Regl ve ejderha olmak..

Eskiden her regl doneminde ayrilirdim sevgilimden.
Evlendikten sonra da baktim aklima bosanmayi koydugum zamanlarin cogunda regl misim :KK70:

Heh benim geleceğim bu mantık olur heralde :KK43:

Yarın evlenince napıcan bekarken duşumu alıyordum ağrı kesici atıyodum bi tane de vurup kafayı yatıyodum ama şimdi ev bebek eş...
seni tenzih ederim ama bazı kızlar ayın 4 haftası sinirli adet öncesi adetin kendisi adet sonrası

Yok beni tenzih etme bende bazen öyle oluyorum :KK43:

O değilde ben erkek arkadaşınla konuşma şekline takıldım biraz..
B*k falan hiç hoş değil yani..

O değilde ben erkek arkadaşınla konuşma şekline takıldım biraz..
B*k falan hiç hoş değil yani..

Sinir anında o çıkıyor ben ona o kadar takılmadım çünkü küfür falan etmez.
Ee bi Türk erkeği bi şekilde sinirlenince küfür eder bu en azından bu kadarla yetiniyor.
Ondan çokta bişey demiyorum..
Küfürden iyi yani.
Ben kavgaya takılmıyorum ya zaten kendi durumum söz konusu şuan :KK43:

Sinir anında o çıkıyor ben ona o kadar takılmadım çünkü küfür falan etmez.
Ee bi Türk erkeği bi şekilde sinirlenince küfür eder bu en azından bu kadarla yetiniyor.
Ondan çokta bişey demiyorum..
Küfürden iyi yani.
Ben kavgaya takılmıyorum ya zaten kendi durumum söz konusu şuan :KK43:
Valla canım işi gücü bıraktım senin için araştırdım bu durumu..
Senin gibi regl dönemince aşırı sinirli olan kişilere uzmanlar PMS (Premenstrual) adını veriyorlarmış.. Bunun içinde tedavi gerekiyormuş.. Senin durumun ne bilemem bu yüzden kadın hastalıkları uzmanına başvurman gerekebilir..

Kızlar Majezik SR tavsiyemdir çok iyi geliyor

Neden dalga geceyim ki, ben gercekten uzuldugumu belirtmek istedim,
Daha once de bir konunda konusmustuk hatirliyorum seni o yuzden oyle bir yorum yaptim

Valla canım işi gücü bıraktım senin için araştırdım bu durumu..
Senin gibi regl dönemince aşırı sinirli olan kişilere uzmanlar PMS (Premenstrual) adını veriyorlarmış.. Bunun içinde tedavi gerekiyormuş.. Senin durumun ne bilemem bu yüzden kadın hastalıkları uzmanına başvurman gerekebilir..

Sağol :)
O aklımda zaten :)

Kızlar Majezik SR tavsiyemdir çok iyi geliyor

Ağrı kesici değl mi o ya bana sakinleştirici yatıştırıcı bişey lazım

Neden dalga geceyim ki, ben gercekten uzuldugumu belirtmek istedim,
Daha once de bir konunda konusmustuk hatirliyorum seni o yuzden oyle bir yorum yaptim

Ben orda size çıkışmak istemedim sadece sanki sapanın ucundaki taş gibiyim bi yere fırlayıp yıkasım var bunu engellemek için kesin emin olamadığımdan sormuştum :)

Sağol :)
O aklımda zaten :)

Ağrı kesici değl mi o ya bana sakinleştirici yatıştırıcı bişey lazım

Tatlım SR daha farklı prospektüsünde zaten adet sancılarında da kullanabilindiği belirtiliyor.

Yıl 2015 biz 2012'den beri beraberiz :KK66:
Yani söylemem gayet normal sadece artık 3yıl olduğundan benim dediğim bişeye ne cevap vericeğini neredeyse tamamen biliyorum..
Kii öylede oldu arkasına saklanma dedi..
Sırf bu yüzdden söylememiştim ona zaten bu durumu..
Çekindiğimden değil yani..
Biz bu konuyla ilgili rahatça konuşabiliyoruz ama uygun bi ortam olması lazım kavgada biride bana hastayım dese kaçış diye algılarım..
Bunuda benim delirdiğim an söylerse bunu düşünmem kuvvetli bi ihtimal olur..
Regl ne o kadar iyi biliyor ki hatta benim sayemde bi bayan kadar bilgisi vardır çünkü bilmesi lazım önceki mesajlardada açıklamasını yaptım beni tımarhaneye yatırmayı düşünmesin diye bi mesajım var :KK70:
Cümlesi hastayım hassasım diye koydu zaten normalde bu denli abartmam..
abartsamda bu kadar olmaz :p
Sizin mesajınız bile ağır geldi bana mesela sadece tanımadığım birinin hakkına girmek istemediğimden kendimi yumuşatıp cevap yazıyorum ama kabul edin birazcık ağır konuşmuşsunuz yıl 2015 gibi..
Burda öküz odun demem hakaret değil doğru..
Bi çok kadında sinirli aında bile sevdiği aşık olduğu adama ayyy aşkımm yaaaa ne kadarda tatlıııı demez..
Bende o bi çok kadından bayandan biriyim..
Sinirliysem demem..
Hatta ben o kelimeleri onun yüzüne kavgada demem çoğunlukla aramız iyiyken öküzsün biliyosun dimi odunsun farkındasın dimi deli ettin beni ya derim.
Kavgalıyken öküz dersem konu dahada çıkmaza girer..
Sinirli bide bu öküzü ben eleştiri gibi söylüyorum o hakaret olarak anlar..
Birde ben severkende öküzüm benim ya derim..
Biz kimi şeyleri açtık yani..
Mesela benim makyajım aksa
-Panda gibi oldum ya ten beyaz gözler kapkara derim
Oda sonra panda falan der..
kırılmayız ama kavgada iş değişir..
Öküz diyen kişide bu 1 haftalık dönemde dana oluyor öküzün eşi oluyor..
Belki dana bile az kalıp direkt öküz oluyor..
Bunuda kabul ediyorum..
Bi üye yazmıştı
''evlat olsam sevilmem bu dönemlerimde'' diye aynı şekildeyim:KK70:
Burada herhangi bir üye olarak benim yazdığım yoruma sinirlenmeniz bile abartı bence, sadece sizin için demiyorum herkes için geçerli olduğunu düşünüyorum ben bunun. Bunu regl dönemindeki hassaslığa da bağlayabilirsiniz, belki de kişilik olarak alıngansınızdır bla bla yani çok fazla sebebi olabilir ama bence değmez. Her sinir, her alınganlık insanı yıpratır, az da olsa bişeyler götürür. Kim biliyor belki de sizi kışkırtmak veya size sataşmak için onları yazmışımdır, belki de gerçekten öyle düşünmüşümdür ya da ben de sinirliymişimdir ve öyle yazmışımdır; bir sürü ihtimal var ama sonuç olarak burada kimin ne olduğunu gerçekten bilmenin çok zor olduğunu düşünüyorum. Öyle yazılan yoruma sinirlenerek yıpratmayın kendinizi. Öküz konusuna gelince; sevgilinize ister öküz deyin, ister ayı, ister gergedan, öyle sevin birbirinizi öyle ya herkes canım, hayatım diye sevmek zorunda değil ama burada, başka insanların okuduğu bir yerde, bir bayanın sevgilisinden öyle bahsetmesi benim hoşuma gitmiyor, ben bunu belirttim. Birçok kadın zaten kadınlar arasında konuşurken "benim öküz", "benim odun" falan diye bahseder, bir kişi de öyle bahsetmesin seviyorum dediği adamdan, bir kişinin de farkı olsun, çok mu zor? Her neyse. Siz birbirinizi kırmayın da, gerisi boş.

Tatlım SR daha farklı prospektüsünde zaten adet sancılarında da kullanabilindiği belirtiliyor.

Tam o zaman sağolun :)

Burada herhangi bir üye olarak benim yazdığım yoruma sinirlenmeniz bile abartı bence, sadece sizin için demiyorum herkes için geçerli olduğunu düşünüyorum ben bunun. Bunu regl dönemindeki hassaslığa da bağlayabilirsiniz, belki de kişilik olarak alıngansınızdır bla bla yani çok fazla sebebi olabilir ama bence değmez. Her sinir, her alınganlık insanı yıpratır, az da olsa bişeyler götürür. Kim biliyor belki de sizi kışkırtmak veya size sataşmak için onları yazmışımdır, belki de gerçekten öyle düşünmüşümdür ya da ben de sinirliymişimdir ve öyle yazmışımdır; bir sürü ihtimal var ama sonuç olarak burada kimin ne olduğunu gerçekten bilmenin çok zor olduğunu düşünüyorum. Öyle yazılan yoruma sinirlenerek yıpratmayın kendinizi. Öküz konusuna gelince; sevgilinize ister öküz deyin, ister ayı, ister gergedan, öyle sevin birbirinizi öyle ya herkes canım, hayatım diye sevmek zorunda değil ama burada, başka insanların okuduğu bir yerde, bir bayanın sevgilisinden öyle bahsetmesi benim hoşuma gitmiyor, ben bunu belirttim. Birçok kadın zaten kadınlar arasında konuşurken "benim öküz", "benim odun" falan diye bahseder, bir kişi de öyle bahsetmesin seviyorum dediği adamdan, bir kişinin de farkı olsun, çok mu zor? Her neyse. Siz birbirinizi kırmayın da, gerisi boş.

Özür dilerim mesajımdaki tavrım için..
Sağolun teşekkür ederim :)
Haklısınız :)

Bitkisel ürün tercih ederseniz "melisa çayı" derim. Sinirleri yatıştırır. Oldukça etkilidir. Eger çayla çöple ugraşamam derseniz jinekologlar ilaç veriyor. Kadınların hormonları erkeklere göre daha karmaşık işler. Sinirler ayakta gezer resmen. O yüzden bunları yaşamanız normal.

Ahah beni anlatmışsın, her kadının ortak derdi heralde
etrafımdaki insanları kırıyorum, tersliyorum sonra gelen pişmanlık duygusu...
Kaç kez arkadaşlarım "bişeyin mi var" diye sormuştur, söyleyemiyosun da :KK53:

hahahah aynı ben, bi de şöyle bi şey oluyor 'buna acaba regl olacağım için mi sinirleniyorum yoksa normal şartlarda da böyle gergin olur muydum?' ve bu sorunun cevabını da veremiyorum :KK53: saracak bi şey bulamazsam sevgilimle uğraşıyorum çıldırttım ilişkimizin başından beri zamanı geldi mi anlıyor eyvaah diyor yine başladık:KK17: sürekli tartışma kavga, sustan durdan şirinlikten güzel sözden de anlamam hatta daha çok çıldırıyorum :pacayip kırıcı konuşuyorum bi de. çok zor bu regl dönemini hasarsız atlatmak. sanırım bi çaresi de yok.

Aklıma Cem Yılmaz'ın "hallerimiz var, dokunmayın bize." muhabbeti geldi.

Kadın gördüm, Kilimanjaro'ya tırmanıyor. Kadın gördüm yerçekimsiz ortamda ay üzerinde inceleme yapıyor. Kadın gördüm, sırtında dört tane çocukla hasat topluyor. Bizimkiler g*tüne gri eşofmanı çekiyor, evde blu-ray izlerken beni anla, bizim hallerimiz var diyor. Senin hemcinsin airbus indirip kaldırıyor ya. Sen neyi indirip kaldırıyorsun ki. :KK53::KK53::KK53:

X