Zaten kendi dedi dr klomene direnc saglamis vucudun igneye gecmemuz lazim diye cikarir heralde rapor bude hazir igne kullanmisken asilamayi sorucamTam bilmiyorum canım ama doktorum biraz pahalı rapor çıkarmanız lazım dedi. Seni de doktorun yönlendirir büyük ihtimal
Klomeni kac ay kullandin canim ben kullanirsam bir ay kullanayim diyorum gerci bellide olmaz belki dr direk igneye baslar birkac gecsinde dra gideyimZaten kendi dedi dr klomene direnc saglamis vucudun igneye gecmemuz lazim diye cikarir heralde rapor bude hazir igne kullanmisken asilamayi sorucam
Araliklarla kullandim ustuste degilde 11 ay da 3 kez kullandim ilk ikisinde yumurtam gelismisti 2ser 3er tane ama sonuncuda iste bu ay olmadiKlomeni kac ay kullandin canim ben kullanirsam bir ay kullanayim diyorum gerci bellide olmaz belki dr direk igneye baslar birkac gecsinde dra gideyim
Bu ay adetinin kacinci gunune kadar yumurta takibi yaptirdin gec adet oldugun icin sonradanda yumurtan gelisebilirAraliklarla kullandim ustuste degilde 11 ay da 3 kez kullandim ilk ikisinde yumurtam gelismisti 2ser 3er tane ama sonuncuda iste bu ay olmadi
14.gun baktı dr yumurta gelişimi olmamis dedi glukofenle inofolic verdi adet olunca gel dedi baskada gitmedimBu ay adetinin kacinci gunune kadar yumurta takibi yaptirdin gec adet oldugun icin sonradanda yumurtan gelisebilir
Tmm o zaman ondan sonra yumurta gelismis olabilir14.gun baktı dr yumurta gelişimi olmamis dedi glukofenle inofolic verdi adet olunca gel dedi baskada gitmedim
Bende ayniyim canim 5 yasinda allahima binBen akillanmam 14 ay ugrastim ugrastim olmadi 15.ci ay olmayacak artik dedigim ay hamile kalmistim simdi ne zaman pes edecemde hamile kalacam bakalim.zaten o pozitifi hala nasil gordum inanamiyorum.hic bebegi olmayanlar belki bana kiziyorsunuzdur bir cicugu var yinede uzuluyor diye.ama gorun bakin sizinde bir evladiniz olsun ikinci icin yinede ugrasacaksiniz bu sefer kardes isteyeceksiniz.sanki ben hic hamile kalmamisim hic dogum yapmamisim gibi oyle belirti arayip duruyom acemiler gibiyim.insallah tez zamanda sizlerin hamilelik haberlerinizi alirim bende size bu guzel haberi veririm.Rabbim herseye kadirdir birbirimize bol bol dua edelim.YA HALIK YA BAKİ YA MUSAVVİR zikirlerini cekin kizlar hamile olanlarda ellerini karinlarina koysunlar YA MUCİB okusunlar dusmesin diye
Bende aynıyim cnm 2. İcin uğraşıyorum ama ilk hamileligimde bu kdr ugrasmamistim 5.ayda olmustu bu kdr belirti filan aramoyordum üstünden de 5 sene gecti hic hatirlamiyorum bile :)Ben akillanmam 14 ay ugrastim ugrastim olmadi 15.ci ay olmayacak artik dedigim ay hamile kalmistim simdi ne zaman pes edecemde hamile kalacam bakalim.zaten o pozitifi hala nasil gordum inanamiyorum.hic bebegi olmayanlar belki bana kiziyorsunuzdur bir cicugu var yinede uzuluyor diye.ama gorun bakin sizinde bir evladiniz olsun ikinci icin yinede ugrasacaksiniz bu sefer kardes isteyeceksiniz.sanki ben hic hamile kalmamisim hic dogum yapmamisim gibi oyle belirti arayip duruyom acemiler gibiyim.insallah tez zamanda sizlerin hamilelik haberlerinizi alirim bende size bu guzel haberi veririm.Rabbim herseye kadirdir birbirimize bol bol dua edelim.YA HALIK YA BAKİ YA MUSAVVİR zikirlerini cekin kizlar hamile olanlarda ellerini karinlarina koysunlar YA MUCİB okusunlar dusmesin diye
İnsallah ama umudum pek yok adet olsam diye sabirsizlaniyorum bu ay olmayavak.diye antibiotik de kullandim röntgen de cekindim hayirlisi rabbimdenTmm o zaman ondan sonra yumurta gelismis olabilir
Peki hiç belirti var mı canim ?İnsallah ama umudum pek yok adet olsam diye sabirsizlaniyorum bu ay olmayavak.diye antibiotik de kullandim röntgen de cekindim hayirlisi rabbimden
Bende bu yuzden yasim ilerliyor yumurta rezervleri azaliyor diye hic korunmadim ama senin yasin kucuk daha burda hamile kalacagiz insallahBende ayniyim canim 5 yasinda allahima bin
Bende aynıyim cnm 2. İcin uğraşıyorum ama ilk hamileligimde bu kdr ugrasmamistim 5.ayda olmustu bu kdr belirti filan aramoyordum üstünden de 5 sene gecti hic hatirlamiyorum bile :)
İnsallah ama umudum pek yok adet olsam diye sabirsizlaniyorum bu ay olmayavak.diye antibiotik de kullandim röntgen de cekindim hayirlisi rabbimden[/QUQUOhamile kaldiysan bu zarari yok ama insan ister istemez huzursuz oluyor bu ay bende bahar temizligi yaptigim icin temizlik urunlerine cok maruz kaldim.
İnsallah canim yaaBende bu yuzden yasim ilerliyor yumurta rezervleri azaliyor diye hic korunmadim ama senin yasin kucuk daha burda hamile kalacagiz insallah
Benim karnim agriyor hafif anlamadim gazimmi var adetime daha 7 gun var gecen ay sogan suyu ictigimden 6 gun erken olmustum bu aydami erken olacam acaba.bu agri adet agrisiysa bir iki gune olurum ben oyle bir hafta onceden agrim olmaz.acili biber yedim bu diyom bibermi karnimi agritti.ben yine belirtulee kafayi bozmaya basladimİnsallah canim yaa
Belirti bilmiyorumki adet oncesi donemde gibiyim bisuru belirti sayabilirim ama hepsi adet öncesinde de oluyor 34.gundeyim bakalim 40 gun olursa test yaparim
Benim agrim filan yok gibi bazen kasiklarima sanci giriyo hapsurunca mesela zonkluyo resmen sol kasigim tek gozume farkli gelen gogus uclarim buyudu bir haftadirBenim karnim agriyor hafif anlamadim gazimmi var adetime daha 7 gun var gecen ay sogan suyu ictigimden 6 gun erken olmustum bu aydami erken olacam acaba.bu agri adet agrisiysa bir iki gune olurum ben oyle bir hafta onceden agrim olmaz.acili biber yedim bu diyom bibermi karnimi agritti.ben yine belirtulee kafayi bozmaya basladim
Hafiften karnim belim agriyor adetim yaklasti galiba zaten adet oncesi aman aman agri olmaz.ayyy insallah hamileyizdir:))))Benim agrim filan yok gibi bazen kasiklarima sanci giriyo hapsurunca mesela zonkluyo resmen sol kasigim tek gozume farkli gelen gogus uclarim buyudu bir haftadir
ay çok sevindim canım ya. sağlıkla al kucağına inşallah.Kızlar değer 794 çıktı
benim de ümidim yok regli belirtileri var. ha yarın ha öbürsü gün gelecek gibiİnsallah ama umudum pek yok adet olsam diye sabirsizlaniyorum bu ay olmayavak.diye antibiotik de kullandim röntgen de cekindim hayirlisi rabbimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?