bende regle 5 gün kala (10.02.2025) kan verdim beta 30.72 çıktı bide 13 nde kan vericem eğer emin olabilirsem eşime 14 şubat hediyesi olarak söylycm inşallah :)Merhaba, reglden 6 gün önce erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Hemen kan testi verdim ve Beta hcg 30,66 çıktı. Doktor haftaya tekrar bakalım dedi yarın regl günüm olacak 5 gündür erken olmayan gebelik testlerinde de çok belirgin pozitif çıkıyor ama bu sabah başka bir marka (days doctor) gebelik testi yaptığımda daha hafif çıktı ikinci test ki bu erken gebelik testlerinden. Panikledim biraz bu bir anlama gelir mi? Halsizlik, uykulu hal kabızlık ve göğüslerde ağrı belirtilerim var.
Teşekkür ederim canım inşallah hayiritla olur canım yaa hamilesin duaların kabul olur şu mubarek gunlerdeBen de aynen öyle yaptım. Yarım saat yastık koyup kalkmadım. Her ay olasılık daha da artıyormuş. Bir an önce güzel haberi alacağınızı umuyorum. Benim de yanliş pozitif veren bir test olmuştu. Ertesi gün negatif çıkmıştı ama. Predictor markayı o yüzden önerdiler. Tavsiye ederim ben de.
Canım birşey sorcam kaşık agrilarin nasıl oluyordu benimde hem sağda olmak üzere hemde solda olmak üzere ağrım var ama bilemiyorum usuttumde olabilir afedersin tuvaletimi yaptıktan sonra kasık ağrım oluyor yaTeşekkür ederimNormalde hiç gündüz uykusu yapan biri değilim aşırı bir uyuma isteği ve sabah kalkamama oldu. Hemen ardından göğüslerde ağrı. Ama tabii herkesin belirtileri farklı olabiliyormuş ve kasık ağrılarım da var regl ile benziyor belirtiler. Ben belirtiden denediğimiz için bir umut test yapmıştım.
Aynı şeyi bende şuan yaşıyorum adete 10 gün kala kan verdim 43 çıktı bu cuma kan verdim pazartesi çıkacak doktor da 10 gün sonra gel kanında var ama belli olmaz dedi test yaptım belli baya pazartesi bir gelse inşallah benimde artmıştırMerhaba, reglden 6 gün önce erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Hemen kan testi verdim ve Beta hcg 30,66 çıktı. Doktor haftaya tekrar bakalım dedi yarın regl günüm olacak 5 gündür erken olmayan gebelik testlerinde de çok belirgin pozitif çıkıyor ama bu sabah başka bir marka (days doctor) gebelik testi yaptığımda daha hafif çıktı ikinci test ki bu erken gebelik testlerinden. Panikledim biraz bu bir anlama gelir mi? Halsizlik, uykulu hal kabızlık ve göğüslerde ağrı belirtilerim var.
Sonucunuz ne oldu pazartesi çıkacak demiştiniz artış varmıAynı şeyi bende şuan yaşıyorum adete 10 gün kala kan verdim 43 çıktı bu cuma kan verdim pazartesi çıkacak doktor da 10 gün sonra gel kanında var ama belli olmaz dedi test yaptım belli baya pazartesi bir gelse inşallah benimde artmıştır
43 iyi bir değer doktor niye belli olmaz demiş ki. Gittiniz mi doktoraAynı şeyi bende şuan yaşıyorum adete 10 gün kala kan verdim 43 çıktı bu cuma kan verdim pazartesi çıkacak doktor da 10 gün sonra gel kanında var ama belli olmaz dedi test yaptım belli baya pazartesi bir gelse inşallah benimde artmıştır
Senin yine yüksek çıkmış maşallah benim reglime 9 gün var test pozitif çıktı dedim test bozuk galiba ama yine de gidip kan verdim 6.9 çıktı doktor regline var daha çok yeni ama 2 günde 1 kan ver takip edelim dedi ama şok oldum bu değeri test gördü ama testimin markası prediktor 6 gün önce olandan gerçekten hassas bir testmisMerhaba, reglden 6 gün önce erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı. Hemen kan testi verdim ve Beta hcg 30,66 çıktı. Doktor haftaya tekrar bakalım dedi yarın regl günüm olacak 5 gündür erken olmayan gebelik testlerinde de çok belirgin pozitif çıkıyor ama bu sabah başka bir marka (days doctor) gebelik testi yaptığımda daha hafif çıktı ikinci test ki bu erken gebelik testlerinden. Panikledim biraz bu bir anlama gelir mi? Halsizlik, uykulu hal kabızlık ve göğüslerde ağrı belirtilerim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?