Regli öncesi kasık ağrısı???

Bende nisanı beklicem artık nisan mayıs en sevdiğim aylardır inşaallah olur ama tam yumurtlama zamanımda kardeşim askerden geliyor annemlere de gitmem lazım nasıl ayar cekicem bilmiyom ki yaw :KK43:

İndirdin canım peki yumurtlama döneminde hangi işaretler var
5 nisan yumartlama dönemim örneğin Screenshot_2016-03-21-22-39-18.png

canım belirtilerim şöyle idi;
ben 14 şubatta başladım korunmasız olarak ve o 14 şubattan 1 hafta falan sonrasında herhalde yerleşme oldu benim kasıklarım sızım sızım sızladı,yorgunluk,halsizlik,uyku hali,dikkat dağınıklığı,duygusallık oluştu midem kalkıp duruyordu vee felaket başım ağrıdı sarı akıntı çok oldu 1 hafta rahat böyle geçti ama benim anlamam beklenen adetime 5 gün varken oldu hatta ogün test yaptım negatif çıktı kasığımda şişlik hissettim,göz bebeklerim kocaman siyah oldu kahverengi gözüm resmen siyah şuandada ve kirpiklerim yumuşak karışık, ve gögüs uclarım ileriye fırlamış rengi koyu ama sadece ucun rengi koyu bunların hepsini adetten 5 gün önce hissetmeye başladım ve adet günü ve ertesi günü tüm adet sancısını çektim ama kan yerine krem rengi sarıya dönük yoğun akıntılar geldi hep,artarak devam ediyor midem daha çok kalkmaya başladı ama bulanmıyor gece yan yatamıyorum çok zor nefesim kesiliyor, üşüyorum bazen,gögüslerim acıyor arasıra kasıgımda elektriklenme oluyor böyle işte canım sonuç bu
insan anlıyo canım ben daha test yapmadan anladım hamile olduğumu içime doğdu eşimde rüyasında görmüş beni doğururken artık hayırlısı bakalım doktora gitcem kaç haftalık ne durumda çok meraktayım rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın yüce rabbim.

AMIN CANIM RABBIM SAGLIKLA KCAGINA ALMAYI NASİP ETSIN

canım sen kaç aydır ıstıyodun herhangı bı problem varmıydı bu ay farklı bısey yaptınmı
Ben evleneli nisanda 1 yıl olcak canım ve bebek çalışmamıza henüz 14 şubatta basladik ve o zamandan da tuttu rabbim çok sukur verdi inş sağlıcakla kucağıma alirim canim, programima gore 4 hafta 4 günlük hamileyim Rabbim dileyen herkezi çocuksuz birakmasin ben çocukları çok severim ve inş benimde olucak,beni düşündüren disimde tel olması 1 aydirda telliyim ya düzelmeye başlarken ağrılar pesimi birakmazsa bu halimle napicam bilmiyorum bugün herhalde ilk gebelik doktoruma gidebilirim doktora ağrı kesici icebiliyormuyum diye sormam lazım :KK43:

X