hayır kesinlikle hamilesin kan testini de yaptır garantileyelim bize de sonucu bildir canım geç kalma tedbir alırsın en azından inşallah sağlıkla sürer ve kucağına alırsın miniğini
bende gördüm çizgiyi canımm. maşallah maşallah. Allah tamamına erdirsin.inşallah canım hepimiz çift çizgilerimizi tam görürüz evet kimyasal yaşadım dr ara verme devam dedi daha kolay kalmam için inofolic verdi gerçi ben pek kullanmadım ama ufak kistim gitti sanırım hic ağrı yok o tarafta inşallah sende de aynı durum olur 31 ağustos benim sat 27 günde bir oluyorum bat a 4 kala ya da üç öğrenicem sanırım sonucu tam olarak
hayır kesinlikle hamilesin kan testini de yaptır garantileyelim bize de sonucu bildir canım geç kalma tedbir alırsın en azından inşallah sağlıkla sürer ve kucağına alırsın miniğini
Âmin insallh canım cok istiyorum :) herkes gibi ..hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız çoğumuz inşallah görürsün sende çift çizgiyi canım :)
Bat kaç seni de ekleyelim listeye istersen :) birlikte beklerizÂmin insallh canım cok istiyorum :) herkes gibi ..
4-5 Eylül gibi canım ekleyebilirsin tabi :)Bat kaç seni de ekleyelim listeye istersen :) birlikte bekleriz
ahh bir bilsem bir bilebilsem. kendimi o zamana kadar uyuttururdum herhalde...Biz ne zaman gorcez yaa bu cizgiyi
ekledim tatlım birinci sayfadan takip edebilirsin :)4-5 Eylül gibi canım ekleyebilirsin tabi :)
eylülde herkes görecekBiz ne zaman gorcez yaa bu cizgiyi
hepimiz hamilelik takvimi koyalım mı uğur getirsin bizeKızlar totem yapalım mı
hamilesiiiinnn inşallah bozulmaz dokuz ay boyunca Allahııımmm :)Çizgi şimdi daha net sanki kuruduya kızlar
içini ferah tut Allahın izniyle hiçbişey olmaz taze annecik :)neyse kızlar şimdi benim adliyede koşturmam gerek kendimi yormadan nasıl yapacaksam görüşürüz
Dikkat et canım.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.neyse kızlar şimdi benim adliyede koşturmam gerek kendimi yormadan nasıl yapacaksam görüşürüz
Kızlar totem yapalım mı
hepimiz hamilelik takvimi koyalım mı uğur getirsin bize
Ben de koydum bakalım başarmış mıyım??Kızlar ben yapıyorum inşallah da kaldırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?