- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Canım onlar telden yazışmışlar sanırım. Burdan değil, ama öyle de olsa internet çağında yaşıyoruz. Bende çok merak ettim başına bişey mi geldi diye...burda sizlerle arkadaş sırdaş olduk. bende dışardaki arkadaşlarıma burdaki süreci paylaşmadım sizlerle paylaştım. Oyüzden üzüldüm bu yaptığına...Bende sizi seviyorum sizlerde iyiki varsınız..kızlar slm nabersiniz herşey iyidir inşallah ben arada bir giriyorum artık
@triton-x nerden konuşmuş eylemceyle giriomuş mu ki kk ya iyi olmasına sevindim charmantın ama keşke bi haber verseydi bizede sonuçta burda okadar dertleştik ettik en özellerimizi paylaştık ne bileyim arkadaş dost olduk yoldaş olduk ben hepinizi çok merak ediyorum iyi haberlerinze seviniyorum sizlerle gönül bağı oldu sizlerle aramda
inşallah hepimiz burdan doğumlarımızıda paylaşırız hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
ay ne güzel söylemiş sana ihtimal vermiş en azından...bakalım inş. 3 hafta sonra söyler dr. hayırlısıÇok şükür ıyıyım canım benım . kız galıba senınkı kızlar geç gösterırmş derler :) banada salı gunu 12.haftam ıdı %60 erkek dedı hayırlısı ıle
Tatlım geçmiş olsun, kontrollerini sakın ihmal etme, inş. hakkında hayırlısı olsun...Kizlar drdan ciktim karin icinde sivi gordu ya dis gebelik dedi yada yumurtaliginda kist vardiysa o patlamis olabilir dedi yarin yine kan verecem