Regl öncesi kahverengi akinti/ovitrelle

Smile_s

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
3.624
3.939
Her zaman Regl başlamadan önce 1-2gun kahverengi akıntı geliyor her gittiğim doktor normal tarzı yorumlar yaptı ama bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

En son 17 gün önce ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.yaklasik 3.bck-4gundur kahverengi akıntım var ama sokulemiyor mu acaba

Başına gelen varmı ?

normlade adet zamanim yaklasinca hicbir adet belirtim olmaz yeni evliyim a suan adetime 8 gun var ve kahverengi akinti geldi gogus uclarim agriyo normlde bu tur belirtiler olmaz acaba gebemiyim ?

Her zaman Regl başlamadan önce 1-2gun kahverengi akıntı geliyor her gittiğim doktor normal tarzı yorumlar yaptı ama bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

En son 17 gün önce ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.yaklasik 3.bck-4gundur kahverengi akıntım var ama sokulemiyor mu acaba

Başına gelen varmı ?
Canım ben de bu ay ovitrelle kullandım ve iki gündür kahverengi aakintim var yarın doktora gidecem bunun için.ben yumurtanın catlamayip kist oluşturduğunu düşünüyorum o yüzden oldu sanırım.bakalim yarın doktor ne diyecek

Canım ben de bu ay ovitrelle kullandım ve iki gündür kahverengi aakintim var yarın doktora gidecem bunun için.ben yumurtanın catlamayip kist oluşturduğunu düşünüyorum o yüzden oldu sanırım.bakalim yarın doktor ne diyecek
Benim kanama ya dönmeye başladı ama normal den az hani regl kanaması gibi olmuyor
Geçen hafta goguslerim agriyordu, iki gündür geçti smdi yeniden başladı

Merak ederim canım buraya da yazarmisin ne dicek doktor

Merhaba kızlar, benimde size bir sorum olacak, normalde adet beklediğim gün 24kasım fakat, dün küçük kahverengi akıntı gibi kanamam oldu bi parca, regl oldum sandım kasık agrımda hafif hafif oldu, sabah uyandığımda hiç bişy yoktu, pedi değiltirdim gün içindede yine hemen hemen aynı miktarda koyu renk akıntım olmuş..normal adet tarihime 2gün var, fakar karnım şiş ve hafif bel agrım var.
Anlamadığım bu üstüne görmede normal regl gibi ağrı olurmu? Benim adetim düzenli ve yoğun ağrılı olur, su an 2.günümse normale göre cok değişik bi durum..bi yandanda karnım şiş regl olacakmışım gibi, kafam karıştı..

Benim kanama ya dönmeye başladı ama normal den az hani regl kanaması gibi olmuyor

Tamam canım yazarım

aslinda kafamizi cok yoruyoruz bu konularla ilgili bebek istiyor olabiliriz diyede vucudumuzun bize oyunlari olabilir cunku bazen bebek istedgi yuzunden bile geciktigi olabliyormus o yuzden ay oncesine kafa yorcagimza bence bekleyelim ayimiz gelsin gecerrse takilalim bu konulara cok stres yapiyoruz bence

aslinda kafamizi cok yoruyoruz bu konularla ilgili bebek istiyor olabiliriz diyede vucudumuzun bize oyunlari olabilir cunku bazen bebek istedgi yuzunden bile geciktigi olabliyormus o yuzden ay oncesine kafa yorcagimza bence bekleyelim ayimiz gelsin gecerrse takilalim bu konulara cok stres yapiyoruz bence
Valla yumurtlama dönemine kadar yapmiyo gibiyim sonra forumlarda buluyorum kendimi :))

Canım doktorum kan testi istedi beta 16 çıktı . Hamilelik olabilir dedi sanırım yerleşme kanamasından şüphelendi.catlatma iğnesinin 14.gunu bugün ben hala iğnenin etkisiyle değerinin 16 çıktığını düşünüyorum ama iki gün sonra tekrar test yapacam katlanıcak mı diye

aslinda ben 4 aydir evliyim ilk mantar enfeksiyonu kaptim sonra rahim agzim iltihapda kapanmisdi doktora gittim hamile olabilirsin dedi diye ilac vermedi kaynanm aldi goturdu ebe bi kadina kadin iltihabimi sokturdu iltihap bayabi akfi benden ama doktora ondan sonra yine gittim bana hicbur sey yok temizsin diyo anlamadum kafam cok karisik

o yuzde bilmiyorum acaba icim temizmidir gittigimde ozel hastane ve bu ay oakadr asiri beyaz akintim barki su gibi akiyo regl kanamam bile bu kadar cok degildir heralde

Canım doktorum kan testi istedi beta 16 çıktı . Hamilelik olabilir dedi sanırım yerleşme kanamasından şüphelendi.catlatma iğnesinin 14.gunu bugün ben hala iğnenin etkisiyle değerinin 16 çıktığını düşünüyorum ama iki gün sonra tekrar test yapacam katlanıcak mı diye
İnşallah canım öyledir r ya. Ben yaptirmadim test benim ztn normal kanamaya döndü. Senin nasıl kahverengi kanama ne durumda

İnşallah canım öyledir r ya. Ben yaptirmadim test benim ztn normal kanamaya döndü. Senin nasıl kahverengi kanama ne durumda
Canım benim ara ara devam ediyor kanamaya dönmedi akıntı şeklinde kahverengi.insallah canım benim pek umudum yok ama bakalım inşallah..

Canım benim ara ara devam ediyor kanamaya dönmedi akıntı şeklinde kahverengi.insallah canım benim pek umudum yok ama bakalım inşallah..
Rabbim hayırlısını versin peki bsy dedi mi iğnenin etkisi bu kadar sürer miymis ki ? Kaçıncı gün di senin

Evet canım en geç 12gun diyorlar
Sen yine dikkat et kendini yorma rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etmistir
İnşallah canım rabbim isteyen herkese sana da nasip etsin.iki gün sonra kan testi vericem yine yazarım :KK24:

Kızlar bende çatlama ignesi oldum ovitrelle ama kolumdan yaptılar etkisini gostermez yaziyo bi kaç yerde dogrumu

X