- 22 Nisan 2016
- 50
- 21
- 3
- 33
Himm hayirlisi olsun canim istiyosan ikizdir insallah ama.ikizde zor olur ya ama bu yandan da guzelEşimin teyzesinin torunu var bitek
Bnm adet onceside oluyo canim siskinlik gaz hamilelik belirtisi midir bilemiyorumKizlar bu gaz olayi bi belirti mi acaba. Karnim davul gibi oldu bugun ve asiri gaz
Canim ya karnim goguslerim çok agriyor .işte oldum diyorum bakıyorum yokBnm adet onceside oluyo canim siskinlik gaz hamilelik belirtisi midir bilemiyorum
Benim daha 15 gunum var iste. Yakin olsa biraz umitlencem ama bilemiyorm. Yumurtlamadan 2 gun gecyi bugun. Hayirlisi ins. Zaten bir haftafir oturup kendimi dinCanim ya karnim goguslerim çok agriyor .işte oldum diyorum bakıyorum yokgeleckse erken gelse barı bugün 40. Günüm . sende durumlar ne
Bi tane olsun sağlıklı olsun tabikideHimm hayirlisi olsun canim istiyosan ikizdir insallah ama.ikizde zor olur ya ama bu yandan da guzel
Dinlemeye başlayınca zaten heryerin ağrımaya belirti vermeye başlıyor en iyisi dinlememk :) benimki adet ağrısı resmen ama gelen de yokBenim daha 15 gunum var iste. Yakin olsa biraz umitlencem ama bilemiyorm. Yumurtlamadan 2 gun gecyi bugun. Hayirlisi ins. Zaten bir haftafir oturup kendimi dinliyorm
EvettDinlemeye başlayınca zaten heryerin ağrımaya belirti vermeye başlıyor en iyisi dinlememk :) benimki adet ağrısı resmen ama gelen de yokilk denemen mi senin baya heyecanlisin :)
Cok mu belli oluyo.
Evet belli oluyor :)) hayirlisi insallah ilk denemede tutar bakarsın :)Cok mu belli oluyo.Yaa heycanlaniyo insann
Allah hayirliysa versin insallah. Cok hırsla istemiyorum. Verdigi emaneti sukur sebebi kilsin imtihan degil. Ama ben cok da duskunum iste bebeklere. 7.ayimizdayiz bakalim bende heyecan dorukta.Evet belli oluyor :)) hayirlisi insallah ilk denemede tutar bakarsın :)
Amin canım inşallah Rabbim hayırlısıni versin ama insallah çok beklemeyiz.. Bende 9 aylık evliyim evlendigimizden beri istiyoruz nasip olmadıAllah hayirliysa versin insallah. Cok hırsla istemiyorum. Verdigi emaneti sukur sebebi kilsin imtihan degil. Ama ben cok da duskunum iste bebeklere. 7.ayimizdayiz bakalim bende heyecan dorukta.Gerci bu cok bi denememiz olmadi ama belki biri olmustur
Ne kadar var bata. Belirti var mi.Amin canım inşallah Rabbim hayırlısıni versin ama insallah çok beklemeyiz.. Bende 9 aylık evliyim evlendigimizden beri istiyoruz nasip olmadı
Bende pko var canim bata ne kadar kaldığını bilmiyorum benim sorunum bu maalesef. Ön gündür goguslerim ve karnim agriyor normalde adetten önce nce böyle olurdu ama bu uzun sürdü. Bugün 40. Günüm.beş gün daha geçsin test yaptirp yoksa bisey doktora gidecemNe kadar var bata. Belirti var mi.
Rabbim sida versin insallah. Sıkıntılı zamanlar dua vaktidir. Bolca dua ve teslimiyet. Insallah bizde o duyguyu yasarizBende pko var canim bata ne kadar kaldığını bilmiyorum benim sorunum bu maalesef. Ön gündür goguslerim ve karnim agriyor normalde adetten önce nce böyle olurdu ama bu uzun sürdü. Bugün 40. Günüm.beş gün daha geçsin test yaptirp yoksa bisey doktora gidecem
ediyorum canim burda olan herkese ediyorum dua Rabbim kabul etsin .. Annelik duygusunu biz de tadalim insallahRabbim sida versin insallah. Sıkıntılı zamanlar dua vaktidir. Bolca dua ve teslimiyet. Insallah bizde o duyguyu yasariz
Bnm de 33.günüm pek biseyim.yok beyaz bir.akıntım var hafif kasiklarimda sanci oluyo bu ay beklemiyorum zaten erkenden adet olabilsemde igneye baslayabilsem diye bekliyorumCanim ya karnim goguslerim çok agriyor .işte oldum diyorum bakıyorum yokgeleckse erken gelse barı bugün 40. Günüm . sende durumlar ne
Bende yum gelişmediği için pek umudum yok ama yine de acaba diyorum. Ön gündür agriyo ve goguslerim ağrısı her zamankinden biraz farklı. Aynen yoksa bisey bende olsam keşke günde iki klomen icecem bende. O da etki etmezse iğneye geçeriz dedi doktor. Ama çok pahaliymis sanırım rapor falan çıkarmak gerekiyomusBnm de 33.günüm pek biseyim.yok beyaz bir.akıntım var hafif kasiklarimda sanci oluyo bu ay beklemiyorum zaten erkenden adet olabilsemde igneye baslayabilsem diye bekliyorum
Aa oylemii ondan hic haberim yok benim ne.kadarki acabaBende yum gelişmediği için pek umudum yok ama yine de acaba diyorum. Ön gündür agriyo ve goguslerim ağrısı her zamankinden biraz farklı. Aynen yoksa bisey bende olsam keşke günde iki klomen icecem bende. O da etki etmezse iğneye geçeriz dedi doktor. Ama çok pahaliymis sanırım rapor falan çıkarmak gerekiyomus
Tam bilmiyorum canım ama doktorum biraz pahalı rapor çıkarmanız lazım dedi. Seni de doktorun yönlendirir büyük ihtimalAa oylemii ondan hic haberim yok benim ne.kadarki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?