Burdan kastim kadinlar kulubuydu zaten tatlim :) yoksa baska topikten birlikte geldik burayaBizim arkadaşlıkDrottine ile başka topikten başladı ben de kendisini çok severim az ateş ölçmedik birlikte :)))
bende yaptım onu canım eşim dedi sen kafayı yemişsin artık dedi bana :))ayyy Allahım bende mi yapsam.bende bir topikte okudum ayakları havaya dikip bisiklet çevirir gibi yapın yazmıştı biri. itiraf ediyorum ben yaptım
Itiraf eden edene artık yapmayanlarda yapar artık ya tutarsa Hesabı :)))bende yaptım onu canım eşim dedi sen kafayı yemişsin artık dedi bana :))
Ben şuan mersindeyim annemlerin yanında normalde ev Adıyaman'daKizlar kimler hangi ilden . Bana yakin olan var mi tanişip arkadas oluruz aranizda "BANDIRMALI" var mi :)
hatta bi arkadaş burda bişey anlatmıştı sabah 5 te uyanıp eşininafedersiniz testislerini buzlu kaba koysun falan die onu bile denemeye kalktım ama benim adam yan çizdiItiraf eden edene artık yapmayanlarda yapar artık ya tutarsa Hesabı :)))
Ben yapiyorum eşim nasil gülüyor :)bende yaptım onu canım eşim dedi sen kafayı yemişsin artık dedi bana :))
Onu yazan bendim cnm ben ona çok gülmüştüm topikleri karıştırırken Tesadüfen bir yerde okudum ama hiç denemedim şimdi olan spermlerden de olmayalımhatta bi arkadaş burda bişey anlatmıştı sabah 5 te uyanıp eşininafedersiniz testislerini buzlu kaba koysun falan die onu bile denemeye kalktım ama benim adam yan çizdi
günaydın canım test yaptınmı bu sabahGunaydin millet !
Yaptim canim yine hayalet bi cizgim var :) Hayirlisi bakalim..günaydın canım test yaptınmı bu sabah
hadi hayırlısı inşAllah canımYaptim canim yine hayalet bi cizgim var :) Hayirlisi bakalim..
canım bende de oluyo bazen ama ben çıkmamaya çalışıyorumgünaydın kızlar:) ben bir şey sormak istiyorum size tuhaf ama burda ayıp yok zaten her seyi paylaşıyoruz. ilişkiye girdikten sonra tamam dediğiniz gibi yapıp bacaklarım yukarda bi şekilde durdum bi on onbeş dakika sonra çok tuvaletim geldi idrarım yani yapmak istemedim hemen idrara çıkmak doğru mudur yoksa çıkmamak mı daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?