• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
günaydın canlar malesef dün kan testini yaptıramadım adanada aramadığım hastane kalmadı acilden yapmıyolar illa mesai saati içinde olacakmış sinir katsayılarım tavan yaptı dün valla bende kendimi tatmin için iki idrar testi yaptım çizgilerim hala duruyor neyseki ve ben bu hafta full tek çalışıyorum pazartesi test yaptırabileceğim :mad::mad:

günaydın canlar malesef dün kan testini yaptıramadım adanada aramadığım hastane kalmadı acilden yapmıyolar illa mesai saati içinde olacakmış sinir katsayılarım tavan yaptı dün valla bende kendimi tatmin için iki idrar testi yaptım çizgilerim hala duruyor neyseki ve ben bu hafta full tek çalışıyorum pazartesi test yaptırabileceğim :mad::mad:
aynı şeyi bende yaşadım. Gece acile gittim kan testi yaptırmaya. Kasıklarımda ağrı vardı çok, birde ttatile gideceğim için geciktirici kullanmam gerekiyordu o yüzden hemen öğrenmem lazımdı hamilemiyim değilmiyim diye ona göre ilaç kullanıcaktım.
Hastaneye gittim dedim kasıklarım çok ağrıyor, hamile olup olmadığımı da bilmiyorum kan testi yaptırmak istiyorum çünkü ilaçda alamıyorum dedim, ağrısınada duramıyorum dedim. YAPMADILAR! mesai saatleri içerisinde gel dediler, acilde acil vakalar oluyor vs geveledi ve acil bomboştu o an. Delirdim resmen. Dedim şikayet edicem sizi, ağrıdan duramıyorum ilaç içicem içemiyorum çünkü gebemiyim değilmiyim bunu bana öğrenmemi sağlamıyorsunuz dedim çıktım.
Özel hastaneye gittim. 25TL muayne ücreti ödedim yaptırdım, Hamile değilmişim :D

ben bütün özelleri aradım adanadaki ya bitanesi yaparız demediki geçen ay yaptırdığım bir hastane vardı özel onunda sonuçları yanlış çıktığı için oraya gitmedim bilmiyorum yapan bi yer bulursam haftasonu yaptırırım mersinde yapılacak yerler yakın olsa hemen yaptırıcam ama yer bilmiyorum burda da

aynı şeyi bende yaşadım. Gece acile gittim kan testi yaptırmaya. Kasıklarımda ağrı vardı çok, birde ttatile gideceğim için geciktirici kullanmam gerekiyordu o yüzden hemen öğrenmem lazımdı hamilemiyim değilmiyim diye ona göre ilaç kullanıcaktım.
Hastaneye gittim dedim kasıklarım çok ağrıyor, hamile olup olmadığımı da bilmiyorum kan testi yaptırmak istiyorum çünkü ilaçda alamıyorum dedim, ağrısınada duramıyorum dedim. YAPMADILAR! mesai saatleri içerisinde gel dediler, acilde acil vakalar oluyor vs geveledi ve acil bomboştu o an. Delirdim resmen. Dedim şikayet edicem sizi, ağrıdan duramıyorum ilaç içicem içemiyorum çünkü gebemiyim değilmiyim bunu bana öğrenmemi sağlamıyorsunuz dedim çıktım.
Özel hastaneye gittim. 25TL muayne ücreti ödedim yaptırdım, Hamile değilmişim :KK70:

günaydın kızlar :) acile gittiğinizde dış gebelik takibim var diceksiniz öyle alırlar

ben bütün özelleri aradım adanadaki ya bitanesi yaparız demediki geçen ay yaptırdığım bir hastane vardı özel onunda sonuçları yanlış çıktığı için oraya gitmedim bilmiyorum yapan bi yer bulursam haftasonu yaptırırım mersinde yapılacak yerler yakın olsa hemen yaptırıcam ama yer bilmiyorum burda da
aile hekimliği de mi yok canım en fazla ertesi gün alırdın sonucu

günaydın kızlar:) ben bir şey sormak istiyorum size tuhaf ama burda ayıp yok zaten her seyi paylaşıyoruz. ilişkiye girdikten sonra tamam dediğiniz gibi yapıp bacaklarım yukarda bi şekilde durdum bi on onbeş dakika sonra çok tuvaletim geldi idrarım yani yapmak istemedim hemen idrara çıkmak doğru mudur yoksa çıkmamak mı daha iyidir
Idrar asitli olduğu için spermlerin ölümüme neden olabilir ilişkinin hemen ardından wc ye gitme her ihtimale karşı önceden git

Cnm dış gebelik riski var de kan alırlar

Cnm Mersin de nerdesin?

aile hekimliği de mi yok canım en fazla ertesi gün alırdın sonucu

canım benim aile hekimi adana da ve ben mersindeyim gün içinde sabah 7 olmadan yollara düşüyorum akşam da 7 buçuk gibi adanada oluyorum zaten bu yollardan korkuyorum tekrar düşük olur diye ama öğle arası burda bi özelle konuştum şimdi mümkün olursa oraya gideceğim

Günaydın bayanlar . Hayırlı günler herkese. İnşaAllah iyi haberler alırız hepimiz. Bata 6 gün var hiçbir belirti yok bende sizde durumlar nasıl ?

canım benim aile hekimi adana da ve ben mersindeyim gün içinde sabah 7 olmadan yollara düşüyorum akşam da 7 buçuk gibi adanada oluyorum zaten bu yollardan korkuyorum tekrar düşük olur diye ama öğle arası burda bi özelle konuştum şimdi mümkün olursa oraya gideceğim
Ha iyi cnm demek bir hastane buldun ben de şuan mersindeyim annemlerin yanında belki yardımcı olurum diye sormuştum inşallah güzel haberler getirirsin bize hadi hayırlısı

Idrar asitli olduğu için spermlerin ölümüme neden olabilir ilişkinin hemen ardından wc ye gitme her ihtimale karşı önceden git
önceden de gttm de işte yine geldi yirmi dk falan bekledm öyle gttm inşallah bşey olmamıştır:(

Gunaydın kızlar. Bugün yataktan çıkamadım. Sanırım grip oluyorum. Göğüs ucu acıması devam ediyor bende. Bide az az akıntım var. Yumurta akı gibi aralıklarla oluyor ama olduğunda bianda yoğun oluyor. Daha zaten çok var bana. Regli tarihi yaklaşanlardan güzel haberler bekliyorum. Bugün hüzünlüyüm sebepsiz.

Ha iyi cnm demek bir hastane buldun ben de şuan mersindeyim annemlerin yanında belki yardımcı olurum diye sormuştum inşallah güzel haberler getirirsin bize hadi hayırlısı

sağol canım yenişehir hastanesiyle konuştum öğlearası yaptırırsınız dedi tabi sadece değeri söylicek dr a giremicem ama olsun bi bakalım sonuç ne olacak

Back