aminn inşAllah canım burdaki bütün arkadaşlarımıninşallah dokuz ay pozitif olur negatife düşmez
hadi hayırlısı. göndersene bakalım. bizde ortak olalım mutluluğuna :)kızlar testi yaptım sanırım pozitif hayalet çizgi var gibi resmini çektim bakalım siz bişe görebilecekmisiniz?
fotografta görünmüyor canım. sabah idrarı gebelik için çok daha iyi sonuç veriyor.Kızlar bakın resimde pek net degil ama
resimde pek belli olmuyor sen görebiliyorsan hamilesinKızlar bakın resimde pek net degil ama
canım ben gördüm kıl gibi bi çizgi var :) yarın sabah tekrarla inşallah daha belirgin olurKızlar bakın resimde pek net degil ama
fotografta görünmüyor canım. sabah idrarı gebelik için çok daha iyi sonuç veriyor.
evet flaşsız cek birde biraz kurusun daha belitgin oluyor :)kızlar iki dakikada pembeleşti ama resimde parlıyor flaş olmadan çekeyim birde gerçi daha net olması için erken ama inşallah vardır geçen ay gibi düşük olmasın da erken öğrenmeyi bu yüzden istiyorum dinlenmek için izin alıcam yollarda harap oluyorum
tebrikleeeerrrr hamilesiiinnn çabuk kan testineeeŞimdi bakın bide
Benim de BAT 12 EylülANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
tontikto
@kanikey
@Drottine Bat 29 ağustos
@Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
@canus123 bat 31 ağustos
@ada_aras Bat 1 Eylul
Eylemeylemce Bat 2 Eylul
@mavimli Bat 2 Eylul
@aspnr Bat 2 Eylul
@casun Bat 5 Eylul
gbbc Bat 5 Eylul
@Lilyumas Bat 6 eylül
@hadiinsallah Bat 8 Eylül
charmant Bat 9 Eylul
@Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
@Skry10 Bat 13 Eylul
@Pokahontass Bat 14 Eylul
@ardaemre Bat 19 EylulEylul
Listemizin guncel hali kizlar guzel haberlerinizi bekliyorum
tamam tatlım hemen yazıyorumBenim de BAT 12 Eylül
kımyasal gebelık sonrası kalmıssın sanırım tekrar hamile :) banada umut oldun acıkcası bnde gectıgımız ay kimyasal gebelık yasadım 5 agustosta kanamam basladı. 1 haftam var adetıme ınsallah cıft cızgıyı gorurum senın gıbı :)yok ya benim foto net çıkmıyo sanki ya da ben hayali şeyler görüyorum biraz daha bekleyip akşama bi daha yapayım o zaman netleşir belki ama şu görüntü bile beni mutlu etti inşallah doğrudur ve bu kez kucağımıma hayırlısıyla alırım bebişimi
yok ya benim foto net çıkmıyo sanki ya da ben hayali şeyler görüyorum biraz daha bekleyip akşama bi daha yapayım o zaman netleşir belki ama şu görüntü bile beni mutlu etti inşallah doğrudur ve bu kez kucağımıma hayırlısıyla alırım bebişimi
hayır kesinlikle hamilesin kan testini de yaptır garantileyelim bize de sonucu bildir canım geç kalma tedbir alırsın en azından inşallah sağlıkla sürer ve kucağına alırsın miniğiniyok ya benim foto net çıkmıyo sanki ya da ben hayali şeyler görüyorum biraz daha bekleyip akşama bi daha yapayım o zaman netleşir belki ama şu görüntü bile beni mutlu etti inşallah doğrudur ve bu kez kucağımıma hayırlısıyla alırım bebişimi
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız çoğumuz inşallah görürsün sende çift çizgiyi canım :)kımyasal gebelık sonrası kalmıssın sanırım tekrar hamile :) banada umut oldun acıkcası bnde gectıgımız ay kimyasal gebelık yasadım 5 agustosta kanamam basladı. 1 haftam var adetıme ınsallah cıft cızgıyı gorurum senın gıbı :)
kımyasal gebelık sonrası kalmıssın sanırım tekrar hamile :) banada umut oldun acıkcası bnde gectıgımız ay kimyasal gebelık yasadım 5 agustosta kanamam basladı. 1 haftam var adetıme ınsallah cıft cızgıyı gorurum senın gıbı :)
İnşallah hamilesindir canım :) bende testlere telefonun feneriyle bakıyorum bi umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?