Gebeliğe Hazırlık Regle 10gün kala bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hamilesindir, o haberi bekliyorum inşallah

Ayy inşallah yaa inşallah karadut pekmezini sütle mi içeyim almıştım ama özü nü almıştım ali ne de keçiboynuzu pekmezini işitiyorum

İnşallah hamilesindir, o haberi bekliyorum inşallah
Maalesef bugün adete 5gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok üzülüyorum gerçekten midem çok rahatsız sürekli olarak bulanıyor, göğüs hassasiyetim de var ancak test negatif çıktı

Belki de geç döllenmedir kuzu, adet günü gelsin tekrarlayalım. Olmazsa da üzülmeyelim önümüzdeki aylarda inşallah.

Belki de geç döllenmedir kuzu, adet günü gelsin tekrarlayalım. Olmazsa da üzülmeyelim önümüzdeki aylarda inşallah.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun ama eşim bile hamileyim gibi davranıyor o bile o kadar emin ki belirtilerden.. belki de test yanılmıştır Allahtan Ümit kesilmez

İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun ama eşim bile hamileyim gibi davranıyor o bile o kadar emin ki belirtilerden.. belki de test yanılmıştır Allahtan Ümit kesilmez
2 gün sonra testi tekrarla bence kuzu. İnşallah yüzümüz gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…