Ben de böyleyim regl olduğumda heran herşeyı yapabılır cadıya dönusuyorummm sonra hep uzuluyırum ..Hatta ıkı gun once gergınlıkten boguluyordum bugun bı baktım regl olmusum hah sımdı anlasıldı dedım rahatladım:):) O gunlerde cok görusmemeye calıs:)
Regl olduğunu söyle alttan alsın . Benimki yani eski olan benimki 1 hafta önceden hissedrdi Regl olcagimi
Doğal bişey sonuçta bilmesinde sakınca yok bence
Yüzüne mi kapattı yahu buda mı regl oldu az öküz değilmiş kusura bakma. Yaşlarınız kaç yahu bilmezmi hiç kadının özel günü nedir ? Belirt sen bunz sonra düşün bu adama ihtiyacım var mı ?
Ay Allah'ım şaka gibi başladık sonuca bak, ikinizde sakinleşince konuşursunuz. Durumundan bahsetsen belkide daha anlayışlı olurdu. Biz o günlerde çok az konuşmaya gayret ediyoruz. Seni çok iyi anlıyorum senden farkım olmuyor.
ben de böyle zamanlarda böyle düşünüyorum. ama o da anlar seni dert etme. ayda birkaç gün neticede
benimki de çok iyi davranıyor sağolsun anlayışla susuyor, bazen gülüyor tamam hayatım sen haklısın diyor:)
ama işte ben kendimi sevmiyorum ki o dönemlerde. haksızlık ediyorum ona, hayatı kendime de ona da zindan ediyorum
Bende aglarim evde teror estiririm
Gerçekten tam öküz..
Bunu ben onada derim ya odun veya öküz diye..
Çünkü öküzle odun arasında öyle muhteşem bi yerde yer alıyor ki bilim adamları bile bulamadı tam o noktanın nasıl bu kadar saçma bölümünü bulmuşta oturmuş diye.. Araştırmalar sürüyor..
Sonra aradı konuştuk..
Bende adabımı bozmadan küfür etmişten betere çevirdim laf soka soka o odunla öküz arasında bi yerde otumuş dedim ya o araya bide laf sıkıştırdım..
Baya kızgınlığımı belli ettim..
Bağırdık ağladık falan neyse arayı düzelttik bi şekilde..
Yine araya
- Senden romantiklik beklentim hiç bi koşulda yok artık dedim
-Başa sarma dedi
-Bi cümle kurdu bende böyle düşünüyosan kapat telefonu ve bida ne ara nede mesaj at dedim.
-Yanlış cümleydi diyip toparladı (kıvırmışta olabilir)
Bu ilişkiyle ilgili korkularım arttı.
Hayırsızsak eğer birbirimize inşALLAH yakın zamanda en hayırlı zaman en yakın ve en uygun zaman olur inşALLAH hayırsızsak ayrılırız..
Ama ben çok etkilenmem ve ah almadan biter inşALLAH..
Birde
- Ben sinirli dönemimdeyim bide lafların canımı acıtıyor dedim
Aldığım muhteşem cevaba geleyim mi ?
-Arkasına saklanma..
-Arkasına saklanıyo olsam kaçıncı kavgamız şimdi söylüyo olmazdım en başta söylerdim dedim
cevap yok
Veeee bu muhteşem cevabıyla beraber bilim dünyası işi gücü bırakıp bu beyfendiyle ilgilenmeli..
Öküzlükle odunluk arasında nasıl bu denli rahat diye..
O odunla rahatsız olmuyor mu ?
Öküz bunu üstünden nasıl olurda atmaz hiç olmadı bi tepiklemez diye araştırmalı ama nerdeeeee