Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
fotografta görünmüyor canım. sabah idrarı gebelik için çok daha iyi sonuç veriyor.

kızlar iki dakikada pembeleşti ama resimde parlıyor flaş olmadan çekeyim birde gerçi daha net olması için erken ama inşallah vardır geçen ay gibi düşük olmasın da erken öğrenmeyi bu yüzden istiyorum dinlenmek için izin alıcam yollarda harap oluyorum

evet flaşsız cek birde biraz kurusun daha belitgin oluyor :)

yok ya benim foto net çıkmıyo sanki ya da ben hayali şeyler görüyorum biraz daha bekleyip akşama bi daha yapayım o zaman netleşir belki ama şu görüntü bile beni mutlu etti inşallah doğrudur ve bu kez kucağımıma hayırlısıyla alırım bebişimi

Benim de BAT 12 Eylül

kımyasal gebelık sonrası kalmıssın sanırım tekrar hamile :) banada umut oldun acıkcası bnde gectıgımız ay kimyasal gebelık yasadım 5 agustosta kanamam basladı. 1 haftam var adetıme ınsallah cıft cızgıyı gorurum senın gıbı :)

İnşallah hamilesindir canım :) bende testlere telefonun feneriyle bakıyorum bi umut

hayır kesinlikle hamilesin kan testini de yaptır garantileyelim bize de sonucu bildir canım geç kalma tedbir alırsın en azından inşallah sağlıkla sürer ve kucağına alırsın miniğini

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız çoğumuz inşallah görürsün sende çift çizgiyi canım :)

inşallah canım hepimiz çift çizgilerimizi tam görürüz evet kimyasal yaşadım dr ara verme devam dedi daha kolay kalmam için inofolic verdi gerçi ben pek kullanmadım ama ufak kistim gitti sanırım hic ağrı yok o tarafta inşallah sende de aynı durum olur 31 ağustos benim sat 27 günde bir oluyorum bat a 4 kala ya da üç öğrenicem sanırım sonucu tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…