Regle 5 gün kala normal gebelik testi yaptım sizce durum ne

Serapkilic

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2020
53
85
3
33
Selam arkadaşlar, regle 5 gün var. Normal gebelik testi yaptım bugün ve silik çizgi çıktı sizce durum ne olur. 3 test yaptım çizgi görünüyor. Prodoctor erken gebelik testi de yaptım ama çizgi göremedim. Yarın sabah tekrar test yapıcam

Eklentiler

• IMG_20200820_094629.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 530
  • IMG_20200820_160418.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 491
Bu teste göre gebelik var bence. Benim de böyleydi ilk testim ama başka testler yaptığımda da pozitifti. Tekrarlayın bence de. İnşallah vardır hayırlı olsun şimdiden

Ozaaamaaaan heveslenebilirsiniz
Yerinde olsam gider kan verirdim.
Offf ya bi ben 2 yıldır göremedim silik çizgi.

6 aydır deniyoruz ve çook istiyoruz. Bu ay ovülasyon testine göre çok verimli geçirdik o yüzden beklenti yüksekti tabi kan vermemek için zor dayanıyorum biraz daha koyu renk görürsem direkt kana gidicem zaten inşallaah sizde en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.

Canım bende böyle öğrendim hayırlı olsun bende 3 tane test yaptım sonra kan verdim 43 çıkmıştı betam

Canım bende böyle öğrendim hayırlı olsun bende 3 tane test yaptım sonra kan verdim 43 çıkmıştı betam

Bende eğer yarın daha koyu görürsem çizgiyi kan vermeye gidicem çok heycanlıııı ama tabi çizgi görmeme ihtimalimde var. Yinede pozitif düşünmeye çalışıyorum
Siz kaç gün kala öğrendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…