Kızlarrr lütfen bakın kafam çok karıştı gebelik testlerim

Eklentiler

• 1000044794.webp
    1000044794.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 20
Canım inan bu testler insanların duygulari ile oynamaktan başka bişi yapmıyor artimed days freely prod hepsini denedim geçen ay 3 pozitif iki silik gördüm bu kadar nasıl yalancı olabilir dedim kan testi verdim sıfır. Erken gebelik testlerinde problem var veya bazen idrar koyu oluyor yalancı pozitif oluyor bilemiyorum ama bu testlerle kendinizi umutlandirmayin ve başkalarini da lütfen burada çift çizgi görmek hamile olmak demek değil
Gerçekten testler yalancı pozitif çıkardı bugün regl oldum

Evet bunu bende çok iyi biliyorum ama sabah akşam bende test.yapiyorum.gene de şuan 🤣🤣
Benim başıma ilk defa geldi Ocak ayında boş gebelikten dolayı düşük yapmıştım ondan sonra bu 3.reglim oldu adetlerim de düzensiz zaten sanırım bedenim hala kendini toparlayamadi ve adet düzensizliği varken yumurtlama tutturmak biraz zor ben zamana bıraktım bu konuyu eminim vakti geldiginde nasip olacaktır bende 3 aydır her ay bir sürü test yapıyordum bir onceki ay diğer ay yapmicam diyodum ama yinede yapıyordum fakat bu ay biraz daha farklı kac sefer negatifi gördükten sonra psikolojik olarak yoruldum ve testlee bir sürü boşa para harcadım boyle bir suphede en iyisi 1 2 test yapıp gidip kan vermek o yüzden herşeyi akışına bırakmaya karar verdim bakalım diğer ay ne olacak

Gerçekten testler yalancı pozitif çıkardı bugün regl oldum
Erken gebelik kaset test ben artık hepsinin de hata verebileceğini düşünüyorum iki gündür test yapıyorum pozitif koştura koştura kan verdim 0 cıktı geçen ay da aynısı oldu her ay gereksiz yere stres üstüne bir de testlere o kadar para gitti bende bıraktım artık olacaktır illa ki zamanı vardır rabbim kolaylaştırsın hayırlısı olsun hepimiz hakkında

Back
X