Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buarada yogo değil yoga o bebek.sancia değil sanci da gördünmu sende yanlış yazabilirsin mükemmel değilsin azerbaycanli ve son kardeşim de değil kardeşimde öğren rezil oldun biraz sanki benim gözümde en azından ooo ben 30 yaşımda Türkçeyi su gibi konuşurum heralde senin yaşına gelmeme daha çooook var ama yanlış yazıyorsun demekki sendeKafeini kullanmamaya çalış çünkü o gerginliği arttırıyor bende sancıa çok oluyordu yogo yapmaya başladım ve yok denecek kadar azaldı. Tuzda göğüslerde şişkinlik ve ağrı yaratıyor. Papatya çayı içiyorum ben oda gerginliği azaltıyor ama dökme papatya olacak bu poşet olanlar değil. Yemeklerden yarım saat sonra içebilirsin (herkes tadını sevmiyor) kardeşim de ciddi boyutlarda var terapi gördü gene aynı o ilaç kullanıyor. Aklıma bunlar geldi fıstığım :)
buarada yogo değil yoga o bebek.sancia değil sanci da gördünmu sende yanlış yazabilirsin mükemmel değilsin azerbaycanli ve son kardeşim de değil kardeşimde öğren rezil oldun biraz sanki benim gözümde en azından ooo ben 30 yaşımda Türkçeyi su gibi konuşurum heralde senin yaşına gelmeme daha çooook var ama yanlış yazıyorsun demekki sende
Manyak misin sen ben evliyim mimarlik ofisimiz var tüm işleriyle ilgileniyorum sen beni ne zannettim eczacı? ???ahh bebisimm arkadan bi İLAÇ al tedavi et kafada sorun var karşı tarafa bir uğra bence.calisiyormus sanki biz köşe yastığı Muccccckkkk opuldunn Allah şifa versin ona buna yaranmak için insan kendi vatandaşını egmez yaşına göre davranış değildi babyyy.ayrica tabiki Azerimi AZERBAYCAN TÜRKÜ ÖĞREN BİZİM MİLLET TÜRK halkımız azeri nerelisin sorusunun yanıtı ise azerbaycanliSenin kadar yanlış yazmıyorumdur emin ol, ben burada çalışıyorum iş yerim tam hastanenin karşısında. Dalgınlığıma gelmiş olabilir. Bir harfi yanlış yapıyorum diye bana laf sokma çaban neden ? İnsanlarla uğraşıyorum evde oturmuyorum göbeğimi gerip. Hasta falan mısın didik didik yazdıklarımı takip ediyorsun senin sorunun nedir?
Ben sana neden türkçen bozuk mu dedim? Türk değilim demen saçma geldi, hayatımda böyle bir şey duymadım dedim. Seninle uğraşamayacağım şekerim. Git yüzünü yıka dışarı çık nesef al derin derin iyi gelir. Byee
Manyak misin sen ben evliyim mimarlik ofisimiz var tüm işleriyle ilgileniyorum sen beni ne zannettim eczacı? ???ahh bebisimm arkadan bi İLAÇ al tedavi et kafada sorun var karşı tarafa bir uğra bence.calisiyormus sanki biz köşe yastığı Muccccckkkk opuldunn Allah şifa versin ona buna yaranmak için insan kendi vatandaşını egmez yaşına göre davranış değildi babyyy.ayrica tabiki Azerimi AZERBAYCAN TÜRKÜ ÖĞRENİM BİZİM MİLLET TÜRK halkımız azeri nerelisin sorusunun yanıtı ise azerbaycanli
Canim konu bu arkadaş kendisi azeri ve benim konumda abuk sabuk yanlış bilgi vermiş yazı hataları bulmuş ki bende azeriyim saygısızlık yapmış özelden aynı onun yanıtıManyak falan hayirdirr sen?Regl doneminde misin? Herkese bir hakaret bir asabiyet.Biraz sakinlesirsen iyi olur.
O ejderhaların kralı falansa en büyük ejderha o ise o bile benim yanımda az kalır
Ben şimdi benimkine bak şundan dolayı böyleyim diyemiyorum gün boyu kavga ettik..
Kullandıgın ped siniri etkileyebiliyor. Misal orkid ıslak ıslak hissettiriyor. Sinir katsayısını artırıyor bu da. Helen Harper en kuru tutanı. Bir de at majezigi agrın varsa, sinir minir biter.
Yıl olmuş 2015 ve siz halen sevgilim dediğiniz adama regl olduğunuzu söyleyemiyor musunuz? Onun reglin ne olduğunu bilmediğini mi sanıyorsunuz? Eğer durum böyleyse çok komiksiniz. Şu şu tarihte regl oldum tarzında rapor verir gibi değil de kusura bakma bu aralar sinirliyim vs. reglim bugünlerde falan diyebilirsiniz. Siz konuşmazsanız karşı taraf sizi nasıl anlasın? Sürprizini bozdum diyorsunuz, o da haklı bir daha yapmam demekle. Sonra da cümlesi koydu diyorsunuz. Yahu bu adam size nasıl yaransın? Anlattığınız kadarıyla ben böyle anladım. Bu dönemlerde insan fazla tepki verebilir, duygusallık daha fazla vs. olabilir ama bunu da bilmesi gerek kişiye söylemelisiniz. Aksi takdirde liseli ergenler gibi abuk sabuk sebeplerden kavga edersiniz. Anlatmadığı halde anlamasını beklemek, tuhaf... Buraya gelip sevgilinizi odun, öküz vs. diye diye aşağılamanız da ayrı ironik. Halen o "öküz" ile birlikte olan kişi ne oluyor bu durumda?
Aglamak geliyorsa bi fasıl aglayın bakın iyi gelecektir...bi duş alın...sevgilinizede duumunuzu anlatın bu ay ve her ay hem yaptiklarinizin nednini bilirse belki b..kk etmemiş sayat sizi ve bundan sonrada anlar
bende cikamayacagim sandigim bi depresyona giriyorum sanki regl oncesi..ama basladiktan sonra pamuk gibi oluyorum..ben cozumu uyumakta buldum..baktim etrafa olumsuz enerji yayarak geziyorum ve bide evladim bundan olumsuz etkileniyor,o uyudugu an bende uyurum hep daha sakinlestigimi farkettim.
Alttan al sakin ol gibi şeyler söylemeyeceğim çünkü o anlarda bunu söyleyene bile patlıyorsun. Bunu bir erkeğin anlaması mümkün değil adamlar tek duyguyla yaşıyorlar sanki.
Ama şöyle bir uyarıda bulunabilirsin mesela "bazı günlerde üstüme gelme, beni alttan al" gibi. Bu konuda basit bir uyarıyı sevgiliden çekinmek bence gereksiz. Eşek değilse anlar zaten.
Biz eşimle yeni çıktığımız dönemde böyle bir mevzu açılmış ve bazı günlerde aşırı sinirli olduğumu ve üstüme gelmemesi gerektiğini söylemiştim. O da direk "tamam anladım" diyerek beni başka açıklama yapmak zorunda bırakmamıştı. Tabi bu daha sonra ters davrandığımda bana "hayırdır aşkım özel gününde falan mısın?" sorusu olarak geri döndü.
Uyar ki ayağını denk alsın.
Düzeltiyorum; zaten uyarmışsın arkasına saklandığını iddia etmiş.
Kendisi de kendi odunluğunun arkasından cevap vermiş zaten.
Günah senden gitti alttan almayacaksa bundan sonrasını o düşünsün.
Regl olunca hormonlar alt üst oluyor.
Bende de var aynı durum.
Regl olduğumu hemen anlar eşim.
ben regl olunca saçımı kesmek istiyorum, saçımın her tarafı bana yamuk yumuk geliyor.
valla bende çok gergin ve sinirli oluyorum. nerdeyse kendimle kavga edicek konuma geliyorum. bence söyle. bak cok tartıstık ben üzülüyorum benm özel günleirmde cok sinirli oluyorum sanada diyemedim diyip konuya gir. koyver gitsin:))
cok sorunun var senin cok. Allah yardimcin olsun catlakB. konu actigibi gorunce icim sikiliyo
regl dönemini böyle geçiren tek kişi ben degilim Allahtan
buna sevindim
Kafeini kullanmamaya çalış çünkü o gerginliği arttırıyor bende sancıa çok oluyordu yogo yapmaya başladım ve yok denecek kadar azaldı. Tuzda göğüslerde şişkinlik ve ağrı yaratıyor. Papatya çayı içiyorum ben oda gerginliği azaltıyor ama dökme papatya olacak bu poşet olanlar değil. Yemeklerden yarım saat sonra içebilirsin (herkes tadını sevmiyor) kardeşim de ciddi boyutlarda var terapi gördü gene aynı o ilaç kullanıyor. Aklıma bunlar geldi fıstığım :)
buarada yogo değil yoga o bebek.sancia değil sanci da gördünmu sende yanlış yazabilirsin mükemmel değilsin azerbaycanli ve son kardeşim de değil kardeşimde öğren rezil oldun biraz sanki benim gözümde en azından ooo ben 30 yaşımda Türkçeyi su gibi konuşurum heralde senin yaşına gelmeme daha çooook var ama yanlış yazıyorsun demekki sende
Söyleyince anlayıp alttan alacak adam varsa söylemek mantıklı.
Benimki ne zaman birr şeye sinirlensem zamanın mı yaklaştı der. E illa ki ya yeni bitmiş, ya az kalmış ya da regl dönemi oluyor ve benim sinirlenmem mantıksızmış gibi hep buna bağlıyor. Haadi bağlasın da sonuç? Sonuç sıfır
bende regl olmadan 1 hafta önce öyle oluyorum birisi napıyosun dese sanane diycem sanki zor tutuyorum kendimi eşim alıştı artık,"heh senin regln yaklaştı " diyo bide gülüyo kafasına vazor fırlatasım geliyo
bence sende erkek arkadaşına hafiften belli et çokmu yeni tanışıyosunuz,eğer uzunsa ilişki süreciniz bi mesaj at kadınlar bazı özel günlerinde böyle olabiliyorlar lütfen sende beni anla ve çok üstüme gelme diye eminin anlar
Düzelttik dün akşamda bakalım daha benim 3-4 günüm var..
3 4 gün mü? Bitene kadar sürüyor mu bu savaş hali?
hiç yaşamadım böyle duygusal gel gitler yaşayan kız arkadaşlarımı da çekemiyorum o yüzden kızamadım sevgiline