Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
batı bekle canım regli olmazsan evde idrar testi yap önce benimde bat yarın ama bekliyorum

kızlar bişey sorcam 4 gün gectı bgun test yaptım ama testte bı garıplık vardı ıdrarı damlattıgım an hemen kıpkırmızı yaıldı heryere tek cızgı cıktı sonuc olarak ama acaba testmı bozuktu testlerde dıerk kıpkırmızı yayılıyormu hemen ?

evet bazı testler öyle oluyor. eğer 5 dakika sonraki görüntüde dağılma filan yoksa sorun yoktur diye biliyorum.

kızlar slm nabersiniz herşey iyidir inşallah ben arada bir giriyorum artık
@triton-x nerden konuşmuş eylemceyle giriomuş mu ki kk ya iyi olmasına sevindim charmantın ama keşke bi haber verseydi bizede sonuçta burda okadar dertleştik ettik en özellerimizi paylaştık ne bileyim arkadaş dost olduk yoldaş olduk ben hepinizi çok merak ediyorum iyi haberlerinze seviniyorum sizlerle gönül bağı oldu sizlerle aramda
inşallah hepimiz burdan doğumlarımızıda paylaşırız hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız

Canım sağol iyi gidiyor şükür, cinsiyet 3 hafta sonra inş. söylemedi dr. senin nasıl gidiyor?
Çok şükür ıyıyım canım benım . kız galıba senınkı kızlar geç gösterırmş derler :) banada salı gunu 12.haftam ıdı %60 erkek dedı hayırlısı ıle

Kizlar beni cok tanimiyirsunuz son bir hafta on gundur bu topinge yaziyorum

Kisaca son durumumu anlatayim dun dayanamadim test aldim adetime 4 gun vardi basta cok kararsiz kaldim dedim yapacam negatif cikacak moralim bozulacak neyse aldim artik yapayim dedim basta hicbirsey cikmadi tmm dedim negatif 5 dk sonra cok hafif bi cizgi sonra sonra cizgi belirginlesti gidip kan vereyim dedim 119 cikti Allaha sukur sonra yatmadan wcde camasirimda kahve leke gordum simdide drdayim bekliyom bakalim ne diyecek

Aslinda lekeyi gormeseydim gelmeyecektim gorunce korktum insallah bebisim tutunur

Kizlar drdan ciktim karin icinde sivi gordu ya dis gebelik dedi yada yumurtaliginda kist vardiysa o patlamis olabilir dedi yarin yine kan verecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…