- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 41
Evet canım galiba öyle iyimi kötümü bilemedim ayın 15 günü ağrılı geçiyoHepsi normal cnm bazıları ovulasyonu dibine kadar yaşıyor onlardansın sanırım :))
Nefes almak dedginiz nedir acabacanım bende geçen ay nefes aldım ama regli oldum.
hayaller bebek bezi,gerçekler hijyenik kadın pedi...
canım şaka yapıyoruz. herşeyi artık hamilelik belirtisine vurmaya başladık. böyle oldu hamile miyim? böyle oldu hamile miyim? diye diye sıyıracak noktaya geldik.Nefes almak dedginiz nedir acaba
Az kalmış güzel habelerlerini bekliyoruuzzBen gerçek sanmıştım yani nefes almada bi yöntem sandım ondan sordumof ta bende her şeyde hamileyim saniyorum istahim arttı ama bakalım hastalancak miyim batı gelen iki kişiden biri ben miyim ağustos 27 benim
Inşallah pozitiftir cnm ya yarın mı test yapacaksın tekrar. Ben bu ay ateş ölçmedim sadece 9. Gün kasıklarda gerginlik hissedince ovulasyondan şüphelendim 10-11-12 de ölçtüm yüksek çıktı.anladım 9. Gün Yum çatlamış o zamandır ölçmüyorum şimdi memleketteyim merak da ediyorum hani ama ölçmemek için dereceyi de Yanıma almadım son durum ne bilmiyorum .aslında şansım az tek 8. Gün ilişki var tek şansım vardı bu ay yani bakalım sonuç ne olacak migren çok şiddetli değildi geçen aylar gibi değildi yani sadece gün içerisinde sürekli hissettirdi kendini. sivilceler de patlak verdi bir tane de alnımda çıktı çok feci acıyor.gebelik adına bariz bir belirtim yok henüz.bende seninle gebe kalmayı çok isterim yol arkadaşımVeson profil fotografin cok yakismis :)
Migren ne durumda, senin ates tablona da ulasamiyorum ne alemdesin bu ay, senle kalmayi cok hayal ettiydim yol arkadasim, gerci ben de mi kaldim belli degil de:)
Cnm sen bizi ciddiye alma bizim sonumuz şöyleNefes almak dedginiz nedir acaba
Cnm sen bizi ciddiye alma bizim sonumuz şöylesana yazık Olmasın
Onu bende yapiyorum canim . Hem ayaklarimi 1 saat dikiyorum salliyorum. Sonrada bisiklet çevirir gibi yapiyorum . Popomun altina 2 yastik koyuyorum ole yatiyorum :)ayyy Allahım bende mi yapsam.bende bir topikte okudum ayakları havaya dikip bisiklet çevirir gibi yapın yazmıştı biri. itiraf ediyorum ben yaptım
Hamile olup olmadığımız belli değil ama hepimiz takvim koyduk.hamile kalmak için bisiklet çevirmeler bacaklardan tutup sallatmak artık her belirtiyi hamileliğe yormak nefes Alıp vermeyi dahi.demekki yolunda gitmeyen birşeyler variyice delirdik mi diyosun yani
Ayyy koptum ya gülüp gülüp duruyorum yaa... Hunimiz eksik bence. Huni olursa olur bu iş...Hamile olup olmadığımız belli değil ama hepimiz takvim koyduk.hamile kalmak için bisiklet çevirmeler bacaklardan tutup sallatmak artık her belirtiyi hamileliğe yormak nefes Alıp vermeyi dahi.demekki yolunda gitmeyen birşeyler var
Bebekler gelene kadar bir iki tahta eksikAyyy koptum ya gülüp gülüp duruyorum yaa... Hunimiz eksik bence. Huni olursa olur bu iş...
Kizzzz kesin deme belli mi olurr
İnş cnm ya ben cesaret edemedim niyeyseInşallah cnm ya biri daha vardı aynı gün doğum yapacak.çok kaptırdık takvime hadi hayırlısı kaldırmak zorunda kalmayalım inşallah
Bizim arkadaşlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?