• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Svl2425 Svl2425 nerelerdesin canım görünmüyorsun hiç

Burdayım canım benim öbür konudan bildirim geliyor bende oraya bakıyordum bizim kızlar nerde diyorum hatta :)) Gecen hafta Aynı anda hamilelik düşündüğümüz yakın Arkadaşımın hamilelik haberini aldım ondan beri hem sevinçliyim hem içim buruk :( inanamıyorum kendime ama adete daha 10 gün var kendimi hamile hissediyorum kesin psikolojik ama değişik durumlardayım. :(

Burdayım canım benim öbür konudan bildirim geliyor bende oraya bakıyordum bizim kızlar nerde diyorum hatta :)) Gecen hafta Aynı anda hamilelik düşündüğümüz yakın Arkadaşımın hamilelik haberini aldım ondan beri hem sevinçliyim hem içim buruk :KK43: inanamıyorum kendime ama adete daha 10 gün var kendimi hamile hissediyorum kesin psikolojik ama değişik durumlardayım. :KK43:
evet insan hem üzülüyor hem seviniyor garip bir durum. mesela ben ilk hamileliğimde bir arkadaşımla birlikte öğrendik oda hamileydi o doğurdu şuan ben hala uğraşıyorum. hayırlısı napalım..bizimde zamanımız gelecek. bat ne zaman senin

kızlar dayanamayıp eczaneden test aldım öğle arası yapıcam inşallah hayırlısıyla güzel bir haber veririm gerçi hala adet olcakmışım gibi hissediyorum ama bakalım kısmet:KK43::KK43:

istersen bir doktora görün neyin neden olduğu hiç belli olmuyor. için rahatlar en azından.
Haklısın tatlımda artık dra girmekten yoruldum ve her gittiğim dr da aklımı bulandırmaktan başka bi işe yaramadı:( ama devam ederse giderim belki...
Svl2425 Svl2425 tatlım naber nasılsın? Bende geçen hafta bir arkadaşımın haberini aldım, üstelik kız planlamadık dyip 5 gün önce öğrenmiş hamileliğini, tabiki inanmadım:) gerçi o da hissetmiş, belki seninki de böyle olur tatlım;)
Burdayım canım benim öbür konudan bildirim geliyor bende oraya bakıyordum bizim kızlar nerde diyorum hatta :)) Gecen hafta Aynı anda hamilelik düşündüğümüz yakın Arkadaşımın hamilelik haberini aldım ondan beri hem sevinçliyim hem içim buruk :KK43: inanamıyorum kendime ama adete daha 10 gün var kendimi hamile hissediyorum kesin psikolojik ama değişik durumlardayım. :KK43:

evet insan hem üzülüyor hem seviniyor garip bir durum. mesela ben ilk hamileliğimde bir arkadaşımla birlikte öğrendik oda hamileydi o doğurdu şuan ben hala uğraşıyorum. hayırlısı napalım..bizimde zamanımız gelecek. bat ne zaman senin
Bende önceki gebeliğimde görümcemle aynı anda hamile kalmıştık, o doğurdu. Bende hala uğraşıyorum :(

:KK200:ANNE ADAY LİSTEMİZ :KK200:

hicbirseymi hicbirseymi Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
mutsuzperi mutsuzperi Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
P pudink
Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:
quazza quazza Hamile :anneadayı: :nazar: :KK46:

tontikto tontikto
@kanikey
L lalsu01 Bat 27 Agustos
Drottine Drottine Bat 29 ağustos
Veson Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos
ada_aras ada_aras Bat 1 Eylul
Eylemeylemce Eylemeylemce Bat 2 Eylul
mavimli mavimli Bat 2 Eylul
@aspnr Bat 2 Eylul
Svl2425 Svl2425 bat 3 Eylul
casun casun Bat 5 Eylul
gbbc gbbc Bat 5 Eylul
Lilyumas Lilyumas Bat 6 eylül
@hadiinsallah Bat 8 Eylül
charmant charmant Bat 9 Eylul
Tuanam21 Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
Skry10 Skry10 Bat 13 Eylul
Pokahontass Pokahontass Bat 14 Eylul
ardaemre ardaemre Bat 19 Eylul
gulit_me gulit_me Bat 20 Eylul

Güncel listemiz birinci sayfadan takip edebilirsiniz bol bol hamiş haberleri alalım inşallah:nazar::KK36:

Back