• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regle 10gün kala bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa o bende de var bazen karnıma dokunup konuşuyorum bazen de kendi kendime kızıyorum daha ortada bir şey yokken böyle yaparak stres oluyorsun diye hamile miyim bilmiyorum ama hamile hissediyorum sanki kendimi bir şey yapacak oluyorum hamileler onu yapabilir mi diye googleden bakıyorum. Hamile hissetmek diye bir şey varmış öyle diyor hamile kalan arkadaşlarım ama psikolojik mi şuna bilemiyorum
İnşallah hamilesindir, o haberi bekliyorum inşallah ❤️🙏🏻

Çok ama çok teşekkür ederim.İçime doğdu Allah'ın izniyle sizde en yakın zamanda bebeğinizin haberini alacaksınız.Size bir tavsiyem daha olacak yanlış anlamazsınız şimdiden folik asite başlayın.eşinizde sizde bol bol ceviz incir kurusu karadut pekmezini de sütü kaynatıp içine tatlı kaşığı ile koyun şeker niyetine bunlar da gerçekten önemli rol oynuyor
Ayy inşallah yaa inşallah 🙏 karadut pekmezini sütle mi içeyim almıştım ama özü nü almıştım ali ne de keçiboynuzu pekmezini işitiyorum

İnşallah hamilesindir, o haberi bekliyorum inşallah ❤️🙏🏻
Maalesef bugün adete 5gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok üzülüyorum gerçekten midem çok rahatsız sürekli olarak bulanıyor, göğüs hassasiyetim de var ancak test negatif çıktı 😔

Maalesef bugün adete 5gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok üzülüyorum gerçekten midem çok rahatsız sürekli olarak bulanıyor, göğüs hassasiyetim de var ancak test negatif çıktı 😔
Belki de geç döllenmedir kuzu, adet günü gelsin tekrarlayalım. Olmazsa da üzülmeyelim önümüzdeki aylarda inşallah.

Belki de geç döllenmedir kuzu, adet günü gelsin tekrarlayalım. Olmazsa da üzülmeyelim önümüzdeki aylarda inşallah.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun ama eşim bile hamileyim gibi davranıyor o bile o kadar emin ki belirtilerden.. belki de test yanılmıştır Allahtan Ümit kesilmez 😏

İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun ama eşim bile hamileyim gibi davranıyor o bile o kadar emin ki belirtilerden.. belki de test yanılmıştır Allahtan Ümit kesilmez 😏
2 gün sonra testi tekrarla bence kuzu. İnşallah yüzümüz gülsün ❤️

Back
X