-
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
Daha önce hiç gecikir miydiniz ben hiç gecikmezdim ve mutlaka en az 3 gün önceden olurdum olmayınca adet gününe kadar bekledim yaptım pozitifYaaabende öyleyim şuan ama akıntı da çok az bugun 2. günüm bitti hâlâ olmadım açıkçası korkuyorum test yapmaya negatifi görürüm diye kalbim sabahtan beri nası atıyor bi bilseniz
Geciksem bile en fazla bir gün gecikirdi ayrıca geciktiğimde de çok hafif lekelenmem olurdu şimdi ne lekem var ne kanamam biraz adet sancım ve göğüslerimde sızı hissediyorumDaha önce hiç gecikir miydiniz ben hiç gecikmezdim ve mutlaka en az 3 gün önceden olurdum olmayınca adet gününe kadar bekledim yaptım pozitif
maalesef negatif
Eki Görüntüle 3311621
amin inşallah teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah tez vakitte pozitif görmeyi nasip eder
bu sabah test yaptım negatif ancak hâlâ adetim gelmedi bekliyorum şuanMerhaba sonuç ne oldu acaba aynı durumlar bendede var çünkü
Anladım 3 gün daha gelmezse tekrarlayın belki çok yenidir umarım en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınızbu sabah test yaptım negatif ancak hâlâ adetim gelmedi bekliyorum şuan
umarım..Anladım 3 gün daha gelmezse tekrarlayın belki çok yenidir umarım en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız
Slm canım. Benimde yarın adet günüm. Bu ay çatlatma iğnesi oldum. Çatlamanın 15. Günü bugün test yaptım silik çizgi var. Sende de böyle mi çıkmıştı. Çok heycanlıyımBen testi reglime 2 gün kala yaptım, silik çizgi ile öğrendim, regl günüm kan verdim, hamile olduğumu kesinleştirdim. Şimdi beklemedeyim bakalım.
Bende pcos var 3 aydır deniyoruz fakat sonuç yok adetime 1 hafta var ama kasıklarda ve belde ağrı halsizlik ve göğüs hassasiyetim var normalde hiç olmaz hatta regli olunca hemen anlayamam bile bunlar hamilelik belirtisi olabilir diye okudum heyecanlandım inşallah öyledirumarım..
sizin durumunuz ne tam olarak
birbirine çok benziyor deniyor iki durum içinde. madem şüpheniz var kan testi verin hemen. benim durumumun sizinkinkinden farkı adet olacağım zamanda böyle belirtiler yaşarımBende pcos var 3 aydır deniyoruz fakat sonuç yok adetime 1 hafta var ama kasıklarda ve belde ağrı halsizlik ve göğüs hassasiyetim var normalde hiç olmaz hatta regli olunca hemen anlayamam bile bunlar hamilelik belirtisi olabilir diye okudum heyecanlandım inşallah öyledir
ben yok gibi gördüm benimki de böyleydi.. ama senin için çok erken daha çıkması adetin geçince daha iyi sonuc alırsınSlm canım. Benimde yarın adet günüm. Bu ay çatlatma iğnesi oldum. Çatlamanın 15. Günü bugün test yaptım silik çizgi var. Sende de böyle mi çıkmıştı. Çok heycanlıyım
Yine de yaorn sabah kan testi verin derimben yok gibi gördüm benimki de böyleydi.. ama senin için çok erken daha çıkması adetin geçince daha iyi sonuc alırsın
yani az da olsa bi umut var mıdırYine de yaorn sabah kan testi verin derim
Her kadının yaşayabileceği bi durum. Benim hamilelik beklerken 10 gün regl olmadığım olmuştu. Cidden şüphe ediyorsanız kan verin içiniz rahatlasın. Bir şey olmadığından emin olduktan sonra doktora görüşebilirsiniz gecikme sebebi kistte olabilir.ya kızlar peki benim durumumu yaşayanız oldu mu bugun 3 gün geçti ne gelen var ne gidenadet sancılarım bile hafifliyor sanki adet olmuşumda bitiyor gibi göğüslerim aşırı hassas ama kendimi dinlemekten yoruldum negatifi de gördüm umudum kalmadı ama acaba erken miydi test için diyorum kan testi vermeye de negatifi gördükten sonra cesaretim kalmadı nasıl iş bu böyle
Daha 1 bucuk hafta önce muayene oldum bir şey görünmedi bu süre içerisinde kist oluşmuş olabilir miHer kadının yaşayabileceği bi durum. Benim hamilelik beklerken 10 gün regl olmadığım olmuştu. Cidden şüphe ediyorsanız kan verin içiniz rahatlasın. Bir şey olmadığından emin olduktan sonra doktora görüşebilirsiniz gecikme sebebi kistte olabilir.