• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar selam regle yakin dönemde Lh testi gebelik göstergesi midir? Bunu tecrübe edenler lütfen yazsinn..

Kızlar tarihleri yanlış yazmışım en son olanı dün yaptım pik olmuşmu yoksa teste devam edeyim mi bugün slik oldu yine

Eklentiler

• IMG_8864.jpeg
    IMG_8864.jpeg
    127,9 KB · Görüntüleme: 8
Canim cok teşekkür ederimm tüm destegin için inşallah 😍🥰 cok yakin zamanlarda anne olacagiz o gunleri gormek nasip olsun ikimize de
Kızlar çatlama 1 ocaktı. Çatlamanın üstünden 12 gün geçti. Dün ve bugün kahve lekelenmem var sizce nasıl yorumlamalıyım. Gebelik testi yapmıştım dün ama çok çok çok silik çıktı görünmez bir şekilde kafam karıştı. Gebelik testi olmadığı için ovülasyon testi yaptım

Eklentiler

• IMG_6109.jpeg
    IMG_6109.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Gebelik testini attınız sandım silik dediginiz için
Cümleleri yanlış kurmuşum. Gebelik testi yaptım çok çok silik görünmez şekilde çıktı ertesi gün yani bugün ovülasyon yaptım görselde attığım ne düşüneceğimi şaşırdım lekelenmeden dolsyu

Cümleleri yanlış kurmuşum. Gebelik testi yaptım çok çok silik görünmez şekilde çıktı ertesi gün yani bugün ovülasyon yaptım görselde attığım ne düşüneceğimi şaşırdım lekelenmeden dolsyu
Bende gebelik testi yaptım dediniz lh tesi atmissiniz acaba yanlış mı attı dedim ☺️

Back