- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
onu bilmiyorum canım ben raporlu almadım eczaneyle iyi bi pazarlık yaparsan 250 tl ye kadar iniyolar canımRapor alınınca da mı bu fiyat canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu bilmiyorum canım ben raporlu almadım eczaneyle iyi bi pazarlık yaparsan 250 tl ye kadar iniyolar canımRapor alınınca da mı bu fiyat canim
Anladım canım inşallah iğneye gerek kalmaz da. Klomeni bir tane kullanmıştım.adet olursam iki kullancam adeti bekliyorum şimdionu bilmiyorum canım ben raporlu almadım eczaneyle iyi bi pazarlık yaparsan 250 tl ye kadar iniyolar canım
Slm canım benım şükür rabbıme ıyıyız . Senın nasıl gıdıyor cınsıyet bellı oldumu ...Skry10 Canım nasıl gidiyor bebisle hayat :)
Slm canım benı nasılsn nasıl gıdıyor hamılelık . bebısın cınsıyetı bellı oldumuİnş. canım sağolasın, iyi bebiş çok şükür ikili testte iyi çıktı. 3hafta sonra 4lüye gideceğiz bakalım. Bulantılarımda geçti şükürler olsun, senin nasıl gidiyor? Ne alemdesin şuanda
Canım sağol iyi gidiyor şükür, cinsiyet 3 hafta sonra inş. söylemedi dr. senin nasıl gidiyor?Slm canım benı nasılsn nasıl gıdıyor hamılelık . bebısın cınsıyetı bellı oldumu
Canım sağol iyi gidiyor şükür, cinsiyet 3 hafta sonra inş. söylemedi dr. senin nasıl gidiyor?
Canim durumlar ne sende var mı bi gelismeBende pkoluyum canim iki ay once ayni seyi yasadim leke geldi ve akintinin icinde damar gibi kan geldi ebe bir arkadasim var yerleşme kanamasi gibi ayni dedi malesef bnmki yerleşme degildi o lekenin ustune 60.gun adet olabildim ins seninki gebeliktendir bunu yazmamin sebebi kendini herseye hazirlada uzulmeyesin bana kesin hamilesin hamilesin dediler cok üzüldüm çünkü hayirlisi olsun hakkinda ins
Herkes farklı söylüyor canım bakalım hayırlısı inş. :)bence o bir kız :)
Halen adet olmadim aksamustunden beri bir bas agrisi hafuf hafifte bulantim basladi hayra ciksin insallah ama adet onceside bulanti yaşadığım oluyorCanim durumlar ne sende var mı bi gelisme
Banada seninki kiz gibi geliyor canimHerkes farklı söylüyor canım bakalım hayırlısı inş. :)
Hayırlisi olsun canim ins bundan sonraki 9 ayda olmazsinregl oldum.
haber veririm öğrenince canımBanada seninki kiz gibi geliyor canim
Bende cuma gününe randevu aldım test yaptircam. Ondan sonra bakacam çaresine canim. Goguslerde dokunamiyotum bile. Bide yeşil yeşil damar belli. Acaba sisti diye mıdır kiHalen adet olmadim aksamustunden beri bir bas agrisi hafuf hafifte bulantim basladi hayra ciksin insallah ama adet onceside bulanti yaşadığım oluyor
Kan ver canımmrb kızlar benimde bat 30 nisan sarı akıntım var sağ kasığımda batmalar var esnerken eğilirken filan batma hissediyorum 3-4 gündür de midem bir tuhaf ne yesem midemi eksitiyor bulantı oluyor ama kusmuyorumçok uykum geliyor normalde adete 1 hafta kala çamur gibi lekelenme gelirdi şimdi hiçbişey yok birde çok idrara çıkıyorum 2 yıldır istiyoruz idrar testinde ne zaman çıkar erken mi olur yarın yapsam