Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Tam bilmiyorum canım ama doktorum biraz pahalı rapor çıkarmanız lazım dedi. Seni de doktorun yönlendirir büyük ihtimal
Zaten kendi dedi dr klomene direnc saglamis vucudun igneye gecmemuz lazim diye cikarir heralde rapor bude hazir igne kullanmisken asilamayi sorucam

Ben akillanmam 14 ay ugrastim ugrastim olmadi 15.ci ay olmayacak artik dedigim ay hamile kalmistim simdi ne zaman pes edecemde hamile kalacam bakalim.zaten o pozitifi hala nasil gordum inanamiyorum.hic bebegi olmayanlar belki bana kiziyorsunuzdur bir cicugu var yinede uzuluyor diye.ama gorun bakin sizinde bir evladiniz olsun ikinci icin yinede ugrasacaksiniz bu sefer kardes isteyeceksiniz.sanki ben hic hamile kalmamisim hic dogum yapmamisim gibi oyle belirti arayip duruyom acemiler gibiyim.insallah tez zamanda sizlerin hamilelik haberlerinizi alirim bende size bu guzel haberi veririm.Rabbim herseye kadirdir birbirimize bol bol dua edelim.YA HALIK YA BAKİ YA MUSAVVİR zikirlerini cekin kizlar hamile olanlarda ellerini karinlarina koysunlar YA MUCİB okusunlar dusmesin diye

Zaten kendi dedi dr klomene direnc saglamis vucudun igneye gecmemuz lazim diye cikarir heralde rapor bude hazir igne kullanmisken asilamayi sorucam
Klomeni kac ay kullandin canim ben kullanirsam bir ay kullanayim diyorum gerci bellide olmaz belki dr direk igneye baslar birkac gecsinde dra gideyim

Klomeni kac ay kullandin canim ben kullanirsam bir ay kullanayim diyorum gerci bellide olmaz belki dr direk igneye baslar birkac gecsinde dra gideyim
Araliklarla kullandim ustuste degilde 11 ay da 3 kez kullandim ilk ikisinde yumurtam gelismisti 2ser 3er tane ama sonuncuda iste bu ay olmadi

Araliklarla kullandim ustuste degilde 11 ay da 3 kez kullandim ilk ikisinde yumurtam gelismisti 2ser 3er tane ama sonuncuda iste bu ay olmadi
Bu ay adetinin kacinci gunune kadar yumurta takibi yaptirdin gec adet oldugun icin sonradanda yumurtan gelisebilir

Bende ayniyim canim 5 yasinda allahima bin
Bende aynıyim cnm 2. İcin uğraşıyorum ama ilk hamileligimde bu kdr ugrasmamistim 5.ayda olmustu bu kdr belirti filan aramoyordum üstünden de 5 sene gecti hic hatirlamiyorum bile :)

Bende ayniyim canim 5 yasinda allahima bin

Bende aynıyim cnm 2. İcin uğraşıyorum ama ilk hamileligimde bu kdr ugrasmamistim 5.ayda olmustu bu kdr belirti filan aramoyordum üstünden de 5 sene gecti hic hatirlamiyorum bile :)
Bende bu yuzden yasim ilerliyor yumurta rezervleri azaliyor diye hic korunmadim ama senin yasin kucuk daha burda hamile kalacagiz insallah

Bende bu yuzden yasim ilerliyor yumurta rezervleri azaliyor diye hic korunmadim ama senin yasin kucuk daha burda hamile kalacagiz insallah
İnsallah canim yaa
Belirti bilmiyorumki adet oncesi donemde gibiyim bisuru belirti sayabilirim ama hepsi adet öncesinde de oluyor 34.gundeyim bakalim 40 gun olursa test yaparim

İnsallah canim yaa
Belirti bilmiyorumki adet oncesi donemde gibiyim bisuru belirti sayabilirim ama hepsi adet öncesinde de oluyor 34.gundeyim bakalim 40 gun olursa test yaparim
Benim karnim agriyor hafif anlamadim gazimmi var adetime daha 7 gun var gecen ay sogan suyu ictigimden 6 gun erken olmustum bu aydami erken olacam acaba.bu agri adet agrisiysa bir iki gune olurum ben oyle bir hafta onceden agrim olmaz.acili biber yedim bu diyom bibermi karnimi agritti.ben yine belirtulee kafayi bozmaya basladim

Benim agrim filan yok gibi bazen kasiklarima sanci giriyo hapsurunca mesela zonkluyo resmen sol kasigim tek gozume farkli gelen gogus uclarim buyudu bir haftadir

Benim agrim filan yok gibi bazen kasiklarima sanci giriyo hapsurunca mesela zonkluyo resmen sol kasigim tek gozume farkli gelen gogus uclarim buyudu bir haftadir
Hafiften karnim belim agriyor adetim yaklasti galiba zaten adet oncesi aman aman agri olmaz.ayyy insallah hamileyizdir:))))

İnsallah ama umudum pek yok adet olsam diye sabirsizlaniyorum bu ay olmayavak.diye antibiotik de kullandim röntgen de cekindim hayirlisi rabbimden
benim de ümidim yok regli belirtileri var. ha yarın ha öbürsü gün gelecek gibi artık eşimle cidden tüp düşünüyoruz.

Kızlar gbbc Veson casun @myssteriouss mavimli Y yapayalniz1 ve hqtirlayamadiklarim, bugün Eylemeylemce charmant ile konuşmuş. biraz problemleri varmış, buraya birdaha girmeyecekmis. Genetik testleri temiz çıkmış, çocuk denemelerine başlamışlar. hepimizi çok özlemiş. kendi adıma iyi olmasına çok sevindim. ama bize 2 satır yazıp iyi olduğunu belirtmesini isterdim. ben kendi adıma sizleri bilgilendirmek istedim.

Arada sag kasigimda igne batmasi gibi oluyor ama bu her ay oluyor farkli bi durum yok((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…