz ama olmuyo
Ahhh inşallah canım benim inşallahhhh 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Buarada burda forumlarda bir macun tarifine denk geldim. Eşime onu yaptim. Onu yiyor sabah aksam yemeklerden once 1 er kaşık. Sperm hareketliliği ve sayisinda etkiliymis. Esim yaklasik 10 gundur kullaniyor. Caksir otlu, polenli, balli vs bir karisim.

Buarada kizlar dr u aradim. Dun ve bugun gebelik testi yaptigimi, silik ciktigini soyledim. Bugun normalde bat gunum oldugunu da belirttim. Çarşambaya kadar bekle dedi. Çarşamba da test yap ondan sonra goruselim dedi
😐😐😐

Buarada kizlar dr u aradim. Dun ve bugun gebelik testi yaptigimi, silik ciktigini soyledim. Bugun normalde bat gunum oldugunu da belirttim. Çarşambaya kadar bekle dedi. Çarşamba da test yap ondan sonra goruselim dedi
😐😐😐
Biraz sabır gerekiyor bu süreçte canım demesi kolay biliyorum ben de sabirsizliktan ölüyorum çünkü ama stres yapmamaya çalış inşallah çarşamba günü çok güzel haberler verirsin bizlere 🤲

İnşallah oğluşuna en kısa zamanda kardeş gelir canım, Allah gönlünüze göre versin 🙏🥰
Ahhh inşallah canım benim inşallahhhh 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Buarada burda forumlarda bir macun tarifine denk geldim. Eşime onu yaptim. Onu yiyor sabah aksam yemeklerden once 1 er kaşık. Sperm hareketliliği ve sayisinda etkiliymis. Esim yaklasik 10 gundur kullaniyor. Caksir otlu, polenli, balli vs bir karisim.
Amin kızlar Allah razı olsun

😐😐😐
Zaten şuan gitsen de kese görünmez cnm ama bı acile gidip kan verebilir değerini 2 günde bı kan vererek takip edebilirsin

Bilmiyorum ki öyle kalakaldım. Bekliyorum, sabretmeye çalışıyorum. Ama diger yandan da gidip kan testi yaptircak kadar cesaretli hissetmiyorum kendimi. Hepimiz mutlu haberler alalim inşallah 💕💕💕🙏🏻🙏🏻

Merhaba adetime 5 gün var sabah yapmıştım ama ilk idrar değildi silik çizgi çıktı varla yok arası fotoğrafta zaten belli olmuyor.sizce olabilir mi ? Bana yardım edin 😣
kaset test genelde yanilmiyor her sabah tekrarlayin koyulasiyorsa kesindir)bende gördüm silik çizgi

Bende 6 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum ama tutmuyor napmalıyım kızlar
Ovulosyon testi denemiyorsaniz tavsiye ederim internette toplu halde satiliyor.Doktorlar catlama gunu harici cocuk olmasi cok dusuk diyor.Bide keciboynuzu pekmezi bitter cikolata esiniz ve siz yerseniz faydasi olur insAllah bide cakşir otu ibrahim saracoglu soyluyor

Banada dua edin hamisler benim 5 buçuk yaşında bı oğlum var 14 aydır ikinciyi düşünüyoruz ama olmuyo
İnşallah olur bu yılda bi sıkıntı var sanırım kimle konuşsam hamile kalamıyor hamile kalsa bile düşük oluyor😣 inşallah istediğiniz gibi en kısa sürede olur 😕😘 ben artık umudu kestim olmuyor 🙄😫

İnşallah olur bu yılda bi sıkıntı var sanırım kimle konuşsam hamile kalamıyor hamile kalsa bile düşük oluyor😣 inşallah istediğiniz gibi en kısa sürede olur 😕😘 ben artık umudu kestim olmuyor 🙄😫
İnsallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü gönlümüze göre evlatlar tez vakitte. Ne kadar süredir olmuyo cnm ilk mi

X