Ama ilk ay yasmini kullanirken mutlaka korun dedi ikinci ayda yasmin korur zaten dediCanim ya hic uzulme benimde esimde sikinti vardi ama bak cocugum oldu kistinde insallah biran once kuculur.asilama zamanina gelince hic belli olmaz o zamana kadar normal yoldan hamile kalabilirsin.
Zaten bende iki ay sonrasi icin dedim sen hic beklemeden asilamami yaptiracanAma ilk ay yasmini kullanirken mutlaka korun dedi ikinci ayda yasmin korur zaten dedi
Sendemi benim gibi ikinci bebegini bekliyorsun.drdan ciktim simdi betahcg 376 cikti iki gun once 119 karindan ultrasonla bakti o sivi duruyor hala ama artmamis pazartesi tekrar kan verecem sence nasil degerim normalde adet gunum 1 mayis
Kizlaar cok moralim bozuldu yaa dra gittim adet olunca gel demisti 4.5cmlik kistim olusmus onve kist tedavisi yapmamız lazim dedi iki ay korunucam yani ;(( esimin değerlerine ürolog iyi demisti ama ileri hareketli sperm sayisi düşükmüş asilama yaparız iki ay sonra filan dedi ama ben vok yoruldum yaa
Himm anladim cnm ben evet beklemiycem hemen asilamaya geçicem insZaten bende iki ay sonrasi icin dedim sen hic beklemeden asilamami yaptiracan
Kilo problemimde var sıkı bir diyete gireyim bari iki ayda bakalim iki ay hamilelik belirtisi aramayacam yaniAyy ne zor işimiz ya, ama yine de sakin ve pozitif kalmak önemli canım. İki ay geçmez zaman değil ki, inş üçüncü ay hemencik gelir miniğin. bak bu iki ay sen de forma gir, vücudunu hazırla, kafanı rahatlat
Canım eminim çok iyidir yeniden memnundur Pıtırcık :) allah hepimizin bebeklerini korusun inş.Yok canım istanbula gitmedim ama bir sıkıntı yok şimdilik. Bebek biraz olmasi gerekenden asagida ama dogum pozisyonundan dönmüş kafasi yukaridaymis :) evet ya muayene suresi 1 ay cok uzun. Bende haftaya bugün gidicem ve ilk defa bebeğin kilosunu boyunu falan öğrenicem çok heyecanliyim o yüzden. Insallah her şey yolunda gider
Canım herseyin başı sağlık, ins tedavini olur bebegine kavuşursunuz. Ama yorulmak pes etmek yok bak burda eskiler geçen hazirandan beri uğraşan insanlarız. Heray pesetmeden bekledik. İnş olacak öyle düşünKizlaar cok moralim bozuldu yaa dra gittim adet olunca gel demisti 4.5cmlik kistim olusmus onve kist tedavisi yapmamız lazim dedi iki ay korunucam yani ;(( esimin değerlerine ürolog iyi demisti ama ileri hareketli sperm sayisi düşükmüş asilama yaparız iki ay sonra filan dedi ama ben vok yoruldum yaa
Hadi bakalim insallah hamis kalirsin.ikisinide farkli hastanede baktirdim ama sundan dolayi ikinci yaptirdigim yerde drum bir oraya bir buraya gitmiyim diye drum hastanesinde vereyim dedim nede olsa vermeye devam edecem.artik bundan sonraki betalarin istikrarli olmasi lazim.simdi pazartesi verecem 1000 olmasi lazim demi.ikizmiyim acaba.amma olur benim icin mucizelerin mucizesi olur:))))Yok tatlım ben ilk bebeğimi bekliyorum, işte birinci hamişlik kötü sonuçlandı maalesef. ikinci için de çalışıcaz ama daha ilk reglimeyim.
Canım iki günde bildiğin gibi iki katına katlamalı. senin ki üç katından fazla artmış. Gerçekçi olmam gerekirse bunun iki sebebi olurmuş. Birincisi çoğul gebelik, ikincisi dış gebelik.
Kan testini aynı yerde yaptırıyorsun değil mi? bu çok önemli çünkü.
umarım güzel sonuçlar alırsın.
Sana simdiden tavsiyede bulunayim nen asilama oldum tutmadi arefe gunu asilama oldu ben dort gun bayram gezmesi yaptim cok yoruldum.istirahat onemliHimm anladim cnm ben evet beklemiycem hemen asilamaya geçicem ins
Sana simdiden tavsiyede bulunayim nen asilama oldum tutmadi arefe gunu asilama oldu ben dort gun bayram gezmesi yaptim cok yoruldum.istirahat onemliHimm anladim cnm ben evet beklemiycem hemen asilamaya geçicem ins
O ana geleyimde insallah kımıldamam bile sagol tavsiyen icin canim :)Sana simdiden tavsiyede bulunayim nen asilama oldum tutmadi arefe gunu asilama oldu ben dort gun bayram gezmesi yaptim cok yoruldum.istirahat onemli
inşallah canım benim.canım hakkında hayırlısı olsun. Bizim diğer topikte bir arkadaşımız da bekledi bekledi sonunda tüp bebek yaptı ve şimdi hamiş. hatta ikiz olup olmadığını haftaya öğreneceğiz, hepimiz heyecanla bekliyoruz. umarım senden de öyle mutlu haberler alırız.
inşallah. bakalım bugün başladım iğnelere.Canim hakkinda hayirlisi olsun tüp bebekte bir yöntem sonucta gelsin nazli bebisinde saglikla hayirla nasil gelirse gelsin ..
İnsallah güzel sonuclar alirsin
Banada tüp bebek yolu göZüküyo canim ya ben asilamayla zaman kaybetmek istemiyorum su kistten kurtulayim tüp bebek yaptirmayi düşünüyorum asamalari nasil oluyo canim bide maddiyat olarak ne.kadarinşallah. bakalım bugün başladım iğnelere.
canım bir kısa protokol bir de uzun protokol oluyormuş, doktor durumuna göre belirliyor. bizim durum için doktor kısa protokol belirledi, zaman kaybetmeyelim dedi. 10 gün iğne, sonra yumurta toplama, sonrasını söyleyecek daha duruma göre dedi. fiyat tam olarak ne kadar bilmiyorum canım, ama iğnelere 1300 ödedim. inşallah senin de hakkında hayırlısı olsun canım.Banada tüp bebek yolu göZüküyo canim ya ben asilamayla zaman kaybetmek istemiyorum su kistten kurtulayim tüp bebek yaptirmayi düşünüyorum asamalari nasil oluyo canim bide maddiyat olarak ne.kadar
Ben nasil yapsam acaba bu drum normal kadin dogum dru tüp bebek icin baska bir hastaneye gidicem bir tüp bebek merkezinede kist tedavisini tamamlayıp mi gitsem yoksa bir on görüşme mi yapmalıyım sencecanım bir kısa protokol bir de uzun protokol oluyormuş, doktor durumuna göre belirliyor. bizim durum için doktor kısa protokol belirledi, zaman kaybetmeyelim dedi. 10 gün iğne, sonra yumurta toplama, sonrasını söyleyecek daha duruma göre dedi. fiyat tam olarak ne kadar bilmiyorum canım, ama iğnelere 1300 ödedim. inşallah senin de hakkında hayırlısı olsun canım.
bulunduğun yerdeki tüp bebek merkezlerini bir yokla, doktorlarını falan da. ben kadınlar kulubunden inceledim. buradaki yorumlara dayanarak gittim. ön bir görüşme yapmıştım beş ay önce. senin de yapmanı tavsiye ederim. doktordan ve hastaneden iyice emin ol canım. sonuçta zorlu bir süreç, hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı.Ben nasil yapsam acaba bu drum normal kadin dogum dru tüp bebek icin baska bir hastaneye gidicem bir tüp bebek merkezinede kist tedavisini tamamlayıp mi gitsem yoksa bir on görüşme mi yapmalıyım sence
Hadi bakalım haber ver bizede canım
Bende pkoluyum canim iki ay once ayni seyi yasadim leke geldi ve akintinin icinde damar gibi kan geldi ebe bir arkadasim var yerleşme kanamasi gibi ayni dedi malesef bnmki yerleşme degildi o lekenin ustune 60.gun adet olabildim ins seninki gebeliktendir bunu yazmamin sebebi kendini herseye hazirlada uzulmeyesin bana kesin hamilesin hamilesin dediler cok üzüldüm çünkü hayirlisi olsun hakkinda ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?