• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
charmant charmant canım bişey sorucam benim yumurtlama zamanım ağır geçiyor psikolojik değil bebek düşünmediğim zamanda böyle kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi akıntı fln hepsi var bi bilgin varmı hep spiralden diyordum onuda çıkartalı baya oldu adetime kadar bu belirtiler geçmiyo sadece hafifliyor sende vaya diğer arkadaşlardada böylemi????

Valla tatlım benimde aynı ovu gününde başladı bende allahalla dedim hatta...benim ilk gebeliğimde akıntım o kadar fazlaydıki, birsürü günlük ped değiştiriyordun. Dr. Rahim kalınlaştığı için böyle akıntılar yaşandığını söylemişti. Ama bu adete çok yakın başlamıştı diye hatırlıyırum, çok net hatırlamıyorum.

charmant charmant sendende bekliyoruz inş hemencecik tekrardan olucak seninde inş

Çok güldürdün tatlım ya varya alemsin :) halkaten hapşurdum hamilemiyim acaba :))))
Arkadaşlar nefes Alıp veriyorum hamile kalma olasılığım var mı???:KK39:

charmant charmant canım bişey sorucam benim yumurtlama zamanım ağır geçiyor psikolojik değil bebek düşünmediğim zamanda böyle kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi akıntı fln hepsi var bi bilgin varmı hep spiralden diyordum onuda çıkartalı baya oldu adetime kadar bu belirtiler geçmiyo sadece hafifliyor sende vaya diğer arkadaşlardada böylemi????
evet canım ben de hissediyorum kasık bel bacak ağrım oluyor akıntım oluyor. normal yani merak etme mesela bugün başım dönüyor:confused:

Ya bugun de Turk kahvesi ictim :( Ben de cok heyecanliyim kizlar.. Bi tane erken gebelik testi varmis verdi yarin yapacagim kizlar, testin tarihi gecmis ama hayirlisi bakalim.

[QUOTlemeylemcyee, post: 42323162, member: 690586"]Sağol inşallah hepimizin hayırlısı daha çok yeni evliligimizin ilk ayı ama istedik işte :-) iki günde bir mi yapmak gerekiyor sperm kalitesi için[/QUOTE]
aynen tatlım iki günde bir en ideali. yumurta takibi yapıyor
musun testle? tavsiye derim.
not: pazarlamacı gibi hissettim kendimi herkese ovulasyon testi öneriyorum :)[/QUOTE]
Test yaptm diyemem ama internetten hesapladm yumurtalama gunumde de iliski yasadik

[QUOTlemeylemcyee, post: 42323162, member: 690586"]Sağol inşallah hepimizin hayırlısı daha çok yeni evliligimizin ilk ayı ama istedik işte :-) iki günde bir mi yapmak gerekiyor sperm kalitesi için
aynen tatlım iki günde bir en ideali. yumurta takibi yapıyor
not: pazarlamacı gibi hissettim kendimi herkese ovulasyon testi öneriyorum :)[/QUOTE]
Test yaptm diyemem ama internetten hesapladm yumurtalama gunumde de iliski yasadik[/QUOTE]
sen normal test yaptın mı peki

Hepsi normal cnm bazıları ovulasyonu dibine kadar yaşıyor onlardansın sanırım :))

"charmant, post: 42323379, member: 529066"]aynen tatlım iki günde bir en ideali. yumurta takibi yapıyor
Test yaptm diyemem ama internetten hesapladm yumurtalama gunumde de iliski yasadik[/QUOTE]
sen normal test yaptın mı peki[/QUOTE]
Gebelik testi mi erken gebelik Testi yaptm negatif çıktı

"charmant, post: 42322959, member: 529066"]herhangi bir belirti :)
Aslinda vardı bi hafta önce falan bir kaç gün ard arda belime Şimşek Çakar gibi ağrı girdi kasiiklarim çok ağrıyor bugunlerde dün migde bulantm oldu yanması oldu akşam Nescafe icemedim kokudan tiksindim ama bugün test yaptım negatif beş dk bekleyip attım keşke atmasaydm sonradan belirebiliyomus:-( doktora gittik hiç bi engel olmadigini söyledi folik asit kullanmaya basladm ama bakalm[/QUOTE]
Çöpü bir karıştır belki bulursun testi:KK14:

"charmant, post: 42323379, member: 529066"]aynen tatlım iki günde bir en ideali. yumurta takibi yapıyor
not: pazarlamacı gibi hissettim kendimi herkese ovulasyon testi öneriyorum :)
Gebelik testi mi erken gebelik Testi yaptm negatif çıktı[/QUOTE]
hayırlısı diyelim canım hiç belli olmuyor bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah:KK66:

[QUEEN po323427, member5341"]Aslinda vardı bi hafta önce falan bir kaç gün ard arda belime Şimşek Çakar gibi ağrı girdi kasiiklarim çok ağrıyor bugunlerde dün migde bulantm oldu yanması oldu akşam Nescafe icemedim kokudan tiksindim ama bugün test yaptım negatif beş dk bekleyip attım keşke atmasaydm sonradan belirebiliyomus:-( doktora gittik hiç bi engel olmadigini söyledi folik asit kullanmaya basladm ama bakalm[/QUOTE]
Çöpü bir karıştır belki bulursun testi:KK14:[/QUOTE]
Yok gecen cöp kamyonuna gtti bile

Ahaha ağızdan nefes alıyırsan kesin hamilesin :))) buarada tutarsa benimde doğum tarihi 12 mayıs ☺️ Seninle aynıyız :)
Inşallah cnm ya biri daha vardı aynı gün doğum yapacak.çok kaptırdık takvime hadi hayırlısı kaldırmak zorunda kalmayalım inşallah

[QUEEN po323427, member5341"]Aslinda vardı bi hafta önce falan bir kaç gün ard arda belime Şimşek Çakar gibi ağrı girdi kasiiklarim çok ağrıyor bugunlerde dün migde bulantm oldu yanması oldu akşam Nescafe icemedim kokudan tiksindim ama bugün test yaptım negatif beş dk bekleyip attım keşke atmasaydm sonradan belirebiliyomus:-( doktora gittik hiç bi engel olmadigini söyledi folik asit kullanmaya basladm ama bakalm
Çöpü bir karıştır belki bulursun testi:KK14:[/QUOTE]
Yok gecen cöp kamyonuna gtti bile[/QUOTE]
Tüh hay Allah:63:

=nt, post: 42323467, membe6"]Test yaptm diyemem ama internetten hesapladm yumurtalama gunumde de iliski yasadik[/QUOTE]
Gebelik testi mi erken gebelik Testi yaptm negatif çıktı[/QUOTE]
hayırlısı diyelim canım hiç belli olmuyor bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah:KK66:[/QUOTE]
InsallAh canim ya bide ben kendimi hamile gibi hissediyodum:-(

Veson Veson profil fotografin cok yakismis :)
Migren ne durumda, senin ates tablona da ulasamiyorum ne alemdesin bu ay, senle kalmayi cok hayal ettiydim yol arkadasim, gerci ben de mi kaldim belli degil de:)

Back