- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 28
-
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
İnanın bilmiyorumDaha 1 bucuk hafta önce muayene oldum bir şey görünmedi bu süre içerisinde kist oluşmuş olabilir mi
Anlıyorum teşekkür ederim..İnanın bilmiyorumgecikmenin farklı sebepleri olabilir tabii kist aklıma ilk gelen şeydi.
Ay insallah insan streste yapıyor böyle durumlarda Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahbirbirine çok benziyor deniyor iki durum içinde. madem şüpheniz var kan testi verin hemen. benim durumumun sizinkinkinden farkı adet olacağım zamanda böyle belirtiler yaşarımgerçi hâlâ adet olmadım ama bilemiyorum..
İnşallah gebelik vardır yoksa da sıkmayın canınızı pcos u olupta 1. 2. cocugunu doğuran arkadaşlarım var
bende evlenmeden önce duydum ameliyat tüplere sıkıntı verebilir diye o zamandan beri tedirginim bu konular çok hassas insan ister istemez stres yapıyor gerçektenİnşall
Ay insallah insan streste yapıyor böyle durumlarda Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Slm canım. Benimde yarın adet günüm. Bu ay çatlatma iğnesi oldum. Çatlamanın 15. Günü bugün test yaptım silik çizgi var. Sende de böyle mi çıkmıştı. Çok heycanlıyım
aa hayalet çizgi var evet kan testi ver hemenn çok heycanlıı inşallah sağlıkla kucağına alırsınBenim testlerim böyleydi.
Eki Görüntüle 3312434
yok hayır vermek istiyorum ama bi tarafımda bekle diyor korkuyorum sanırım negatifi görmeye.. yarın gelmezse gidip vercemkan testi verdiniz mi merak ettim
Merhaba ben hamileyim. Arkadaş onun için sormuş bana sizinde böyle mi çıktı diyeaa hayalet çizgi var evet kan testi ver hemenn çok heycanlıı inşallah sağlıkla kucağına alırsın
bende adet olmadım daha tekrar yapmayı düşünüyorum normalde hiç böyle olmazdımm
anladımm pardon yaMerhaba ben hamileyim. Arkadaş onun için sormuş bana sizinde böyle mi çıktı diye
Ewet seninki benimkine göre biraz daha belirgin. Yarın tekrar yapacam. Eğer çizgi çıkarsa kan veririm. Bu testler kaçıncı gününde yapmıştınBenim testlerim böyleydi.
Eki Görüntüle 3312434
Regle 2 gün kala yaptım, gün gün koyulaştıEwet seninki benimkine göre biraz daha belirgin. Yarın tekrar yapacam. Eğer çizgi çıkarsa kan veririm. Bu testler kaçıncı gününde yapmıştın
Herkese merhaba kızlar adetime 2 gün var bugün dayanamayıp test yaptım fakat anlayamadım kapağı açınca uzaktan 2. çizgi görünüyor ama kapalıyken tek çizgi görünüyor testte mi sorun var hep aynı markayı kullanıyorum daha önce böyle bir şey olmamıştı. Lütfen cevaplarınızı bekliyorum :)Daha önce hiç gecikir miydiniz ben hiç gecikmezdim ve mutlaka en az 3 gün önceden olurdum olmayınca adet gününe kadar bekledim yaptım pozitif