Merhaba, days doctor markasına hiç güvenmiyorum. 2 ay önce yanlış pozitif vermişti bana. Hemen kan tahlili ne gittim negatif çıkmıştı. En güvenilir 6 gün öncesini gösteren predictor marka eczane eczane gezip aramıştım. İyi ki de öyle yapmışım doğru sonuç verdi 6 gün önce tabii diğerlerine göre baya pahalıydı (330 TL). Ama şunu da söyleyim 4 gün kala bu en ucuz testlerden aldım 3 tane, 20 TL idi onda da gayet net çıkmıştı. İnşallah gönlünüze göre olurMerhabalar ben bugün iki farklı test yaptım ilki days doctor ikincisi ise artı Med gebelik olabilir mi sizceiçim rahat etmeyince bir de üstüne awox marka test yaptım ama onda çizgi çıkmadı kafam çok karışık reglime daha 3 gün var ve pcosum ben
Yaa çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinMerhaba, days doctor markasına hiç güvenmiyorum. 2 ay önce yanlış pozitif vermişti bana. Hemen kan tahlili ne gittim negatif çıkmıştı. En güvenilir 6 gün öncesini gösteren predictor marka eczane eczane gezip aramıştım. İyi ki de öyle yapmışım doğru sonuç verdi 6 gün önce tabii diğerlerine göre baya pahalıydı (330 TL). Ama şunu da söyleyim 4 gün kala bu en ucuz testlerden aldım 3 tane, 20 TL idi onda da gayet net çıkmıştı. İnşallah gönlünüze göre olur
Rica ederimYaa çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinben de yarın o şekilde yaparım bana da yanlış gibi geldi test yorumlarda da öyle okuyunca pek hevesim kalmadı zaten
Rica ederimhiç belli olmaz kendinizi strese sokmayın. İkisinde de hafif bir çizgi var. Olma ihtimali de var yani. Sakin kalıp mümkünse hemen kan testine gitmenizi tavsiye ederim. Sonucu bizimle de paylaşın, güzel haber olmasını dilerim
Adet günüm geçince olmazsam giderim artık eğer alırsam güzel haberi mutlaka paylasicam teşekkürlerRica ederimhiç belli olmaz kendinizi strese sokmayın. İkisinde de hafif bir çizgi var. Olma ihtimali de var yani. Sakin kalıp mümkünse hemen kan testine gitmenizi tavsiye ederim. Sonucu bizimle de paylaşın, güzel haber olmasını dilerim
Durumunuz ne oldu acaba benimde 30.3 tü ve 2 gün arayla kan vermeye devam ettim 2 gün sonrası 52.23 yine 2 gün sonra 62.7 yarın yine verecem reglime 3 gün kaldı sizin degerleriniz nasılMerhaba, reglden 6 gün önce erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Hemen kan testi verdim ve Beta hcg 30,66 çıktı. Doktor haftaya tekrar bakalım dedi yarın regl günüm olacak 5 gündür erken olmayan gebelik testlerinde de çok belirgin pozitif çıkıyor ama bu sabah başka bir marka (days doctor) gebelik testi yaptığımda daha hafif çıktı ikinci test ki bu erken gebelik testlerinden. Panikledim biraz bu bir anlama gelir mi? Halsizlik, uykulu hal kabızlık ve göğüslerde ağrı belirtilerim var.
Allah analı babalı büyütsün cnm rahminde herhangi bir sorun varmıydı acabaEvet çok şükür benim 5 hafta 1 gün olarak hesapladığım tarihte kese göründü yolk sac da göründü. Doktor 5+5 gün olduğunu söyledi ulturasona göre
Ben iki günde bir tahlil yaptırmadım. 30 çıktıktan 5 gün sonra 492 çıktı. 5+1 gün olunca da kese göründü vajinal ulturasonda. Sizin de hayırlısı olur umarımDurumunuz ne oldu acaba benimde 30.3 tü ve 2 gün arayla kan vermeye devam ettim 2 gün sonrası 52.23 yine 2 gün sonra 62.7 yarın yine verecem reglime 3 gün kaldı sizin degerleriniz nasıl
Çok teşekkürler, aminAllah analı babalı büyütsün cnm rahminde herhangi bir sorun varmıydı acaba
Darısı bana inşallah bugün yine kan verecemBen iki günde bir tahlil yaptırmadım. 30 çıktıktan 5 gün sonra 492 çıktı. 5+1 gün olunca da kese göründü vajinal ulturasonda. Sizin de hayırlısı olur umarım
Merhabalar 6 gün öncesinde öğrenmişsinizMerhaba, days doctor markasına hiç güvenmiyorum. 2 ay önce yanlış pozitif vermişti bana. Hemen kan tahlili ne gittim negatif çıkmıştı. En güvenilir 6 gün öncesini gösteren predictor marka eczane eczane gezip aramıştım. İyi ki de öyle yapmışım doğru sonuç verdi 6 gün önce tabii diğerlerine göre baya pahalıydı (330 TL). Ama şunu da söyleyim 4 gün kala bu en ucuz testlerden aldım 3 tane, 20 TL idi onda da gayet net çıkmıştı. İnşallah gönlünüze göre olur
Merhaba yumurtalamadan sonraki 8. Günde öğrendim ama yumurtlama testi yapmamıstım regl takibine göre günü öyle. Umarım bir an önce alırsınız siz de güzel haberineMerhabalar 6 gün öncesinde öğrenmişsinizpeki yumurtlamanın adetin kaçıncı günüydü? Benim mesela çatlamanın 10. Günü bugün negatif umudum kalmadı ama erken de olabilir test için göğüs ucu ağrısı alt karın bölgede iğne batma hissi falan oldu ateşim yüksek o günden beri bilemiyorum regle 5 gün kaldı, merak ediyorum
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım bende battan 12.02.25 te 4 gün önce beta 61.98 ile öğrendim 23.02.25 te beta 4813 tü dün 5+1 de kese gözüktü fotoğrafını ekliyorum. İlk hamileliğim olduğu için bi bakar mısınız tek mi iki tane mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?