• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Gunaydın kızlar. Bugün yataktan çıkamadım. Sanırım grip oluyorum. Göğüs ucu acıması devam ediyor bende. Bide az az akıntım var. Yumurta akı gibi aralıklarla oluyor ama olduğunda bianda yoğun oluyor. Daha zaten çok var bana. Regli tarihi yaklaşanlardan güzel haberler bekliyorum. Bugün hüzünlüyüm sebepsiz.

geçmiş olsun canım benimde akıntım aynı hatta akıntı gelmeden anlıyorum ağrısından bacaklarım çok ağrıyor sonra bakıyorum akıntım olmuş

Ay cnm hemen bir kan var dpo kaç şimdi bir de hcg ye bakalım
Canım bütün gece uyuyamadım resmen, 4 saatlik uykuyla yapmamın etkisi var mıdır bilmiyorm bu testi ama daha silik çıktı bu kez. Birazcık umudum gitti. Ateşim yükseldi ama bakalım artık test yapmayacağım. Adetim gelsin geçsin. Ayın 31 ine yaparım.

Bi de Veson Veson vücudum, yüzüm yanıyor böyle rahatsız gibiyim. Ateş ölçtüm 37.2 çıktı. Acep yerleşme mi oluyor bugün ?

Silik
Canım bütün gece uyuyamadım resmen, 4 saatlik uykuyla yapmamın etkisi var mıdır bilmiyorm bu testi ama daha silik çıktı bu kez. Birazcık umudum gitti. Ateşim yükseldi ama bakalım artık test yapmayacağım. Adetim gelsin geçsin. Ayın 31 ine yaparım.[/QUOTE

Silik de olsa çizgi var ya sen ona bak inşallah var bebiş geldi

günaydın kızlar:) ben bir şey sormak istiyorum size tuhaf ama burda ayıp yok zaten her seyi paylaşıyoruz. ilişkiye girdikten sonra tamam dediğiniz gibi yapıp bacaklarım yukarda bi şekilde durdum bi on onbeş dakika sonra çok tuvaletim geldi idrarım yani yapmak istemedim hemen idrara çıkmak doğru mudur yoksa çıkmamak mı daha iyidir
ben 1 saat yatıyorum canım ama geçen dayanamadım 30 dk yattım sadece :)

Ay ateş çok güzel daha önce hiç 37.2 çıkmış mıydı
Sabahki ateşim 36.8 cnm. Yataktan çıkamadım bi garibim halsizim. Hava da serin ama vücudum falan yanıyor böyle ateş içinde gibiyim. El ayaklarım donuyor. Bi ölçtüm yarım saat önce 37.2 çıktı.

Gunaydın kızlar. Bugün yataktan çıkamadım. Sanırım grip oluyorum. Göğüs ucu acıması devam ediyor bende. Bide az az akıntım var. Yumurta akı gibi aralıklarla oluyor ama olduğunda bianda yoğun oluyor. Daha zaten çok var bana. Regli tarihi yaklaşanlardan güzel haberler bekliyorum. Bugün hüzünlüyüm sebepsiz.
Hormonlardandır diyelim ;)

Sabahki ateşim 36.8 cnm. Yataktan çıkamadım bi garibim halsizim. Hava da serin ama vücudum falan yanıyor böyle ateş içinde gibiyim. El ayaklarım donuyor. Bi ölçtüm yarım saat önce 37.2 çıktı.
Hımm ufak bir gribal enfeksiyon mu acaba kendine dikkat et ilaç almamaya çalış bebek seninle beraber olabilir

Yine kendimi çok kaptırdım. Test falan yapmayacağım artık. Bi ateş ölçerim sadece. Hayırlısı bakalım..

Günaydın kızlar . bende hep ilşkiden sonra 1 saat yatıyorum ama bırkaç kez 30 dk yattım öle kalktım . ve bacaklarımı havaya dıkıp sallıyorum . arada da bisiklet sürer gıbı yapıyorum . Takdır rabbımden o ol derse olur . Hayırlısı ınş :)

Ekle canım çok sevinirim. Bat 19 eylül
benide ekleyin listeye lütfen BAT 23 EYLÜL.bugün bitti adetim ovu testi ile çalışmaya başlayacağım.insallah olur.desteğinize ihtiyecim var hegün okuyorum buradaki yazıları...daha yeniyim çok bilmiyorum benide ekleyin lütfen.korunmayı bırakalı 3.adetimi gördüm bakalım insallak bu ay ovu testi ile tutar.bayramda çifte mutluluk yaşarız....:)

benide ekleyin listeye lütfen BAT 23 EYLÜL.bugün bitti adetim ovu testi ile çalışmaya başlayacağım.insallah olur.desteğinize ihtiyecim var hegün okuyorum buradaki yazıları...daha yeniyim çok bilmiyorum benide ekleyin lütfen.korunmayı bırakalı 3.adetimi gördüm bakalım insallak bu ay ovu testi ile tutar.bayramda çifte mutluluk yaşarız....:)
Allah gönlüne göre versınn canım kaç yıllık evlısın ne kadar zamandır düşünüyorsun ...

Allah gönlüne göre versınn canım kaç yıllık evlısın ne kadar zamandır düşünüyorsun ...
canım 2 senelik evliyim ama işim dolayısı ile düşünmüyorduk hiç ilaç kullanmadım eşim korundu hep doktor muaynemde temiz çıktı bakalım sanırım ben çok fafayı takıyorum.dua ediyorum sürekli insallah olur bu ay hayırlısı olsun tabi öncelikle....

canım 2 senelik evliyim ama işim dolayısı ile düşünmüyorduk hiç ilaç kullanmadım eşim korundu hep doktor muaynemde temiz çıktı bakalım sanırım ben çok fafayı takıyorum.dua ediyorum sürekli insallah olur bu ay hayırlısı olsun tabi öncelikle....
Olur canım hiç sıkma rabbım kucaklarımızı doldursun inş . bende 1 yıllık evlıyım bn korunmadım eşim korundu benımde . temmuz ayında düşünmeye başladık hayırlısı bakalım Allah buyuk . sende takma çok eşinle bebek olcak dıye gırme ilişkiye . Afedersınde zevk için gır . ben bu ay öle yaptım bakalım 29 agurtos yumurtlama gunum hayırlısı rabbım buyuk takma kafana :)

Olur canım hiç sıkma rabbım kucaklarımızı doldursun inş . bende 1 yıllık evlıyım bn korunmadım eşim korundu benımde . temmuz ayında düşünmeye başladık hayırlısı bakalım Allah buyuk . sende takma çok eşinle bebek olcak dıye gırme ilişkiye . Afedersınde zevk için gır . ben bu ay öle yaptım bakalım 29 agurtos yumurtlama gunum hayırlısı rabbım buyuk takma kafana :)
inşallah son olarak bu ay netten toplu alığım ovu testini deneyeceğim eğer sonuç yine olumsuz olursa rabbimin taktirine bırakacağım artık allah herkese naip etsin çok zormuş düşünmezken insanlara hayret ederdim ne var bu kadar takip edyorlar diye ama öle değilmiş.Birde sanki bana inat olurmuş gibi benden önce ve sonra evlenen 5 arkadaşım var 5 ide hamile şuanda bir tek ben kalınca panik oluştu bende bıraz....

Back