- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Yok cnm kaşıntı hiç yok, enfeksiyon gibi bir durum değilde, karıncalanma gibi gıdıklanma gibi bende anlamadım gittibunu hiç duymadım acaba kaşıntı gibi bir şey olabilir mi peki
istersen bir doktora görün neyin neden olduğu hiç belli olmuyor. için rahatlar en azından.Yok cnm kaşıntı hiç yok, enfeksiyon gibi bir durum değilde, karıncalanma gibi gıdıklanma gibi bende anlamadım gitti
Svl2425 nerelerdesin canım görünmüyorsun hiç
Bende Varım beni de ekleyin bat 3 Eylül :)Hamile olanları tebrik ediyorum. Beklyen bizlerede Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşAllah
evet insan hem üzülüyor hem seviniyor garip bir durum. mesela ben ilk hamileliğimde bir arkadaşımla birlikte öğrendik oda hamileydi o doğurdu şuan ben hala uğraşıyorum. hayırlısı napalım..bizimde zamanımız gelecek. bat ne zaman seninBurdayım canım benim öbür konudan bildirim geliyor bende oraya bakıyordum bizim kızlar nerde diyorum hatta :)) Gecen hafta Aynı anda hamilelik düşündüğümüz yakın Arkadaşımın hamilelik haberini aldım ondan beri hem sevinçliyim hem içim burukinanamıyorum kendime ama adete daha 10 gün var kendimi hamile hissediyorum kesin psikolojik ama değişik durumlardayım.
ekledim canım birinci sayfadan takip edebilirsinBende Varım beni de ekleyin bat 3 Eylül :)
ne kadar geçti suankızlar bu çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçer acaba
Haklısın tatlımda artık dra girmekten yoruldum ve her gittiğim dr da aklımı bulandırmaktan başka bi işe yaramadıistersen bir doktora görün neyin neden olduğu hiç belli olmuyor. için rahatlar en azından.
Burdayım canım benim öbür konudan bildirim geliyor bende oraya bakıyordum bizim kızlar nerde diyorum hatta :)) Gecen hafta Aynı anda hamilelik düşündüğümüz yakın Arkadaşımın hamilelik haberini aldım ondan beri hem sevinçliyim hem içim burukinanamıyorum kendime ama adete daha 10 gün var kendimi hamile hissediyorum kesin psikolojik ama değişik durumlardayım.
Bende önceki gebeliğimde görümcemle aynı anda hamile kalmıştık, o doğurdu. Bende hala uğraşıyorumevet insan hem üzülüyor hem seviniyor garip bir durum. mesela ben ilk hamileliğimde bir arkadaşımla birlikte öğrendik oda hamileydi o doğurdu şuan ben hala uğraşıyorum. hayırlısı napalım..bizimde zamanımız gelecek. bat ne zaman senin
ayyy hadi çabuk yaaappp inşallah güzel haber verirsin bizeeekızlar dayanamayıp eczaneden test aldım öğle arası yapıcam inşallah hayırlısıyla güzel bir haber veririm gerçi hala adet olcakmışım gibi hissediyorum ama bakalım kısmet
Hadi hayırlısı olsun, güzel haberlerle gel inş:)kızlar dayanamayıp eczaneden test aldım öğle arası yapıcam inşallah hayırlısıyla güzel bir haber veririm gerçi hala adet olcakmışım gibi hissediyorum ama bakalım kısmet
Hadi hayırlısı olsun, güzel haberlerle gel inş:)
bugün 8. gün canımne kadar geçti suan
sanırım biraz daha beklemen gerekiyor en azın dan on oniki olsun çünkü etkisi sürüyormuş. inşallah çift çizgiyi görürsün bu ay :)bugün 8. gün canım
bencede etkisi hala devam ediyo test hep pozitif çünkü canımsanırım biraz daha beklemen gerekiyor en azın dan on oniki olsun çünkü etkisi sürüyormuş. inşallah çift çizgiyi görürsün bu ay :)
inşallah dokuz ay pozitif olur negatife düşmezbencede etkisi hala devam ediyo test hep pozitif çünkü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?