Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
bulunduğun yerdeki tüp bebek merkezlerini bir yokla, doktorlarını falan da. ben kadınlar kulubunden inceledim. buradaki yorumlara dayanarak gittim. ön bir görüşme yapmıştım beş ay önce. senin de yapmanı tavsiye ederim. doktordan ve hastaneden iyice emin ol canım. sonuçta zorlu bir süreç, hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı.
Arkadaşlarimdan bildigim bi yer var aklimda amcamin eside orda yaptirdi memnundu haftaici oraya gidip bi görüşücem bakalim kistime orasi ne diyecek

Banada tüp bebek yolu göZüküyo canim ya ben asilamayla zaman kaybetmek istemiyorum su kistten kurtulayim tüp bebek yaptirmayi düşünüyorum asamalari nasil oluyo canim bide maddiyat olarak ne.kadar
Canim benim bende sana asilamayla ugrasma tup bebek yaptir diyecektim ama dedim belki maddi imkanin yoktur yaptirmaya.vallaha ben asilama oldum tutmadi tmm tup bebekte kesin tutacak diye bi kayde yok ama asilamaya gore tutma orani daha yuksek.benim bir arkadas ikinci bebegi istedi senin gibi onunda 5 yasinda oglu var bakti kendiliginden olmuyor yasida 38 tup bebek ysptirdi tuttu simdi 3 aylik falan

Kizlar ben hamilelik takvimimi olurturmadim hamile oldugunu ogrendim ertesi gunu dis gebelik olabilir dendi hevesim kursagimda kaldi olustursammiki

Canim benim bende sana asilamayla ugrasma tup bebek yaptir diyecektim ama dedim belki maddi imkanin yoktur yaptirmaya.vallaha ben asilama oldum tutmadi tmm tup bebekte kesin tutacak diye bi kayde yok ama asilamaya gore tutma orani daha yuksek.benim bir arkadas ikinci bebegi istedi senin gibi onunda 5 yasinda oglu var bakti kendiliginden olmuyor yasida 38 tup bebek ysptirdi tuttu simdi 3 aylik falan
Aynen herkes oyle diyor asilamayla ugrasma diye tüp bebek cok kafama yatti haftaici gidicem tüp bebek merkezine sende yap hamilelik takvimini cnm ins rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip eder

Aynen herkes oyle diyor asilamayla ugrasma diye tüp bebek cok kafama yatti haftaici gidicem tüp bebek merkezine sende yap hamilelik takvimini cnm ins rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip eder
Insallah canim benim.kist icin hemen ilac kullanma bakarsin kendiliginden kuculur.adet olsan zaten kuculmezmi

Hadi bakalim insallah hamis kalirsin.ikisinide farkli hastanede baktirdim ama sundan dolayi ikinci yaptirdigim yerde drum bir oraya bir buraya gitmiyim diye drum hastanesinde vereyim dedim nede olsa vermeye devam edecem.artik bundan sonraki betalarin istikrarli olmasi lazim.simdi pazartesi verecem 1000 olmasi lazim demi.ikizmiyim acaba.amma olur benim icin mucizelerin mucizesi olur:))))
Hadi inşallah tatlım, ikiz çok güzel :)

Hadi inşallah tatlım, ikiz çok güzel :)
Tüp bebek meselesi gundemimize girince ya ikiz olursa diye düşünmeye başladım bende bana zor olur sanirim ikiz :) annem bakicak normalde ama ikiz olursa bakamaz birde bakici tutmam gerekir falan filan daha drla konusmadim bile neler kurmaya basladim kafamda yaa :))

Tüp bebek meselesi gundemimize girince ya ikiz olursa diye düşünmeye başladım bende bana zor olur sanirim ikiz :) annem bakicak normalde ama ikiz olursa bakamaz birde bakici tutmam gerekir falan filan daha drla konusmadim bile neler kurmaya basladim kafamda yaa :))
Saglikli sihhatli olsunlarda ikiz olsunlar bende dun aksam esime diyorum dis gebelik beklerken ikiz oluyormus diyorum.amma olur cok ta guzel olur aslinda bir oglum var bir oglan bir kiz olur.ben yine hayallere daldim.yarin tekrardan beta verecem bakalim nasil cikacak

Saglikli sihhatli olsunlarda ikiz olsunlar bende dun aksam esime diyorum dis gebelik beklerken ikiz oluyormus diyorum.amma olur cok ta guzel olur aslinda bir oglum var bir oglan bir kiz olur.ben yine hayallere daldim.yarin tekrardan beta verecem bakalim nasil cikacak
İnsallah ikizdir canim yaa

Y yapayalniz1 Can'ım maşallah yarı yolu aşmışsınız:-) hissediyo musun hareketlerini

Çok şükür canım ya zaman geciyor yoruluyorum artık okul falan zor geliyor :KK43: Evet canım hissediyorum ara ara çok kuvvetli olmasa da hissettiriyor kendini. Rabbim hepinize yaşatsın inşallah en yakın zamanda sağlıkla :)

Çok şükür canım ya zaman geciyor yoruluyorum artık okul falan zor geliyor :KK43: Evet canım hissediyorum ara ara çok kuvvetli olmasa da hissettiriyor kendini. Rabbim hepinize yaşatsın inşallah en yakın zamanda sağlıkla :)
İnşallah Can'ım Nasıl bişey hissetmek. Hadi ya karnın ne Zaman büyümeye başladı:-) bizde cumartesi gidicezcanım doktora ilk defa cumartesi tam sekiz haftalık olucak :-)