Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
bu arada seni tebrik ederim, şimdi farkettim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. darısı tüm isteyenlerin başına ben de dahilll :)
Teşekkür ederim tatlım :) inan bana hamileysen hissedersin içten içe hissediyordum ama erken yaptığım test beni biraz umutsuzlandırmıştı

Benden belirti bekleyen arkadaşlarıma :

*Sol kasık ağrısı yumurtlamadan itibaren
*Bir hafta kala lekelenme(kahve-pembe)
*Lekelenmeden sonra oluşan kuruluk

Başkada hiçbir şey olmadı :):anneadayı:

bu karbonatlı çamaşır sulu test nasıl oluyor arkadaşlar ? :)
idrarını bir pet bardağa yapıp içerisine bir miktar karbonat yada çamaşır suyu koyuyorsun köpürüp köpüğün üzerinde kalması gerek hiç sönmeyecekmiş. Ben yapmadım ama çok ilgimi çekmişti doğrusu :):KK48:

idrarını bir pet bardağa yapıp içerisine bir miktar karbonat yada çamaşır suyu koyuyorsun köpürüp köpüğün üzerinde kalması gerek hiç sönmeyecekmiş. Ben yapmadım ama çok ilgimi çekmişti doğrusu :):KK48:
hadi ya hiç duymamıştım denesem mi acaba :):KK70:

aaa ilk defa duydum ayda 3 4 tane test yapana kadar bunu deniyeyim bu ay :) eczanelerden alamıyorum artık tanıolar beni :) çamaşır suyu ve karbonatta sıkıntı yok :)