Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim ya karnim goguslerim çok agriyor .işte oldum diyorum bakıyorum yok geleckse erken gelse barı bugün 40. Günüm . sende durumlar ne
Benim daha 15 gunum var iste. Yakin olsa biraz umitlencem ama bilemiyorm. Yumurtlamadan 2 gun gecyi bugun. Hayirlisi ins. Zaten bir haftafir oturup kendimi dinliyorm

Benim daha 15 gunum var iste. Yakin olsa biraz umitlencem ama bilemiyorm. Yumurtlamadan 2 gun gecyi bugun. Hayirlisi ins. Zaten bir haftafir oturup kendimi dinliyorm
Dinlemeye başlayınca zaten heryerin ağrımaya belirti vermeye başlıyor en iyisi dinlememk :) benimki adet ağrısı resmen ama gelen de yok ilk denemen mi senin baya heyecanlisin :)

Evet belli oluyor :)) hayirlisi insallah ilk denemede tutar bakarsın :)
Allah hayirliysa versin insallah. Cok hırsla istemiyorum. Verdigi emaneti sukur sebebi kilsin imtihan degil. Ama ben cok da duskunum iste bebeklere. 7.ayimizdayiz bakalim bende heyecan dorukta. Gerci bu cok bi denememiz olmadi ama belki biri olmustur

Amin canım inşallah Rabbim hayırlısıni versin ama insallah çok beklemeyiz.. Bende 9 aylık evliyim evlendigimizden beri istiyoruz nasip olmadı

Ne kadar var bata. Belirti var mi.
Bende pko var canim bata ne kadar kaldığını bilmiyorum benim sorunum bu maalesef. Ön gündür goguslerim ve karnim agriyor normalde adetten önce nce böyle olurdu ama bu uzun sürdü. Bugün 40. Günüm.beş gün daha geçsin test yaptirp yoksa bisey doktora gidecem

Rabbim sida versin insallah. Sıkıntılı zamanlar dua vaktidir. Bolca dua ve teslimiyet. Insallah bizde o duyguyu yasariz

Canim ya karnim goguslerim çok agriyor .işte oldum diyorum bakıyorum yok geleckse erken gelse barı bugün 40. Günüm . sende durumlar ne
Bnm de 33.günüm pek biseyim.yok beyaz bir.akıntım var hafif kasiklarimda sanci oluyo bu ay beklemiyorum zaten erkenden adet olabilsemde igneye baslayabilsem diye bekliyorum

Bnm de 33.günüm pek biseyim.yok beyaz bir.akıntım var hafif kasiklarimda sanci oluyo bu ay beklemiyorum zaten erkenden adet olabilsemde igneye baslayabilsem diye bekliyorum
Bende yum gelişmediği için pek umudum yok ama yine de acaba diyorum. Ön gündür agriyo ve goguslerim ağrısı her zamankinden biraz farklı. Aynen yoksa bisey bende olsam keşke günde iki klomen icecem bende. O da etki etmezse iğneye geçeriz dedi doktor. Ama çok pahaliymis sanırım rapor falan çıkarmak gerekiyomus

Aa oylemii ondan hic haberim yok benim ne.kadarki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…