- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
aynı şeyi bende yaşadım. Gece acile gittim kan testi yaptırmaya. Kasıklarımda ağrı vardı çok, birde ttatile gideceğim için geciktirici kullanmam gerekiyordu o yüzden hemen öğrenmem lazımdı hamilemiyim değilmiyim diye ona göre ilaç kullanıcaktım.günaydın canlar malesef dün kan testini yaptıramadım adanada aramadığım hastane kalmadı acilden yapmıyolar illa mesai saati içinde olacakmış sinir katsayılarım tavan yaptı dün valla bende kendimi tatmin için iki idrar testi yaptım çizgilerim hala duruyor neyseki ve ben bu hafta full tek çalışıyorum pazartesi test yaptırabileceğim
günaydın canlar malesef dün kan testini yaptıramadım adanada aramadığım hastane kalmadı acilden yapmıyolar illa mesai saati içinde olacakmış sinir katsayılarım tavan yaptı dün valla bende kendimi tatmin için iki idrar testi yaptım çizgilerim hala duruyor neyseki ve ben bu hafta full tek çalışıyorum pazartesi test yaptırabileceğim
aynı şeyi bende yaşadım. Gece acile gittim kan testi yaptırmaya. Kasıklarımda ağrı vardı çok, birde ttatile gideceğim için geciktirici kullanmam gerekiyordu o yüzden hemen öğrenmem lazımdı hamilemiyim değilmiyim diye ona göre ilaç kullanıcaktım.
Hastaneye gittim dedim kasıklarım çok ağrıyor, hamile olup olmadığımı da bilmiyorum kan testi yaptırmak istiyorum çünkü ilaçda alamıyorum dedim, ağrısınada duramıyorum dedim. YAPMADILAR! mesai saatleri içerisinde gel dediler, acilde acil vakalar oluyor vs geveledi ve acil bomboştu o an. Delirdim resmen. Dedim şikayet edicem sizi, ağrıdan duramıyorum ilaç içicem içemiyorum çünkü gebemiyim değilmiyim bunu bana öğrenmemi sağlamıyorsunuz dedim çıktım.
Özel hastaneye gittim. 25TL muayne ücreti ödedim yaptırdım, Hamile değilmişim
aile hekimliği de mi yok canım en fazla ertesi gün alırdın sonucuben bütün özelleri aradım adanadaki ya bitanesi yaparız demediki geçen ay yaptırdığım bir hastane vardı özel onunda sonuçları yanlış çıktığı için oraya gitmedim bilmiyorum yapan bi yer bulursam haftasonu yaptırırım mersinde yapılacak yerler yakın olsa hemen yaptırıcam ama yer bilmiyorum burda da
Ay cnm hemen bir kan var dpo kaç şimdi bir de hcg ye bakalımYaptim canim yine hayalet bi cizgim var :) Hayirlisi bakalim..
Idrar asitli olduğu için spermlerin ölümüme neden olabilir ilişkinin hemen ardından wc ye gitme her ihtimale karşı önceden gitgünaydın kızlar:) ben bir şey sormak istiyorum size tuhaf ama burda ayıp yok zaten her seyi paylaşıyoruz. ilişkiye girdikten sonra tamam dediğiniz gibi yapıp bacaklarım yukarda bi şekilde durdum bi on onbeş dakika sonra çok tuvaletim geldi idrarım yani yapmak istemedim hemen idrara çıkmak doğru mudur yoksa çıkmamak mı daha iyidir
Cnm dış gebelik riski var de kan alırlargünaydın canlar malesef dün kan testini yaptıramadım adanada aramadığım hastane kalmadı acilden yapmıyolar illa mesai saati içinde olacakmış sinir katsayılarım tavan yaptı dün valla bende kendimi tatmin için iki idrar testi yaptım çizgilerim hala duruyor neyseki ve ben bu hafta full tek çalışıyorum pazartesi test yaptırabileceğim
Cnm dış gebelik riski var de kan alırlar
Cnm Mersin de nerdesin?ben bütün özelleri aradım adanadaki ya bitanesi yaparız demediki geçen ay yaptırdığım bir hastane vardı özel onunda sonuçları yanlış çıktığı için oraya gitmedim bilmiyorum yapan bi yer bulursam haftasonu yaptırırım mersinde yapılacak yerler yakın olsa hemen yaptırıcam ama yer bilmiyorum burda da
aile hekimliği de mi yok canım en fazla ertesi gün alırdın sonucu
Cnm Mersin de nerdesin?
Ha iyi cnm demek bir hastane buldun ben de şuan mersindeyim annemlerin yanında belki yardımcı olurum diye sormuştum inşallah güzel haberler getirirsin bize hadi hayırlısıcanım benim aile hekimi adana da ve ben mersindeyim gün içinde sabah 7 olmadan yollara düşüyorum akşam da 7 buçuk gibi adanada oluyorum zaten bu yollardan korkuyorum tekrar düşük olur diye ama öğle arası burda bi özelle konuştum şimdi mümkün olursa oraya gideceğim
bende öyle yaptm baya bekledm öyle çıktım ama inşallah bşey olmamıştırcanım bende de oluyo bazen ama ben çıkmamaya çalışıyorum
önceden de gttm de işte yine geldi yirmi dk falan bekledm öyle gttm inşallah bşey olmamıştırIdrar asitli olduğu için spermlerin ölümüme neden olabilir ilişkinin hemen ardından wc ye gitme her ihtimale karşı önceden git
Ha iyi cnm demek bir hastane buldun ben de şuan mersindeyim annemlerin yanında belki yardımcı olurum diye sormuştum inşallah güzel haberler getirirsin bize hadi hayırlısı
Olacaksa olur cnm bizimki sadece önlem 20 dk yeterli hiç yatmadan hamile kalanlar var dediğim gibi bizimki sadece önlemönceden de gttm de işte yine geldi yirmi dk falan bekledm öyle gttm inşallah bşey olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?