Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebeğiniz sizinledir sağlıkla kucağınıza alırsınızBirlikte bekleyelimBenim de bat 20 Şubat. Çok düşünmemeye çalışsam da mümkün olmuyor. Yaş 40 ve yakın zamanda öğrendiğime göre tüpe yakın miyom var. Gebeliğe engel mi değil mi bu reglimdem sonra rahim filmi çekip bakacaklar. Ona göre tüp bebek serüveni başlayabilir. Kendimi bazen umutlu bazen de umutsuz hissediyorum. Umarım bebeğin seninledir, sen de bana dua et lütfen
![]()
Bazı doktorlar miyomun gebeliğe engel olmadığını söylüyorlar inşallah sizin için de engel olmazBirlikte bekleyelimBenim de bat 20 Şubat. Çok düşünmemeye çalışsam da mümkün olmuyor. Yaş 40 ve yakın zamanda öğrendiğime göre tüpe yakın miyom var. Gebeliğe engel mi değil mi bu reglimdem sonra rahim filmi çekip bakacaklar. Ona göre tüp bebek serüveni başlayabilir. Kendimi bazen umutlu bazen de umutsuz hissediyorum. Umarım bebeğin seninledir, sen de bana dua et lütfen
![]()
Yok tatlım bir şey olmaz Allah’ın izniyle, gebeliği öğrenince bırakırız, ben de yarım pakete yakın içiyorum günde. Allah yardımcımız olsun, biz de anne olalım, sağlıklı bebeklerimiz olsun... o kadar büyük bir istekle bekliyorum ki bilemezsin.İnşallah bebeğiniz sizinledir sağlıkla kucağınıza alırsınızÇok streslendim ben sigara kullanıyordum yıllardır bu ay 3gün 5 gün bırakıp tekrar bir gün içiyorum dayanamayıp tekrar bırak tekrar iç günü birlik, bazende inşallah hamile değilimdir ya zarar verdiysem şimdiden diyorum ama cidden inanılmaz stres yaptım
bir de belirtiler bi var bi yok gibi Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah
![]()
Al benden de o kadar aynı durumdayım İnş yoktur diyorum olsunda istiyorumİnşallah bebeğiniz sizinledir sağlıkla kucağınıza alırsınızÇok streslendim ben sigara kullanıyordum yıllardır bu ay 3gün 5 gün bırakıp tekrar bir gün içiyorum dayanamayıp tekrar bırak tekrar iç günü birlik, bazende inşallah hamile değilimdir ya zarar verdiysem şimdiden diyorum ama cidden inanılmaz stres yaptım
bir de belirtiler bi var bi yok gibi Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah
![]()
Az önce sigara söndürüp kendi kendime telaşa kapılmıştım ya hamileysem zarar verdiysem ne yaptım ben diye, öylesine girdim buraya ve mesajınızı gördüm. İçime su serptiniz Allah sizden razı olsun şu mübarek 3ayların yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçeni En güzel şekilde kucağınıza versin inşallahYok tatlım bir şey olmaz Allah’ın izniyle, gebeliği öğrenince bırakırız, ben de yarım pakete yakın içiyorum günde. Allah yardımcımız olsun, biz de anne olalım, sağlıklı bebeklerimiz olsun... o kadar büyük bir istekle bekliyorum ki bilemezsin.
Merhaba adet döngünüz 30 gün mü? Umarım dün gece ve bu gece dersinize çalışırsınız.Yumurtalarinizin çatlama zamanıMerhaba lar acaba ovulasyon testi mi yorumlayabilir misiniz koyulaşır mı yada koyulaşıyor mu sizce son adet tarihim 26 ocak
İnşallah senin de güzel anne olduğun günleri tez görelim tatlım. Seni çok iyi anlıyorum inan, bazen karnıma dokunup “nolur tutun annecim” diyorum. 40 yaşındayım, bu 2. Evliliğim, aslında 23 yaşımdan beri anne olmak istiyorum ama hep korundum, bu evlilikle hayallerime yaklaşmama izin verdi Rabbim. İnşallah yüzümüz gülsünAz önce sigara söndürüp kendi kendime telaşa kapılmıştım ya hamileysem zarar verdiysem ne yaptım ben diye, öylesine girdim buraya ve mesajınızı gördüm. İçime su serptiniz Allah sizden razı olsun şu mübarek 3ayların yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçeni En güzel şekilde kucağınıza versin inşallah![]()
Gerçekten mi yaaMerhaba adet döngünüz 30 gün mü? Umarım dün gece ve bu gece dersinize çalışırsınız.Yumurtalarinizin çatlama zamanı
Yok tatlım bir şey olmaz Allah’ın izniyle, gebeliği öğrenince bırakırız, ben de yarım pakete yakın içiyorum günde. Allah yardımcımız olsun, biz de anne olalım, sağlıklı bebeklerimiz olsun... o kadar büyük bir istekle bekliyorum ki bilemez
İnşallah.Doktorum illa 1 gün yumurtlama olmuyor 2 yada 3 kere bile olduğunu gördüm o yüzden ovulasyon takibinizle dersinize mutlaka çalışın demişti.Bazen geç döllenme de olabilir o yüzden yinede bir kaç kere daha dersinizi çalışın gün aşırı.Doktorumun soylerdikleri bunlar.ilk yarım saat mutlaka hareketsiz bekleyin belinizi hafif yukarı kaldıracak şekilde yastık kullanın.Gerçekten mi yaa
Hayır 30 gün değil ama daha önce adetten sonraki 8. Gün de yumurtlama görmüştüm bu gece çalıştık inşallahsonuç alırız
Kıızz bi amuda kalkmadığım kalıyor inankiİnşallah.Doktorum illa 1 gün yumurtlama olmuyor 2 yada 3 kere bile olduğunu gördüm o yüzden ovulasyon takibinizle dersinize mutlaka çalışın demişti.Bazen geç döllenme de olabilir o yüzden yinede bir kaç kere daha dersinizi çalışın gün aşırı.Doktorumun soylerdikleri bunlar.ilk yarım saat mutlaka hareketsiz bekleyin belinizi hafif yukarı kaldıracak şekilde yastık kullanın.
Kıızz bi amuda kalkmadığım kalıyor inankiAllah'ım sağlıkla olsalar da rahatlasak
Ayy çok mutlu oldum yaa neden bilmem çok seviniyorum bebek haberlerine birde böyle isteyip uğraşıp geliyorsa sağlıkla gelsin inşallahinşallah bende doktor ne dediyse yaptım 31 ocaktada çatlatma iğnesi vuruldum.suan kan sonucum 1 haftalık gösteriyor yarın tekrar vericez yükselme olup olmadığına bakacak doktorum mesela benim de geç döllenme olmuş iğneden olmadı çok ders çalışmanın faydaları
İnşallah Rabbim nerde evlat sahibi olmak isteyen varsa nasip etsin
![]()
Çok ama çok teşekkür ederim.İçime doğdu Allah'ın izniyle sizde en yakın zamanda bebeğinizin haberini alacaksınız.Size bir tavsiyem daha olacak yanlış anlamazsınız şimdiden folik asite başlayın.eşinizde sizde bol bol ceviz incir kurusu karadut pekmezini de sütü kaynatıp içine tatlı kaşığı ile koyun şeker niyetine bunlar da gerçekten önemli rol oynuyorAyy çok mutlu oldum yaa neden bilmem çok seviniyorum bebek haberlerine birde böyle isteyip uğraşıp geliyorsa sağlıkla gelsin inşallah![]()
Güldürdün beniKıızz bi amuda kalkmadığım kalıyor inankiAllah'ım sağlıkla olsalar da rahatlasak
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım.Valla içime doğdu sende Allah'ın izniyle en yakın zamanda anne olacaksın.Eger yanlış anlamadan sana bir kaç tavsiye vericem.yumurtlama gününden itibaren 6 gün boyunca dersinize aralıksız çalışın o arada da bol bol ceviz ve incir kurusu yiyin.Aksam odanıza geçmeden evvel de birer bardak sütün içine bir tatlı kaşığı pekmez koyup karıştırıp için.Son olarak da mutlaka şimdiden folik asite başlayın.Ayy çok mutlu oldum yaa neden bilmem çok seviniyorum bebek haberlerine birde böyle isteyip uğraşıp geliyorsa sağlıkla gelsin inşallah![]()
Öyle iyi anlıyorum ki sizi gerçekten hamile kaldığımı öğrensem sevinir miyim yoksa çokça telaş mi yaparım bilemiyorum demek ki herkes yaşıyor bunlarıAl benden de o kadar aynı durumdayım İnş yoktur diyorum olsunda istiyorum
Yaaa o bende de var bazen karnıma dokunup konuşuyorum bazen de kendi kendime kızıyorum daha ortada bir şey yokken böyle yaparak stres oluyorsun diye hamile miyim bilmiyorum ama hamile hissediyorum sanki kendimi bir şey yapacak oluyorum hamileler onu yapabilir mi diye googleden bakıyorum. Hamile hissetmek diye bir şey varmış öyle diyor hamile kalan arkadaşlarım ama psikolojik mi şuna bilemiyorumİnşallah senin de güzel anne olduğun günleri tez görelim tatlım. Seni çok iyi anlıyorum inan, bazen karnıma dokunup “nolur tutun annecim” diyorum. 40 yaşındayım, bu 2. Evliliğim, aslında 23 yaşımdan beri anne olmak istiyorum ama hep korundum, bu evlilikle hayallerime yaklaşmama izin verdi Rabbim. İnşallah yüzümüz gülsün![]()