- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
Ay çok mutlu oldum senin adına canım eşe söylemeden de geçen günler aşırı heyecanlı oluyor. Bu süreçte daha çok dikkat et dinlen kendini yorma 6 buçuk hafta gibi kalp atışı görülüyor kanaman durmuş ama doktor progestanla tutunmayı desteklemiş çok iyi inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.Kızlar aldım sonuçlarımı, normal ultrasonda gozukmedi kese, daha çok yeni dedi dr. Hcg 258 çıktı 2 gün sonraya tekrar kan istedi. Sağlıklı ilerlerse 3 aralıktan sonra görünür ultrasonda dedi. İnşallah 2 gün sonraya da hcg yükselir normal bir şekilde ilerler saglikla alırım kucağıma
Canımm teşekkür ederim. İnşallah Rabbim isteyen herkese saglikla hayırla nasip etsin bu güzel duyguyuAy çok mutlu oldum senin adına canım eşe söylemeden de geçen günler aşırı heyecanlı oluyor. Bu süreçte daha çok dikkat et dinlen kendini yorma 6 buçuk hafta gibi kalp atışı görülüyor kanaman durmuş ama doktor progestanla tutunmayı desteklemiş çok iyi inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.
Hayirli olsun canım ikinci çizgi gayet net var kan ver 2 günde biTestim bu sekilde
Canimm kasiklarim agriyor hafif belimde de agri var. Sanki regl sancisi gibi. Cok korkuyorum. Bugun sabah olmaz banaHayirli olsun canım ikinci çizgi gayet net var kan ver 2 günde bi
Canım ben de adetimin olması gereken gününden itibaren ilk 3 gün testlerim silik çıkmıştı, 4.gün net çizgiyi gördüm. Kasıklarımda ağrı halen var. Regl sancısına da çok benziyor. Silik çizgi ilk 5 dakika içerisinde çıktıysa muhtemelen hamilesindir.Kizlar gebelik testi yaptim silik çizgi cikti. Adet gunum yarin. Kasiklarimda agri var hafif belim de agriyor. Korkuyorum regl mi olacam acaba ya
Merhaba adetime 5 gün var sabah yapmıştım ama ilk idrar değildi silik çizgi çıktı varla yok arası fotoğrafta zaten belli olmuyor.sizce olabilir mi ? Bana yardım edinhamilesiniz benim bundanda silikti ilk ogrendigimde hayirli olsun
hafif gördüm ben de ama daha çok erken adet gününüz gelsin öyle yapın benceMerhaba adetime 5 gün var sabah yapmıştım ama ilk idrar değildi silik çizgi çıktı varla yok arası fotoğrafta zaten belli olmuyor.sizce olabilir mi ? Bana yardım edin
Evet çok erken ama 2 ay önce düşük yapmıştım o zaman belirtilere dayanamayıp 9 gün önce test yapmıştım silik çıkmıştı ikiz gebelikti ama düştüler.şimdi de bu silik çıkınca acaba dedimhafif gördüm ben de ama daha çok erken adet gününüz gelsin öyle yapın bence
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın aynı acıyı, İnşallah şimdi de hamilesinizdir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Test varsa elinizde ilk idrarla yapın sabah isterseniz. Yine belirirse çizgi kan vermeye gidin derim. Ben de erken öğrendim cumartesi gününü bekliyorum ultrason için, çok zor bir süreç değerlerim yükseldi mi yükselecek mi dış gebelik mi boş mu kimyasal mı derken başka bir şey düşünemez oldum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallahEvet çok erken ama 2 ay önce düşük yapmıştım o zaman belirtilere dayanamayıp 9 gün önce test yapmıştım silik çıkmıştı ikiz gebelikti ama düştüler.şimdi de bu silik çıkınca acaba dedimo zaman da acaba die die umursamadım belliyim dedim düşük oldu
Ayyy seni o kadar çok anlıyorum ki 9 aydır olsun die uğraştık bi problem yoktu.oldu düştü şimdi yine silik çizgi kafamı karıştırdı.inşallah sizin sonuçlar beklediğinizden de güzel olur sevinçten ağlarsınızGeçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın aynı acıyı, İnşallah şimdi de hamilesinizdir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Test varsa elinizde ilk idrarla yapın sabah isterseniz. Yine belirirse çizgi kan vermeye gidin derim. Ben de erken öğrendim cumartesi gününü bekliyorum ultrason için, çok zor bir süreç değerlerim yükseldi mi yükselecek mi dış gebelik mi boş mu kimyasal mı derken başka bir şey düşünemez oldum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah
Acaba yarin adet olacak miyim. Yarin olmasi gerekiyor normaldeCanım ben de adetimin olması gereken gününden itibaren ilk 3 gün testlerim silik çıkmıştı, 4.gün net çizgiyi gördüm. Kasıklarımda ağrı halen var. Regl sancısına da çok benziyor. Silik çizgi ilk 5 dakika içerisinde çıktıysa muhtemelen hamilesindir.
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah acı gözyaşı akıtmasın hiçbirimizin gözünden, sevinçten olsun hep. Dularım sizinle İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorumAyyy seni o kadar çok anlıyorum ki 9 aydır olsun die uğraştık bi problem yoktu.oldu düştü şimdi yine silik çizgi kafamı karıştırdı.inşallah sizin sonuçlar beklediğinizden de güzel olur sevinçten ağlarsınızbu süreç çok zor çünkü
Herkesin aklında aynı sorularAcaba yarin adet olacak miyim. Yarin olmasi gerekiyor normalde
Amin amin canım İnşallahAhhh kizlar inşallahhhh hepimiz gebeyizdir. Guzel Allahim nolur bize sağlıklı, hayirli evlatlar nasip et
Yani suan icin benim adetim gecmis degil. Oyuzden korkuyorumAcaba yarin adet olacak miyim. Yarin olmasi gerekiyor normalde
Ben de hep yarın olcam kesin diye bekledim ağrılarımdan dolayı ama hayırlısı İnşallah Rabbim gönlünüze göre versinAcaba yarin adet olacak miyim. Yarin olmasi gerekiyor normalde
İnşallah simdikinde olacakkEvet çok erken ama 2 ay önce düşük yapmıştım o zaman belirtilere dayanamayıp 9 gün önce test yapmıştım silik çıkmıştı ikiz gebelikti ama düştüler.şimdi de bu silik çıkınca acaba dedimo zaman da acaba die die umursamadım belliyim dedim düşük oldu