• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Tesekkur ederim canim ama kurtaj olmadim bes haftalik diye yine de duzenim degismistir tabi napalim bekleyip gorucem :KK35:

geçtiğimiz ay bende kimyasal gebelik yaşadım 5 haftalıkken düşük oldu 31 de regl olmuştum bu ay 27 28 diye düşünüyorum düzenim değişmişmidir dr olmaz dedi ama o_O

bende bir haftadır sağ bacakta geçmeyen bir ağrı var kasıktan yayılıyo incittim mi yoksa gebelikten olabilir mi acaba

bende bir haftadır sağ bacakta geçmeyen bir ağrı var kasıktan yayılıyo incittim mi yoksa gebelikten olabilir mi acaba
Benim onceki gebeligimde aynen boyle olmustu kasiginin orda sanki bisey varmis gibi hissediyor musun yani boyle ara ara findik kadar bisey orda duruyor gibi

Benim onceki gebeligimde aynen boyle olmustu kasiginin orda sanki bisey varmis gibi hissediyor musun yani boyle ara ara findik kadar bisey orda duruyor gibi

sanki orda batma değilde kalp atıyo gibi oluyor arada bacağımsa sanki uzamış gibi içten içe ağrıyor valla ama göğüslerde herhangi bir durum hissetmiyorum

sanki orda batma değilde kalp atıyo gibi oluyor arada bacağımsa sanki uzamış gibi içten içe ağrıyor valla ama göğüslerde herhangi bir durum hissetmiyorum
Ayyy hamile olabilirsin:KK76: butun belirtileri yasayacaksin diye birsey yok canim icini ferah tut surda ne kadar kaldi:KK66:

Back