• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
onu bilmiyorum canım ben raporlu almadım eczaneyle iyi bi pazarlık yaparsan 250 tl ye kadar iniyolar canım
Anladım canım inşallah iğneye gerek kalmaz da. Klomeni bir tane kullanmıştım.adet olursam iki kullancam adeti bekliyorum şimdi

İnş. canım sağolasın, iyi bebiş çok şükür ikili testte iyi çıktı. 3hafta sonra 4lüye gideceğiz bakalım. Bulantılarımda geçti şükürler olsun, senin nasıl gidiyor? Ne alemdesin şuanda
Slm canım benı nasılsn nasıl gıdıyor hamılelık . bebısın cınsıyetı bellı oldumu

arkadaslar merhaba ben gecen cuma kanda test yaptırdım 166 ıdı en son bugune kdr yıne kan testı yaptırmadım sızce tekrar test yaptırmama gerek vrmı carsamba yada persembe gıtcm doktora haftaya eger aksıs bır durum olsa kanamam fılan olurdu demı

benim 3gündür hafif pembemsi ve kahverengiye dönüşen lekelenmem var. bat a da hala 3gün var ama çok merak ediyorum. bata 5varken idrar testi yaptım negatifti. tekrar test yapsam belli olmaz mı acaba

Bende pkoluyum canim iki ay once ayni seyi yasadim leke geldi ve akintinin icinde damar gibi kan geldi ebe bir arkadasim var yerleşme kanamasi gibi ayni dedi malesef bnmki yerleşme degildi o lekenin ustune 60.gun adet olabildim ins seninki gebeliktendir bunu yazmamin sebebi kendini herseye hazirlada uzulmeyesin bana kesin hamilesin hamilesin dediler cok üzüldüm çünkü hayirlisi olsun hakkinda ins
Canim durumlar ne sende var mı bi gelisme

Halen adet olmadim aksamustunden beri bir bas agrisi hafuf hafifte bulantim basladi hayra ciksin insallah ama adet onceside bulanti yaşadığım oluyor
Bende cuma gününe randevu aldım test yaptircam. Ondan sonra bakacam çaresine canim. Goguslerde dokunamiyotum bile. Bide yeşil yeşil damar belli. Acaba sisti diye mıdır ki

Bir saat filan oldu lavaboda peceteye yine bir damla akintinin içinde kan geldi regl basliyor sanirim adamakilli olurum ins gecen seferki gibi bir damlayla kalmaz umarim

Şükür ki normal bir sekilde regl oldum bgn imkanim yokta yarin dra gidicem ins bu ay gelir bebeğim..

mrb kızlar benimde bat 30 nisan sarı akıntım var sağ kasığımda batmalar var esnerken eğilirken filan batma hissediyorum 3-4 gündür de midem bir tuhaf ne yesem midemi eksitiyor bulantı oluyor ama kusmuyorumçok uykum geliyor normalde adete 1 hafta kala çamur gibi lekelenme gelirdi şimdi hiçbişey yok birde çok idrara çıkıyorum 2 yıldır istiyoruz idrar testinde ne zaman çıkar erken mi olur yarın yapsam

mrb kızlar benimde bat 30 nisan sarı akıntım var sağ kasığımda batmalar var esnerken eğilirken filan batma hissediyorum 3-4 gündür de midem bir tuhaf ne yesem midemi eksitiyor bulantı oluyor ama kusmuyorumçok uykum geliyor normalde adete 1 hafta kala çamur gibi lekelenme gelirdi şimdi hiçbişey yok birde çok idrara çıkıyorum 2 yıldır istiyoruz idrar testinde ne zaman çıkar erken mi olur yarın yapsam
Kan ver canım

Back