Regl ve ejderha olmak..

ben regl olunca saçımı kesmek istiyorum, saçımın her tarafı bana yamuk yumuk geliyor.

valla bende çok gergin ve sinirli oluyorum. nerdeyse kendimle kavga edicek konuma geliyorum. bence söyle. bak cok tartıstık ben üzülüyorum benm özel günleirmde cok sinirli oluyorum sanada diyemedim diyip konuya gir. koyver gitsin:))

Kafeini kullanmamaya çalış çünkü o gerginliği arttırıyor bende sancıa çok oluyordu yogo yapmaya başladım ve yok denecek kadar azaldı. Tuzda göğüslerde şişkinlik ve ağrı yaratıyor. Papatya çayı içiyorum ben oda gerginliği azaltıyor ama dökme papatya olacak bu poşet olanlar değil. Yemeklerden yarım saat sonra içebilirsin (herkes tadını sevmiyor) kardeşim de ciddi boyutlarda var terapi gördü gene aynı o ilaç kullanıyor. Aklıma bunlar geldi fıstığım :)

Kafeini kullanmamaya çalış çünkü o gerginliği arttırıyor bende sancıa çok oluyordu yogo yapmaya başladım ve yok denecek kadar azaldı. Tuzda göğüslerde şişkinlik ve ağrı yaratıyor. Papatya çayı içiyorum ben oda gerginliği azaltıyor ama dökme papatya olacak bu poşet olanlar değil. Yemeklerden yarım saat sonra içebilirsin (herkes tadını sevmiyor) kardeşim de ciddi boyutlarda var terapi gördü gene aynı o ilaç kullanıyor. Aklıma bunlar geldi fıstığım :)
buarada yogo değil yoga o bebek.sancia değil sanci da gördünmu sende yanlış yazabilirsin mükemmel değilsin azerbaycanli ve son kardeşim de değil kardeşimde öğren rezil oldun biraz sanki benim gözümde en azından ooo ben 30 yaşımda Türkçeyi su gibi konuşurum heralde senin yaşına gelmeme daha çooook var ama yanlış yazıyorsun demekki sende

Söyleyince anlayıp alttan alacak adam varsa söylemek mantıklı.
Benimki ne zaman birr şeye sinirlensem zamanın mı yaklaştı der. E illa ki ya yeni bitmiş, ya az kalmış ya da regl dönemi oluyor ve benim sinirlenmem mantıksızmış gibi hep buna bağlıyor. Haadi bağlasın da sonuç? Sonuç sıfır:KK70:

buarada yogo değil yoga o bebek.sancia değil sanci da gördünmu sende yanlış yazabilirsin mükemmel değilsin azerbaycanli ve son kardeşim de değil kardeşimde öğren rezil oldun biraz sanki benim gözümde en azından ooo ben 30 yaşımda Türkçeyi su gibi konuşurum heralde senin yaşına gelmeme daha çooook var ama yanlış yazıyorsun demekki sende

Senin kadar yanlış yazmıyorumdur emin ol, ben burada çalışıyorum iş yerim tam hastanenin karşısında. Dalgınlığıma gelmiş olabilir. Bir harfi yanlış yapıyorum diye bana laf sokma çaban neden ? İnsanlarla uğraşıyorum evde oturmuyorum göbeğimi gerip. Hasta falan mısın didik didik yazdıklarımı takip ediyorsun senin sorunun nedir?
Ben sana neden türkçen bozuk mu dedim? Türk değilim demen saçma geldi, hayatımda böyle bir şey duymadım dedim. Seninle uğraşamayacağım şekerim. Git yüzünü yıka dışarı çık nesef al derin derin iyi gelir. Byee

Senin kadar yanlış yazmıyorumdur emin ol, ben burada çalışıyorum iş yerim tam hastanenin karşısında. Dalgınlığıma gelmiş olabilir. Bir harfi yanlış yapıyorum diye bana laf sokma çaban neden ? İnsanlarla uğraşıyorum evde oturmuyorum göbeğimi gerip. Hasta falan mısın didik didik yazdıklarımı takip ediyorsun senin sorunun nedir?
Ben sana neden türkçen bozuk mu dedim? Türk değilim demen saçma geldi, hayatımda böyle bir şey duymadım dedim. Seninle uğraşamayacağım şekerim. Git yüzünü yıka dışarı çık nesef al derin derin iyi gelir. Byee
Manyak misin sen ben evliyim mimarlik ofisimiz var tüm işleriyle ilgileniyorum sen beni ne zannettim eczacı? ???ahh bebisimm arkadan bi İLAÇ al tedavi et kafada sorun var karşı tarafa bir uğra bence.calisiyormus sanki biz köşe yastığı Muccccckkkk opuldunn Allah şifa versin ona buna yaranmak için insan kendi vatandaşını egmez yaşına göre davranış değildi babyyy.ayrica tabiki Azerimi AZERBAYCAN TÜRKÜ ÖĞREN BİZİM MİLLET TÜRK halkımız azeri nerelisin sorusunun yanıtı ise azerbaycanli

Manyak misin sen ben evliyim mimarlik ofisimiz var tüm işleriyle ilgileniyorum sen beni ne zannettim eczacı? ???ahh bebisimm arkadan bi İLAÇ al tedavi et kafada sorun var karşı tarafa bir uğra bence.calisiyormus sanki biz köşe yastığı Muccccckkkk opuldunn Allah şifa versin ona buna yaranmak için insan kendi vatandaşını egmez yaşına göre davranış değildi babyyy.ayrica tabiki Azerimi AZERBAYCAN TÜRKÜ ÖĞRENİM BİZİM MİLLET TÜRK halkımız azeri nerelisin sorusunun yanıtı ise azerbaycanli

Manyak falan hayirdirr sen?Regl doneminde misin? Herkese bir hakaret bir asabiyet.Biraz sakinlesirsen iyi olur.

Manyak falan hayirdirr sen?Regl doneminde misin? Herkese bir hakaret bir asabiyet.Biraz sakinlesirsen iyi olur.
Canim konu bu arkadaş kendisi azeri ve benim konumda abuk sabuk yanlış bilgi vermiş yazı hataları bulmuş ki bende azeriyim saygısızlık yapmış özelden aynı onun yanıtı

O ejderhaların kralı falansa en büyük ejderha o ise o bile benim yanımda az kalır :KK43:

Ben şimdi benimkine bak şundan dolayı böyleyim diyemiyorum gün boyu kavga ettik..

bende regl olmadan 1 hafta önce öyle oluyorum birisi napıyosun dese sanane diycem sanki zor tutuyorum kendimi eşim alıştı artık,"heh senin regln yaklaştı " diyo bide gülüyo :KK70:kafasına vazor fırlatasım geliyo:KK11:
bence sende erkek arkadaşına hafiften belli et çokmu yeni tanışıyosunuz,eğer uzunsa ilişki süreciniz bi mesaj at kadınlar bazı özel günlerinde böyle olabiliyorlar lütfen sende beni anla ve çok üstüme gelme diye eminin anlar:KK66:

Kullandıgın ped siniri etkileyebiliyor. Misal orkid ıslak ıslak hissettiriyor. Sinir katsayısını artırıyor bu da. Helen Harper en kuru tutanı. Bir de at majezigi agrın varsa, sinir minir biter.

Ben ıslaklık hissetmem yani kullandığım pedde o durum yoktur.
Hatta aktığını bile çoğu zaman hissetmem..
Ağrı hissetmekten belki onun akışını hissedemiyorumdur olabilir..

Yıl olmuş 2015 ve siz halen sevgilim dediğiniz adama regl olduğunuzu söyleyemiyor musunuz? Onun reglin ne olduğunu bilmediğini mi sanıyorsunuz? Eğer durum böyleyse çok komiksiniz. Şu şu tarihte regl oldum tarzında rapor verir gibi değil de kusura bakma bu aralar sinirliyim vs. reglim bugünlerde falan diyebilirsiniz. Siz konuşmazsanız karşı taraf sizi nasıl anlasın? Sürprizini bozdum diyorsunuz, o da haklı bir daha yapmam demekle. Sonra da cümlesi koydu diyorsunuz. Yahu bu adam size nasıl yaransın? Anlattığınız kadarıyla ben böyle anladım. Bu dönemlerde insan fazla tepki verebilir, duygusallık daha fazla vs. olabilir ama bunu da bilmesi gerek kişiye söylemelisiniz. Aksi takdirde liseli ergenler gibi abuk sabuk sebeplerden kavga edersiniz. Anlatmadığı halde anlamasını beklemek, tuhaf... Buraya gelip sevgilinizi odun, öküz vs. diye diye aşağılamanız da ayrı ironik. Halen o "öküz" ile birlikte olan kişi ne oluyor bu durumda?

Yıl 2015 biz 2012'den beri beraberiz :KK66:
Yani söylemem gayet normal sadece artık 3yıl olduğundan benim dediğim bişeye ne cevap vericeğini neredeyse tamamen biliyorum..
Kii öylede oldu arkasına saklanma dedi..
Sırf bu yüzdden söylememiştim ona zaten bu durumu..
Çekindiğimden değil yani..
Biz bu konuyla ilgili rahatça konuşabiliyoruz ama uygun bi ortam olması lazım kavgada biride bana hastayım dese kaçış diye algılarım..
Bunuda benim delirdiğim an söylerse bunu düşünmem kuvvetli bi ihtimal olur..
Regl ne o kadar iyi biliyor ki hatta benim sayemde bi bayan kadar bilgisi vardır çünkü bilmesi lazım önceki mesajlardada açıklamasını yaptım beni tımarhaneye yatırmayı düşünmesin diye bi mesajım var :KK70:
Cümlesi hastayım hassasım diye koydu zaten normalde bu denli abartmam..
abartsamda bu kadar olmaz :p
Sizin mesajınız bile ağır geldi bana mesela sadece tanımadığım birinin hakkına girmek istemediğimden kendimi yumuşatıp cevap yazıyorum ama kabul edin birazcık ağır konuşmuşsunuz yıl 2015 gibi..
Burda öküz odun demem hakaret değil doğru..
Bi çok kadında sinirli aında bile sevdiği aşık olduğu adama ayyy aşkımm yaaaa ne kadarda tatlıııı demez..
Bende o bi çok kadından bayandan biriyim..
Sinirliysem demem..
Hatta ben o kelimeleri onun yüzüne kavgada demem çoğunlukla aramız iyiyken öküzsün biliyosun dimi odunsun farkındasın dimi deli ettin beni ya derim.
Kavgalıyken öküz dersem konu dahada çıkmaza girer..
Sinirli bide bu öküzü ben eleştiri gibi söylüyorum o hakaret olarak anlar..
Birde ben severkende öküzüm benim ya derim..
Biz kimi şeyleri açtık yani..
Mesela benim makyajım aksa
-Panda gibi oldum ya ten beyaz gözler kapkara derim
Oda sonra panda falan der..
kırılmayız ama kavgada iş değişir..
Öküz diyen kişide bu 1 haftalık dönemde dana oluyor öküzün eşi oluyor..
Belki dana bile az kalıp direkt öküz oluyor..
Bunuda kabul ediyorum..
Bi üye yazmıştı
''evlat olsam sevilmem bu dönemlerimde'' diye aynı şekildeyim:KK70:

Aglamak geliyorsa bi fasıl aglayın bakın iyi gelecektir...bi duş alın...sevgilinizede duumunuzu anlatın bu ay ve her ay hem yaptiklarinizin nednini bilirse belki b..kk etmemiş sayat sizi ve bundan sonrada anlar

Çok sinirliyken pek anlamaz belkide kavga artmaya başladığında alttan al beni demeliydim bilmiyorum.

bende cikamayacagim sandigim bi depresyona giriyorum sanki regl oncesi..ama basladiktan sonra pamuk gibi oluyorum..ben cozumu uyumakta buldum..baktim etrafa olumsuz enerji yayarak geziyorum ve bide evladim bundan olumsuz etkileniyor,o uyudugu an bende uyurum hep daha sakinlestigimi farkettim.

Aynen depresyondan çıkamıcam gibi geliyorda bugün biaz daha sakinim bi duygusallık var..

Alttan al sakin ol gibi şeyler söylemeyeceğim çünkü o anlarda bunu söyleyene bile patlıyorsun. Bunu bir erkeğin anlaması mümkün değil adamlar tek duyguyla yaşıyorlar sanki.

Ama şöyle bir uyarıda bulunabilirsin mesela "bazı günlerde üstüme gelme, beni alttan al" gibi. Bu konuda basit bir uyarıyı sevgiliden çekinmek bence gereksiz. Eşek değilse anlar zaten.

Biz eşimle yeni çıktığımız dönemde böyle bir mevzu açılmış ve bazı günlerde aşırı sinirli olduğumu ve üstüme gelmemesi gerektiğini söylemiştim. O da direk "tamam anladım" diyerek beni başka açıklama yapmak zorunda bırakmamıştı. Tabi bu daha sonra ters davrandığımda bana "hayırdır aşkım özel gününde falan mısın?" sorusu olarak geri döndü. :KK34:

Uyar ki ayağını denk alsın. :KK66:

Bende öyle bi soru istiyorum yaa :mad:
Sorsun memnun olurum farkında bendeki değişimin en azından hormonlarla ilgili diye düşünüyor derim böyle kişiliğimle mi alakalı bi düşünceye bürünüyor diyorum :KK43:

Düzeltiyorum; zaten uyarmışsın arkasına saklandığını iddia etmiş.
Kendisi de kendi odunluğunun arkasından cevap vermiş zaten.
Günah senden gitti alttan almayacaksa bundan sonrasını o düşünsün. :KK52:

Düzelttik dün akşamda bakalım daha benim 3-4 günüm var..

Regl olunca hormonlar alt üst oluyor.
Bende de var aynı durum.
Regl olduğumu hemen anlar eşim.

Benimkinin yanındayken hal ve hareketlerimden anlar ama mesajda telefonda anlamaz :KK43:

ben regl olunca saçımı kesmek istiyorum, saçımın her tarafı bana yamuk yumuk geliyor.

Depresyonda olayım saçıma dokunmam :confused:
Kıyamam :KK68:

valla bende çok gergin ve sinirli oluyorum. nerdeyse kendimle kavga edicek konuma geliyorum. bence söyle. bak cok tartıstık ben üzülüyorum benm özel günleirmde cok sinirli oluyorum sanada diyemedim diyip konuya gir. koyver gitsin:))

Dedim arkasına sığınma dedi :KK6:

cok sorunun var senin cok. Allah yardimcin olsun catlakB. konu actigibi gorunce icim sikiliyo

Eğer bu mesajı dalga geçer gibi yazdıysan konuyu okumayabilirsiniz..
Ama tam tersi bi durumsa ben yanlış anladıysam önce özür dilerim..
Belki bi çok kişi için sorun bile değilken beni bu sıkıntılar çok etkiliyor.
Napıcağımı bilmiyorum

regl dönemini böyle geçiren tek kişi ben degilim Allahtan
buna sevindim:KK45:

:KK9::KK9: :KK70:

Teşekkür ederim :)

Kavga etmeyin lütfen

Söyleyince anlayıp alttan alacak adam varsa söylemek mantıklı.
Benimki ne zaman birr şeye sinirlensem zamanın mı yaklaştı der. E illa ki ya yeni bitmiş, ya az kalmış ya da regl dönemi oluyor ve benim sinirlenmem mantıksızmış gibi hep buna bağlıyor. Haadi bağlasın da sonuç? Sonuç sıfır:KK70:

Aklıma şey geldi bi replik var ya hani
sıfır sıfır sıfırr diyo bi adam sevgiliyle kouşurken :KK70::KK70:
Banada öyle sorsun ya

bende regl olmadan 1 hafta önce öyle oluyorum birisi napıyosun dese sanane diycem sanki zor tutuyorum kendimi eşim alıştı artık,"heh senin regln yaklaştı " diyo bide gülüyo :KK70:kafasına vazor fırlatasım geliyo:KK11:
bence sende erkek arkadaşına hafiften belli et çokmu yeni tanışıyosunuz,eğer uzunsa ilişki süreciniz bi mesaj at kadınlar bazı özel günlerinde böyle olabiliyorlar lütfen sende beni anla ve çok üstüme gelme diye eminin anlar:KK66:

Benimde bazen 1 hafta öncesi öyle olur bazen 1 hafta sonrasında bile ağrım olur..
Ben garip bi türüm :confused:
Dedim ona yakın bişyler ya

hiç yaşamadım böyle duygusal gel gitler yaşayan kız arkadaşlarımı da çekemiyorum o yüzden kızamadım sevgiline

Eskiden her regl doneminde ayrilirdim sevgilimden.
Evlendikten sonra da baktim aklima bosanmayi koydugum zamanlarin cogunda regl misim :KK70:

Yarın evlenince napıcan bekarken duşumu alıyordum ağrı kesici atıyodum bi tane de vurup kafayı yatıyodum ama şimdi ev bebek eş...
seni tenzih ederim ama bazı kızlar ayın 4 haftası sinirli adet öncesi adetin kendisi adet sonrası

X