- 25 Ağustos 2015
- 1.464
- 986
- 123
- 31
794 çıktı784 çıktı Can'ım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
794 çıktı784 çıktı Can'ım ya
Gozunaydin canim.saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah darisi bize insallahKızlar değer 794 çıktı
Benimde dikkatimi cekti klomen kullananlar kullandiklari ay degilde ondan sonraki aylarda hamile kaliyorlar bende iki ay sonra hamile kalmistim tek ay kullanmistim yine kullanmak istiyorumOglum 5.ay da oldu 3.ay pkolu oldugum icin klomen kullanmistim ama o ay olmadi iki ay sonra kendiliginden oldu
Tez zamanda insallah.buay benimde hic umudum yok belirtinin b'si yok.bari akintim olaydi(((SON 2 GÜN BAKALIM 25 MART ADET GÜNÜM Hİ BİR BELİRTİM YOK MUHTEMELEN ADET OLUCAM KIRMIZILARI GÖRÜCEM BU AYDA NASIP DİĞER AYA KALDI HAYIRLISIYLA IKI GÜN ARAYLA 1,20 DEN 1,40 DA BHCG YÜKSELMESİDE İLGİNÇ HADI BAKALIM İNŞALLAH DUALARIM SIZLERLE SIZLERDE EKSIK ETMEYİN BUGUN COCUK BAYRAMI RABBIM BIZLEREDE COCUKLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...
Amin Can'ım inşallah Allah herkese versin ya ne kadar çok yükselmiş değerGozunaydin canim.saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah darisi bize insallah
Tez zamanda insallah.buay benimde hic umudum yok belirtinin b'si yok.bari akintim olaydi(((
Sence bu kadar çok yükselebilir mi acaba ikiz mi784 çıktı Can'ım ya
Can'ım aynıları bende de oldu o kadar akıtı vardı ki au gibi ve hamileyim beta Hcg 794 çıktı düşün bi kaç gün saha bekle kan ver benceMeraba arkadaşlar oncellikle isteyen herkese allahim hayirli evlatlar nasip eder inşallah. Benimde size bir sorum olacak bugun regl olmam gerekiyor ama olmadim bi haftadir kasik ve bel agrim var birde sari akintim. Dunde regl olacak gibi sancim oldu fakat olmadim gecti sizce hamile olabilirmiyim yoksa bi enfeksiyon belirtisimi lutfen bi fikir verinn
Can'ım aynıları bende de oldu o kadar akıtı vardı ki au gibi ve hamileyim beta Hcg 794 çıktı düşün bi kaç gün saha bekle kan ver bence
Ben dört gün geçince kan testi yaptırdım 19.25 çıktı bi hafta sonra tekrar yaptırdım 794 çıktı Can'ım inşallah seninde vardır bebişAllahim saglikla kucağına almayi nasio eder insallah ya o kadar akintm varki bi sorunmu var acaba diyorm ama insallah dedgn gibi olur kaçıncı gununde test yaptn cnm
Insallah cnmmBen dört gün geçince kan testi yaptırdım 19.25 çıktı bi hafta sonra tekrar yaptırdım 794 çıktı Can'ım inşallah seninde vardır bebiş
Masallah canim allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah794 çıktı
Amin Can'ım inşallah doktora iki hafta sonra gidicez tam kalp atımları duyulurheraldeMasallah canim allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah
Varmi ailede ikizKızlar ya benim bi haftada değerim çok artış gösterdi sanki geçen hafta cumartesi 19 çıktı bugun 794 ikiz olabilir mi sizce :)
Eşimin teyzesinin torunu var bitekVarmi ailede ikiz