batı bekle canım regli olmazsan evde idrar testi yap önce benimde bat yarın ama bekliyorummrb kızlar benimde bat 30 nisan sarı akıntım var sağ kasığımda batmalar var esnerken eğilirken filan batma hissediyorum 3-4 gündür de midem bir tuhaf ne yesem midemi eksitiyor bulantı oluyor ama kusmuyorumçok uykum geliyor normalde adete 1 hafta kala çamur gibi lekelenme gelirdi şimdi hiçbişey yok birde çok idrara çıkıyorum 2 yıldır istiyoruz idrar testinde ne zaman çıkar erken mi olur yarın yapsam
Bende bekleyeyim ozamanbatı bekle canım regli olmazsan evde idrar testi yap önce benimde bat yarın ama bekliyorum
Şükür ki normal bir sekilde regl oldum bgn imkanim yokta yarin dra gidicem ins bu ay gelir bebeğim..
en mantıklısı bu bence canım bende de hafif bulantı var hakkımızda hayırlısı az kaldı zatenBende bekleyeyim ozaman
aynen çok sabırsızım amaen mantıklısı bu bence canım bende de hafif bulantı var hakkımızda hayırlısı az kaldı zaten
İnsallah canim yaaa insallahaynı günlerde kırmızılarla uğraşıyoruz bu sefer, bakarsın bir daha ki aya da beraber hamişiz deriz
kızlar bişey sorcam 4 gün gectı bgun test yaptım ama testte bı garıplık vardı ıdrarı damlattıgım an hemen kıpkırmızı yaıldı heryere tek cızgı cıktı sonuc olarak ama acaba testmı bozuktu testlerde dıerk kıpkırmızı yayılıyormu hemen ?
yarın bı test daha yaapayım dıyorum sanıım sabah ılk ciş ile yapmak gerekıyormsuevet bazı testler öyle oluyor. eğer 5 dakika sonraki görüntüde dağılma filan yoksa sorun yoktur diye biliyorum.
yarın bı test daha yaapayım dıyorum sanıım sabah ılk ciş ile yapmak gerekıyormsu
Çok şükür ıyıyım canım benım . kız galıba senınkı kızlar geç gösterırmş derler :) banada salı gunu 12.haftam ıdı %60 erkek dedı hayırlısı ıleCanım sağol iyi gidiyor şükür, cinsiyet 3 hafta sonra inş. söylemedi dr. senin nasıl gidiyor?
Canim benim galiba ben hamileyimİnsallah canim yaaa insallah
inşallah dış gebelik değidir canım hakkında hayırlısı olsunKizlar drdan ciktim karin icinde sivi gordu ya dis gebelik dedi yada yumurtaliginda kist vardiysa o patlamis olabilir dedi yarin yine kan verecem
Insallah canim tecrubesi olan varmi kizlarinşallah dış gebelik değidir canım hakkında hayırlısı olsun
Cnm once okudum sevindim sonraki mesajinda üzüldüm umarim dis gebelik degildirInsallah canim tecrubesi olan varmi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?