O zaman benim pozitife dönme ihtimali çok düşük sanırım5 gün öncesinin başarı oranı %76
Siz 6 gün öncesinden yapmışsınız. Şansınız hiç de düşük değil demek için söyledim aslında :)O zaman benim pozitife dönme ihtimali çok düşük sanırımteşekkür ederim
Yaa, bir gün de olsa etki eder mi ki :) ben en iyisi regl gecikmesini bekleyeyimSiz 6 gün öncesinden yapmışsınız. Şansınız hiç de düşük değil demek için söyledim aslında :)
Tabiki etki eder. Ben 8 gün kala başladım. 8 ve 7 de negatifti. 6 gün kala silik görünmeye başladı. Ki hcg değeri herkesin aynı olmaz. Bence birkaç gün daha geçsin. Ya da adeti bekleyinYaa, bir gün de olsa etki eder mi ki :) ben en iyisi regl gecikmesini bekleyeyim
yaa çok teşekkür ederim. Ben en iyisi regl gecikmesini bekleyeyim çünkü tekrar yapıp negatifi görüp ağlamak istemiyorum…Tabiki etki eder. Ben 8 gün kala başladım. 8 ve 7 de negatifti. 6 gün kala silik görünmeye başladı. Ki hcg değeri herkesin aynı olmaz. Bence birkaç gün daha geçsin. Ya da adeti bekleyin
Eder tabii bence de siz gecikmeyi bekleyinYaa, bir gün de olsa etki eder mi ki :) ben en iyisi regl gecikmesini bekleyeyim
Hayırlısıyla olur inşaallahyaa çok teşekkür ederim. Ben en iyisi regl gecikmesini bekleyeyim çünkü tekrar yapıp negatifi görüp ağlamak istemiyorum…
bnce erken üzmeyin kendinizi regli gecikten sonra bile negatiğften poazitife dönen oluyorMerhabalar, reglime 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı maalesef. Son regl tarihim 27 temmuz. Sizce çok mu erken yaptım? Sonra değişir mi acaba(
Regl oldunuz mu sonucunuz ne oldu. İnşallah olmamışsınızdırMerhabalar, reglime 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı maalesef. Son regl tarihim 27 temmuz. Sizce çok mu erken yaptım? Sonra değişir mi acaba(
Oldum maalesefRegl oldunuz mu sonucunuz ne oldu. İnşallah olmamışsınızdır
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize inşallahOldum maalesef((