- 3 Ağustos 2020
- 53
- 85
- 3
- 33
- Konu Sahibi Serapkilic
-
Bu teste göre gebelik var bence. Benim de böyleydi ilk testim ama başka testler yaptığımda da pozitifti. Tekrarlayın bence de. İnşallah vardır hayırlı olsun şimdidenSelam arkadaşlar, regle 5 gün var. Normal gebelik testi yaptım bugün ve silik çizgi çıktı sizce durum ne olur. 3 test yaptım çizgi görünüyor. Prodoctor erken gebelik testi de yaptım ama çizgi göremedim. Yarın sabah tekrar test yapıcam
İlk 5 dk içinde çıktı çizgiler2 tanesinde hafif bi çizgi var ama ne zaman çıktı cnm o çizgiler?
Bu teste göre gebelik var bence. Benim de böyleydi ilk testim ama başka testler yaptığımda da pozitifti. Tekrarlayın bence de. İnşallah vardır hayırlı olsun şimdiden
Ozaaamaaaanİlk 5 dk içinde çıktı çizgiler
Ozaaamaaaanheveslenebilirsiniz
Yerinde olsam gider kan verirdim.
Offf ya bi ben 2 yıldır göremedim silik çizgi.
İnşallaahh yarın sabah yine görürümHayırlı olsun bende gördüm çizgiyi
Hayırlı olsun çizgiyi rahat gördüm
Testini regl tarihine göre tekrarla koyulaşmayı takip et hadi bakalımÜstelik erken gebelik değil normal testte görünce ben aşırı heveslendim
Öyle yapıcam yine paylaşırım test sonucunu sizinledeTestini regl tarihine göre tekrarla koyulaşmayı takip et hadi bakalım
OyyAyyyy inşallaaahhh o kadar istiyorumkiii
Canım bende böyle öğrendim hayırlı olsun bende 3 tane test yaptım sonra kan verdim 43 çıkmıştı betamSelam arkadaşlar, regle 5 gün var. Normal gebelik testi yaptım bugün ve silik çizgi çıktı sizce durum ne olur. 3 test yaptım çizgi görünüyor. Prodoctor erken gebelik testi de yaptım ama çizgi göremedim. Yarın sabah tekrar test yapıcamEki Görüntüle 2678026
İnşallaahhhHadi hayırlısı olsun bakalım bebiş geliyor gibi
Canım bende böyle öğrendim hayırlı olsun bende 3 tane test yaptım sonra kan verdim 43 çıkmıştı betam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?