- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 43
evet oldu yedi gün kala kahve lekem oldu sonra pembeye döndü tekrar kahve oldu tam olarak ikki buçuk gün sürdü ve kesildi :)Canım benim senin de lekelenmelerin oldu mu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet oldu yedi gün kala kahve lekem oldu sonra pembeye döndü tekrar kahve oldu tam olarak ikki buçuk gün sürdü ve kesildi :)Canım benim senin de lekelenmelerin oldu mu :)
Teşekkür ederim tatlım :) inan bana hamileysen hissedersin içten içe hissediyordum ama erken yaptığım test beni biraz umutsuzlandırmıştıbu arada seni tebrik ederim, şimdi farkettim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. darısı tüm isteyenlerin başına ben de dahilll :)
evet oldu yedi gün kala kahve lekem oldu sonra pembeye döndü tekrar kahve oldu tam olarak ikki buçuk gün sürdü ve kesildi :)
hayırlı olsun canım çok sewindim..Allah kucağına almayı nasip etsin fındığını :)Teşekkür ederim tatlım :) inan bana hamileysen hissedersin içten içe hissediyordum ama erken yaptığım test beni biraz umutsuzlandırmıştı
Teşekkür ederim canım umarım en kısa zamanda herkes buraya hamile olduğunu yazarYanıtladığın için Sağol canım benim bende lekelerle uğraşıyorum o Yüzden sordum tekrar tebrik ederim :)
Teşekkür ederim İzmirli :) Allah sana da nasip etsin inşallahhayırlı olsun canım çok sewindim..Allah kucağına almayı nasip etsin fındığını :)
İstediğin herşeyi sorabilirsin canım :)Yanıtladığın için Sağol canım benim bende lekelerle uğraşıyorum o Yüzden sordum tekrar tebrik ederim :)
Teşekkür ederim kuzum inşallah darısı başına :)charmant hayırlı olsun tebrik ederim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin :)
Aminnnnnnnnn bütün isteyenlerin başınaTeşekkür ederim kuzum inşallah darısı başına :)
Tebrik ederim bak neymiş regl belirtisi olmaması en büyük belirtiymiş :))
Hahahaaa vallaa doğruTebrik ederim bak neymiş regl belirtisi olmaması en büyük belirtiymiş :))
idrarını bir pet bardağa yapıp içerisine bir miktar karbonat yada çamaşır suyu koyuyorsun köpürüp köpüğün üzerinde kalması gerek hiç sönmeyecekmiş. Ben yapmadım ama çok ilgimi çekmişti doğrusu :)bu karbonatlı çamaşır sulu test nasıl oluyor arkadaşlar ? :)
hadi ya hiç duymamıştım denesem mi acaba :)idrarını bir pet bardağa yapıp içerisine bir miktar karbonat yada çamaşır suyu koyuyorsun köpürüp köpüğün üzerinde kalması gerek hiç sönmeyecekmiş. Ben yapmadım ama çok ilgimi çekmişti doğrusu :)
aaa ilk defa duydum ayda 3 4 tane test yapana kadar bunu deniyeyim bu ay :) eczanelerden alamıyorum artık tanıolar beni :) çamaşır suyu ve karbonatta sıkıntı yok :)idrarını bir pet bardağa yapıp içerisine bir miktar karbonat yada çamaşır suyu koyuyorsun köpürüp köpüğün üzerinde kalması gerek hiç sönmeyecekmiş. Ben yapmadım ama çok ilgimi çekmişti doğrusu :)
Dene dene pratik bişeymiş :)hadi ya hiç duymamıştım denesem mi acaba :)