Problemleri buraylami alakalimiymiski keske kendi dedigin gibi bikac satir yazsaymışKızlargbbc @Veson @casun Homely_angel mavimli @yapayalniz1 ve hqtirlayamadiklarim, bugün @Eylemeylemce charmant ile konuşmuş. biraz problemleri varmış, buraya birdaha girmeyecekmis. Genetik testleri temiz çıkmış, çocuk denemelerine başlamışlar. hepimizi çok özlemiş. kendi adıma iyi olmasına çok sevindim. ama bize 2 satır yazıp iyi olduğunu belirtmesini isterdim. ben kendi adıma sizleri bilgilendirmek istedim.
Sağol Can'ım inşallah bu kez Allah nasip ederay çok sevindim canım ya. sağlıkla al kucağına inşallah.
sağol canım. gerçekten merak etmiştim.Kızlargbbc @Veson @casun Homely_angel mavimli @yapayalniz1 ve hqtirlayamadiklarim, bugün @Eylemeylemce charmant ile konuşmuş. biraz problemleri varmış, buraya birdaha girmeyecekmis. Genetik testleri temiz çıkmış, çocuk denemelerine başlamışlar. hepimizi çok özlemiş. kendi adıma iyi olmasına çok sevindim. ama bize 2 satır yazıp iyi olduğunu belirtmesini isterdim. ben kendi adıma sizleri bilgilendirmek istedim.
yok değilmiş canım, özelmiş.Problemleri buraylami alakalimiymiski keske kendi dedigin gibi bikac satir yazsaymış
Keşke gitmeseydi :-(yok değilmiş canım, özelmiş.
Kızlargbbc @Veson @casun Homely_angel mavimli @yapayalniz1 ve hqtirlayamadiklarim, bugün @Eylemeylemce charmant ile konuşmuş. biraz problemleri varmış, buraya birdaha girmeyecekmis. Genetik testleri temiz çıkmış, çocuk denemelerine başlamışlar. hepimizi çok özlemiş. kendi adıma iyi olmasına çok sevindim. ama bize 2 satır yazıp iyi olduğunu belirtmesini isterdim. ben kendi adıma sizleri bilgilendirmek istedim.
Yerleşme kanaması olabilir Can'ımiyi geceler arkadaşlar bende de pko var ve adetlerimin gününü kestiremiyorum,çok geç oluyor bu gün 36.gün, 5 gündür sanki adet oluyormuş gibi sancım var,cumarteside adet oldum sandm geldim eve pembe leke gelmişti,pazar günüde akıntıda çok az damar damar kan vardı,hep sol kasığım ağrırdı bu ay sağ kasığıma hafif ağrılar girdi,arkadaşımla paylaştım hamile olabilirsin dedi,yarın doktora gidicem, şuan bile sanki adet olmuşum gibi kasığım ağrıyor
pembe leke gerçekten hamilelik beliritisi olabilir mi?
hayırlısı olsun bakalım umutlanmıyayımda tevafuki bu güne randevum var 3 saate herşey belli olucak başka bişey olmasın daYerleşme kanaması olabilir Can'ım
Hadi bakalım haber ver bizede canımhayırlısı olsun bakalım umutlanmıyayımda tevafuki bu güne randevum var 3 saate herşey belli olucak başka bişey olmasın da
Bende pkoluyum canim iki ay once ayni seyi yasadim leke geldi ve akintinin icinde damar gibi kan geldi ebe bir arkadasim var yerleşme kanamasi gibi ayni dedi malesef bnmki yerleşme degildi o lekenin ustune 60.gun adet olabildim ins seninki gebeliktendir bunu yazmamin sebebi kendini herseye hazirlada uzulmeyesin bana kesin hamilesin hamilesin dediler cok üzüldüm çünkü hayirlisi olsun hakkinda insiyi geceler arkadaşlar bende de pko var ve adetlerimin gününü kestiremiyorum,çok geç oluyor bu gün 36.gün, 5 gündür sanki adet oluyormuş gibi sancım var,cumarteside adet oldum sandm geldim eve pembe leke gelmişti,pazar günüde akıntıda çok az damar damar kan vardı,hep sol kasığım ağrırdı bu ay sağ kasığıma hafif ağrılar girdi,arkadaşımla paylaştım hamile olabilirsin dedi,yarın doktora gidicem, şuan bile sanki adet olmuşum gibi kasığım ağrıyor
pembe leke gerçekten hamilelik beliritisi olabilir mi?
canım iyi olmasına çok sevindim problemleride bian önce düzelir inşAllah sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo bebiş nasılKızlargbbc @Veson @casun Homely_angel mavimli @yapayalniz1 ve hqtirlayamadiklarim, bugün @Eylemeylemce charmant ile konuşmuş. biraz problemleri varmış, buraya birdaha girmeyecekmis. Genetik testleri temiz çıkmış, çocuk denemelerine başlamışlar. hepimizi çok özlemiş. kendi adıma iyi olmasına çok sevindim. ama bize 2 satır yazıp iyi olduğunu belirtmesini isterdim. ben kendi adıma sizleri bilgilendirmek istedim.
canım bende iğne tedavisi oldum 350 tl iğnenin fiyatı senin yumurtalarının cevabına göre ya bi kutu bazen ikinci kutuyada geçebiliyosun ben 3 kutu kullandığımı biliyorumTam bilmiyorum canım ama doktorum biraz pahalı rapor çıkarmanız lazım dedi. Seni de doktorun yönlendirir büyük ihtimal
İnş. canım sağolasın, iyi bebiş çok şükür ikili testte iyi çıktı. 3hafta sonra 4lüye gideceğiz bakalım. Bulantılarımda geçti şükürler olsun, senin nasıl gidiyor? Ne alemdesin şuandacanım iyi olmasına çok sevindim problemleride bian önce düzelir inşAllah sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo bebiş nasıl
ohh çok şükür canım 4lü testtede bişey çıkmaz canım inşAllah bende valla adet olmayı bekliyorum canım tedaviye başlamak içinİnş. canım sağolasın, iyi bebiş çok şükür ikili testte iyi çıktı. 3hafta sonra 4lüye gideceğiz bakalım. Bulantılarımda geçti şükürler olsun, senin nasıl gidiyor? Ne alemdesin şuanda
İnş. canım bakalım hayırlısı allahım herkese sağlık sıhhat versin önce...Senin de hissediyorum çifter gelicek bebişler :)ohh çok şükür canım 4lü testtede bişey çıkmaz canım inşAllah bende valla adet olmayı bekliyorum canım tedaviye başlamak için
Rapor alınınca da mı bu fiyat canimcanım bende iğne tedavisi oldum 350 tl iğnenin fiyatı senin yumurtalarının cevabına göre ya bi kutu bazen ikinci kutuyada geçebiliyosun ben 3 kutu kullandığımı biliyorum
inşAllah canım aminnnİnş. canım sağolasın, iyi bebiş çok şükür ikili testte iyi çıktı. 3hafta sonra 4lüye gideceğiz bakalım. Bulantılarımda geçti şükürler olsun, senin nasıl gidiyor? Ne alemdesin şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?