- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
- Konu Sahibi Serapkilic
-
Hergün kan verme 2 gün arayla ver ayrıca daha çok erken 90 çıkması normal sakın doktora aldanıpta tarsusal falan kullanma hamilesin ayrıca haftada 1 kan ver hep şüpheye düşersin Niye yükselmiyor diyeEvet verdim malesef 90 cıktı doktor fazla artmamış dedi iki gün sonra tekrar kan istedi bakalım ne cikcak moralim baya bozuk
Sebepsizbir sorun yok hiç bir durumda ama olmadı. İnşallah bu ay olur, ilk defa klomen kullandım bu ay.
İğneyi Aynı gün vurulmuşuz, dünden beridir idrar yaparken kasıklarım ağroyor, sende de varmı bu durum?cnm neyaptın kaçgünün var adete bnde çatlatma vuruldum çarşamba bekliyoruzzz
Bnde sadece sağ kasığım ağrıyo ve akıntıİğneyi Aynı gün vurulmuşuz, dünden beridir idrar yaparken kasıklarım ağroyor, sende de varmı bu durum?
Sanırım bu kişiden kişiye değişiyor, çünkü benim bugün 6. Gün ve neredeyse 2. Çizgi gözükmüyor. Bazılarının adet günü bile yalancı pızitif çıkıyor.Bnde sadece sağ kasığım ağrıyo ve akıntı
Ovilasyon testi yaptınmı halen ğozitif nezamn etkisi geçiyo iğnenin acaba
Bu ovilasyon testimiSanırım bu kişiden kişiye değişiyor, çünkü benim bugün 6. Gün ve neredeyse 2. Çizgi gözükmüyor. Bazılarının adet günü bile yalancı pızitif çıkıyor.
Hayır gebelik testiBu ovilasyon testimi
Anladım benim yaptığım ovilasyon testi cnmHayır gebelik testi
Ovulasyon testi de yaptım o da pik gözüküyor.Anladım benim yaptığım ovilasyon testi cnm
Umutlanmıyorum cnm hiç üzülüyorum heppp sonra negatifi görünceHayır gebelik testi
Atsana resim bndeki kıpkırmızı ikisideOvulasyon testi de yaptım o da pik gözüküyor.
İnan benimde hiç umudum yok, resmen o heyecanla bekleyişi tüketmişim.Umutlanmıyorum cnm hiç üzülüyorum heppp sonra negatifi görünce
Kaç mm yumurtalarınız bn gecen ay hsg çektirdimİnan benimde hiç umudum yok, resmen o heyecanla bekleyişi tüketmişim.üzülme olmadı tüp bebek yaparız, bide onu deneriz.
Cnm eve gidince atayım işyerindeyim bn rabbim hayırlısıyla kucağımızı boş koymasın inşşş akıntın varmıEki Görüntüle 2683581
Dün ve 2 gün önceki ovulasyon testi. Ondan önceki lerde aynıydı, çöpe atmışım.
Seninkiler nasıl sende atarmısın.
Yumurtan kaç mm di cnmEki Görüntüle 2683581
Dün ve 2 gün önceki ovulasyon testi. Ondan önceki lerde aynıydı, çöpe atmışım.
Seninkiler nasıl sende atarmısın.
Bir resim bu cnm tlf cekmiştim artık hayırlısı cnm yaİnan benimde hiç umudum yok, resmen o heyecanla bekleyişi tüketmişim.üzülme olmadı tüp bebek yaparız, bide onu deneriz.
18 ve 20 mm idi iğne vurulduğunda.Kaç mm yumurtalarınız bn gecen ay hsg çektirdim
Bnm 19 mm iki tane
Akıntı ovülasyondan sonra beyaz kokusuz hep olur bende ve yine aynısı var, akıntıda bi değişiklik yok.Cnm eve gidince atayım işyerindeyim bn rabbim hayırlısıyla kucağımızı boş koymasın inşşş akıntın varmı
Bizde doktor birgün dinlenip birgün ilişki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?