- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Canım onlar telden yazışmışlar sanırım. Burdan değil, ama öyle de olsa internet çağında yaşıyoruz. Bende çok merak ettim başına bişey mi geldi diye...burda sizlerle arkadaş sırdaş olduk. bende dışardaki arkadaşlarıma burdaki süreci paylaşmadım sizlerle paylaştım. Oyüzden üzüldüm bu yaptığına...Bende sizi seviyorum sizlerde iyiki varsınız..kızlar slm nabersiniz herşey iyidir inşallah ben arada bir giriyorum artık
@triton-x nerden konuşmuş eylemceyle giriomuş mu ki kk ya iyi olmasına sevindim charmantın ama keşke bi haber verseydi bizede sonuçta burda okadar dertleştik ettik en özellerimizi paylaştık ne bileyim arkadaş dost olduk yoldaş olduk ben hepinizi çok merak ediyorum iyi haberlerinze seviniyorum sizlerle gönül bağı oldu sizlerle aramda
inşallah hepimiz burdan doğumlarımızıda paylaşırız hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
ay ne güzel söylemiş sana ihtimal vermiş en azından...bakalım inş. 3 hafta sonra söyler dr. hayırlısıÇok şükür ıyıyım canım benım . kız galıba senınkı kızlar geç gösterırmş derler :) banada salı gunu 12.haftam ıdı %60 erkek dedı hayırlısı ıle
Tatlım geçmiş olsun, kontrollerini sakın ihmal etme, inş. hakkında hayırlısı olsun...Kizlar drdan ciktim karin icinde sivi gordu ya dis gebelik dedi yada yumurtaliginda kist vardiysa o patlamis olabilir dedi yarin yine kan verecem
Suan kafam allak pullakCnm once okudum sevindim sonraki mesajinda üzüldüm umarim dis gebelik degildir
Insallah canimCanım onlar telden yazışmışlar sanırım. Burdan değil, ama öyle de olsa internet çağında yaşıyoruz. Bende çok merak ettim başına bişey mi geldi diye...burda sizlerle arkadaş sırdaş olduk. bende dışardaki arkadaşlarıma burdaki süreci paylaşmadım sizlerle paylaştım. Oyüzden üzüldüm bu yaptığına...Bende sizi seviyorum sizlerde iyiki varsınız..
ay ne güzel söylemiş sana ihtimal vermiş en azından...bakalım inş. 3 hafta sonra söyler dr. hayırlısı
Tatlım geçmiş olsun, kontrollerini sakın ihmal etme, inş. hakkında hayırlısı olsun...
kızlar günaydın hepinize. dün doktora gittim. bileniniz de bilmeyenizde ama ben çok uzun süredir bebek istiyordum, iki kaybım var. maalesef yaşımdan dolayı rezervim oldukça azalmış, doktorum da artık tüp bebek dedi. bugün tedaviye başlıyorum. burada olmak çok güzel, sizinle paylaşmak istedim. inşallah hayırlısı olur.Veson @triton-x Eylemeylemce B bsbirkin ve adını hatırlayamadığım diğer tüm arkadaşlar.
Kizlar drdan ciktim karin icinde sivi gordu ya dis gebelik dedi yada yumurtaliginda kist vardiysa o patlamis olabilir dedi yarin yine kan verecem
kızlar günaydın hepinize. dün doktora gittim. bileniniz de bilmeyenizde ama ben çok uzun süredir bebek istiyordum, iki kaybım var. maalesef yaşımdan dolayı rezervim oldukça azalmış, doktorum da artık tüp bebek dedi. bugün tedaviye başlıyorum. burada olmak çok güzel, sizinle paylaşmak istedim. inşallah hayırlısı olur.Veson @triton-x Eylemeylemce B bsbirkin ve adını hatırlayamadığım diğer tüm arkadaşlar.
Canim hakkinda hayirlisi olsun tüp bebekte bir yöntem sonucta gelsin nazli bebisinde saglikla hayirla nasil gelirse gelsin ..kızlar günaydın hepinize. dün doktora gittim. bileniniz de bilmeyenizde ama ben çok uzun süredir bebek istiyordum, iki kaybım var. maalesef yaşımdan dolayı rezervim oldukça azalmış, doktorum da artık tüp bebek dedi. bugün tedaviye başlıyorum. burada olmak çok güzel, sizinle paylaşmak istedim. inşallah hayırlısı olur.Veson @triton-x Eylemeylemce B bsbirkin ve adını hatırlayamadığım diğer tüm arkadaşlar.
Canım benim dualarım seninle, inş. herşey güzel gitsin aynı anda sağlıklı iki bebeğin olsun. Yeterki karamsar olma ve bizleri de haberdar edersen çok sevinirim.kızlar günaydın hepinize. dün doktora gittim. bileniniz de bilmeyenizde ama ben çok uzun süredir bebek istiyordum, iki kaybım var. maalesef yaşımdan dolayı rezervim oldukça azalmış, doktorum da artık tüp bebek dedi. bugün tedaviye başlıyorum. burada olmak çok güzel, sizinle paylaşmak istedim. inşallah hayırlısı olur.Veson @triton-x Eylemeylemce B bsbirkin ve adını hatırlayamadığım diğer tüm arkadaşlar.
Aynen canım ama yapacak bişey yok kendi öyle tercih etti demekki...Biz iyiyizdir inş. Daha 3 hafta var gitmeme dr a insan çok merak ediyor canım ama sabrediyorum bakalım...Siz nasılsınız? Gittinizmi istanbulda kontrole? Bir sıkıntı yok inş.@triton-x Canım sağ ol haber verdigin için. Keske gelip kendi yazsaydı ama napalim böyle olmak onu daha mutlu edecekse yapacak bişey yok :) sen nasılsın minik bebis nasıl?
Tüp bebek Süreci çok zor Rabbim senin yüzünü güldürsün inşallah bir daha kayıp yaşatmasın en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah.kızlar günaydın hepinize. dün doktora gittim. bileniniz de bilmeyenizde ama ben çok uzun süredir bebek istiyordum, iki kaybım var. maalesef yaşımdan dolayı rezervim oldukça azalmış, doktorum da artık tüp bebek dedi. bugün tedaviye başlıyorum. burada olmak çok güzel, sizinle paylaşmak istedim. inşallah hayırlısı olur.Veson @triton-x Eylemeylemce B bsbirkin ve adını hatırlayamadığım diğer tüm arkadaşlar.
Hadi ya cok gecmis olsun insallah en yakin zamanda hamile kalir saglikli sihhatli kucagina alirsin.peki o zamanlar lekelenmelerin olmusmuydu.simdi drdayim kan verdim 1:30 da cikacak haber veririmhemen en kötü senaryoları yazıp kendini üzme canım. Evet bu söylediklerin de olasılık dahilinde ve hepimizin yaşama ihtimali olan şeyler. Ben de 8 Ocak' ta hamile olduğumu öğrendim, sonra değerim normal artmadı ve hesaplanan günde kese görünmedi. Değer de çok düşük kalmıştı gerçekten. Doktorlar dış gebelik veya sağlıklı gelişmeyen bir gebelik dedi. Ertesi gün başka doktora gittiğimde keseyi gördü, ama kese çok köşede bir noktaya tutunmuştu. kese kanala doğru büyürse de dış gebelik olur dediler. ve hemen kanala zarar vermeden düşmesini sağlamak zorunda kalırız dediler. belli bir değerin altındayken ilaçla düşmesi sağlanıyormuş. ancak bizim bebek normal büyümüştü, hatta 14.haftaya kadar da geldik. Ama maalesef kaybettim. Bu ilginç başlangıçla alakası var mıydı hala bilmiyoruz ama ne yaşanacaksa bizim elimizde değil yaşıyoruz.
Insallah canim ne bileyim birazdan belli olacak hem karin boslugunda sivi hem pembe leke gelmesi cok hayra alemet degil ama tabikide ne olacagini bilmiyoruz isin ilginc tarafi hamilelik belirtilerimde kalkti ortadanblgsdr canım insallah kötü bir şey yoktur. Stres yapma insallah doktor yanilmistir. Bizi de haberdar et durumlardan
Hadi ya cok gecmis olsun insallah en yakin zamanda hamile kalir saglikli sihhatli kucagina alirsin.peki o zamanlar lekelenmelerin olmusmuydu.simdi drdayim kan verdim 1:30 da cikacak haber veririm
Canım benim dualarım seninle, inş. herşey güzel gitsin aynı anda sağlıklı iki bebeğin olsun. Yeterki karamsar olma ve bizleri de haberdar edersen çok sevinirim.
Aynen canım ama yapacak bişey yok kendi öyle tercih etti demekki...Biz iyiyizdir inş. Daha 3 hafta var gitmeme dr a insan çok merak ediyor canım ama sabrediyorum bakalım...Siz nasılsınız? Gittinizmi istanbulda kontrole? Bir sıkıntı yok inş.
Sendemi benim gibi ikinci bebegini bekliyorsun.drdan ciktim simdi betahcg 376 cikti iki gun once 119 karindan ultrasonla bakti o sivi duruyor hala ama artmamis pazartesi tekrar kan verecem sence nasil degerim normalde adet gunum 1 mayisTeşekkür ederim, amin inşallah hemencik gelir ikinci bebeğim. Rabbim bekleyen herkesi sevindirsin inş.
Evet canım lekelenmelerim oldu, kahverengi, pembe hatta bir kez kırmızı. ama hiç bir zaman fazla değildi. Yani ped koyacak gibi olmadı.
Canim ya hic uzulme benimde esimde sikinti vardi ama bak cocugum oldu kistinde insallah biran once kuculur.asilama zamanina gelince hic belli olmaz o zamana kadar normal yoldan hamile kalabilirsin.Kizlaar cok moralim bozuldu yaa dra gittim adet olunca gel demisti 4.5cmlik kistim olusmus onve kist tedavisi yapmamız lazim dedi iki ay korunucam yani ;(( esimin değerlerine ürolog iyi demisti ama ileri hareketli sperm sayisi düşükmüş asilama yaparız iki ay sonra filan dedi ama ben vok yoruldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?