- 30 Temmuz 2020
- 3.807
- 3.187
- 63
- Konu Sahibi Serapkilic
-
Canım sende hiç yeşil akıntı oldumuİlk kan verdiğimde 32.5 du. 48 saat sonra 85 oldu. Artış normal görünüyo. Yarın adet günüm kan vericem takip için. Çarşamba doktor randevum var bakalım neler olacak
Yaa çok sonra çıktı ya çizgiler inşallah yanılmıyoruzdurrHayırlı olsun canım hamilesin
Yarın sabah bir daha tekrarla kesin sonuç o zman alırsın ama hamilesin ikiside silikYaa çok sonra çıktı ya çizgiler inşallah yanılmıyoruzdurr
İki gün sonra inş tekrarlıcamYarın sabah bir daha tekrarla kesin sonuç o zman alırsın ama hamilesin ikiside silik
Benim kan degerim 8civarindayken gostermisti bu test bukadar belirgin ve gun gectikte koyulasan kuruma cizgisi olmaz benceİki gün sonra inş tekrarlıcam
Yaaa inşallah öyledir koyulaşınca bende şüphelendim iki gün sonraki.Benim kan degerim 8civarindayken gostermisti bu test bukadar belirgin ve gun gectikte koyulasan kuruma cizgisi olmaz bence
burda kan degerim 8 civari felanmisHanımlar üstteki dörtgün kala alttaki iki gün kala yaptığım. Ne zaman çıktı bu çizgiler bilmiyorum çünkü ilk beş dakikada yoktu. Ama ikincisi sanki bi tık daha koyu diye sormak istedim sizce var mı gebelik ?
Peki hemen mi belli oldu? Benim mesela bir saat iki saat sonra belli olmuştur iki testimdeburda kan degerim 8 civari felanmis
Eki Görüntüle 2680018
Hemnmi belirdi onu hatirlamiyorum 1sene olduPeki hemen mi belli oldu? Benim mesela bir saat iki saat sonra belli olmuştur iki testimde
Bence belirmostir az bisey belkide sen koyulasinca fark ettinPeki hemen mi belli oldu? Benim mesela bir saat iki saat sonra belli olmuştur iki testimde
Anladımmm çok sağolunHemnmi belirdi onu hatirlamiyorum 1sene oldu
Belki de öyle bir kaç saat sonr abaktım o şekildeydi. 2 gün sonra bat günüm. O zaman tekrarlıcamBence belirmostir az bisey belkide sen koyulasinca fark ettin
Senin de mi yeşil akıntın oldu benim de iki gündür yeşilimsi bi akıntım var anlam veremedim daha önce hiç olmamıştıCanım sende hiç yeşil akıntı oldumu
Bende hiç akıntı olmadı. Kahverengi akımtı veya yerleşme kanaması da olmadı. Sadece kasıklarımda ağrı, belde ağrı, baş ağrısı ve göğüslerde sızı varCanım sende hiç yeşil akıntı oldumu
Maşallah canım bakalım benimki nasıl olcakDün kan testim 85 di. Bugün adetr 1 gün kala idrar testi yaptım normal gebelik testim, bu şekildedeğerler yükseliyo gibi duruyo maşallaahh ❤
Sizin neden olmadıOzaaamaaaanheveslenebilirsiniz
Yerinde olsam gider kan verirdim.
Offf ya bi ben 2 yıldır göremedim silik çizgi.
Senin de mi yeşil akıntın oldu benim de iki gündür yeşilimsi bi akıntım var anlam veremedim daha önce hiç olmamıştı
[/QUOT aynen ya açık yeşil gibi enfeksiyondan sanırım bakalım yarın adet günüm bir daha test yapcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?