Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
merhaba kizceler nasil gidiyor calismalar
yarin icin haber bekledigimiz 2 arkadasa bol sans diliyorum insallah gorurler cift cizgiyi :))

pek yazamiyorum ama takip ediyorum sizi :))

Ben gerçek sanmıştım yani nefes almada bi yöntem sandım ondan sordum of ta bende her şeyde hamileyim saniyorum istahim arttı ama bakalım hastalancak miyim batı gelen iki kişiden biri ben miyim ağustos 27 benim

Veson profil fotografin cok yakismis :)
Migren ne durumda, senin ates tablona da ulasamiyorum ne alemdesin bu ay, senle kalmayi cok hayal ettiydim yol arkadasim, gerci ben de mi kaldim belli degil de:)
Inşallah pozitiftir cnm ya yarın mı test yapacaksın tekrar. Ben bu ay ateş ölçmedim sadece 9. Gün kasıklarda gerginlik hissedince ovulasyondan şüphelendim 10-11-12 de ölçtüm yüksek çıktı.anladım 9. Gün Yum çatlamış o zamandır ölçmüyorum şimdi memleketteyim merak da ediyorum hani ama ölçmemek için dereceyi de Yanıma almadım son durum ne bilmiyorum .aslında şansım az tek 8. Gün ilişki var tek şansım vardı bu ay yani bakalım sonuç ne olacak migren çok şiddetli değildi geçen aylar gibi değildi yani sadece gün içerisinde sürekli hissettirdi kendini. sivilceler de patlak verdi bir tane de alnımda çıktı çok feci acıyor.gebelik adına bariz bir belirtim yok henüz.bende seninle gebe kalmayı çok isterim yol arkadaşım

Eklentiler

• image.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 80
ayyy Allahım bende mi yapsam.bende bir topikte okudum ayakları havaya dikip bisiklet çevirir gibi yapın yazmıştı biri. itiraf ediyorum ben yaptım
Onu bende yapiyorum canim . Hem ayaklarimi 1 saat dikiyorum salliyorum. Sonrada bisiklet çevirir gibi yapiyorum . Popomun altina 2 yastik koyuyorum ole yatiyorum :)

Ayyy koptum ya gülüp gülüp duruyorum yaa... Hunimiz eksik bence. Huni olursa olur bu iş...

Veson ve Drottine ne kadar guzel demekki burdan arkadas oldunuz birbirinize destek oluyorsunuz ne mutlu sizebiriniz kesin hamile digerinizinki belli degil ama anlattigina gore ihtimal dusuk yinede belli olmaz Allah gonlunuze gore versin. Cok sekersiniz :)

Kizzzz kesin deme belli mi olurr ben kotusune hazirlanayim da iyisi olsun bakalim. Veson u cok seviyorum buradan takip ediyorum. Insallah beraber kalmis oluruz diye cok dua ettim ama arka arkaya oluruz en kotu :)) Yol arkadasligi bambaska bi sey..

Bizim arkadaşlık Drottine ile başka topikten başladı ben de kendisini çok severim az ateş ölçmedik birlikte :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…