• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar gbbc gbbc @Veson @casun Homely_angel Homely_angel mavimli mavimli @yapayalniz1 ve hqtirlayamadiklarim, bugün @Eylemeylemce charmant charmant ile konuşmuş. biraz problemleri varmış, buraya birdaha girmeyecekmis. Genetik testleri temiz çıkmış, çocuk denemelerine başlamışlar. hepimizi çok özlemiş. kendi adıma iyi olmasına çok sevindim. ama bize 2 satır yazıp iyi olduğunu belirtmesini isterdim. ben kendi adıma sizleri bilgilendirmek istedim.
Problemleri buraylami alakalimiymiski keske kendi dedigin gibi bikac satir yazsaymış

Kızlar gbbc gbbc @Veson @casun Homely_angel Homely_angel mavimli mavimli @yapayalniz1 ve hqtirlayamadiklarim, bugün @Eylemeylemce charmant charmant ile konuşmuş. biraz problemleri varmış, buraya birdaha girmeyecekmis. Genetik testleri temiz çıkmış, çocuk denemelerine başlamışlar. hepimizi çok özlemiş. kendi adıma iyi olmasına çok sevindim. ama bize 2 satır yazıp iyi olduğunu belirtmesini isterdim. ben kendi adıma sizleri bilgilendirmek istedim.
sağol canım. gerçekten merak etmiştim.

Canım bilgi verdiğin için çok teşekkürler, neyseki iyiymiş. valla aklıma kötü kötü şeyler geliyordu.

iyi geceler arkadaşlar bende de pko var ve adetlerimin gününü kestiremiyorum,çok geç oluyor bu gün 36.gün, 5 gündür sanki adet oluyormuş gibi sancım var,cumarteside adet oldum sandm geldim eve pembe leke gelmişti,pazar günüde akıntıda çok az damar damar kan vardı,hep sol kasığım ağrırdı bu ay sağ kasığıma hafif ağrılar girdi,arkadaşımla paylaştım hamile olabilirsin dedi,yarın doktora gidicem, şuan bile sanki adet olmuşum gibi kasığım ağrıyor
pembe leke gerçekten hamilelik beliritisi olabilir mi?

iyi geceler arkadaşlar bende de pko var ve adetlerimin gününü kestiremiyorum,çok geç oluyor bu gün 36.gün, 5 gündür sanki adet oluyormuş gibi sancım var,cumarteside adet oldum sandm geldim eve pembe leke gelmişti,pazar günüde akıntıda çok az damar damar kan vardı,hep sol kasığım ağrırdı bu ay sağ kasığıma hafif ağrılar girdi,arkadaşımla paylaştım hamile olabilirsin dedi,yarın doktora gidicem, şuan bile sanki adet olmuşum gibi kasığım ağrıyor
Yerleşme kanaması olabilir Can'ım :-)

Bende pkoluyum canim iki ay once ayni seyi yasadim leke geldi ve akintinin icinde damar gibi kan geldi ebe bir arkadasim var yerleşme kanamasi gibi ayni dedi malesef bnmki yerleşme degildi o lekenin ustune 60.gun adet olabildim ins seninki gebeliktendir bunu yazmamin sebebi kendini herseye hazirlada uzulmeyesin bana kesin hamilesin hamilesin dediler cok üzüldüm çünkü hayirlisi olsun hakkinda ins

canım iyi olmasına çok sevindim problemleride bian önce düzelir inşAllah sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo bebiş nasıl

selam kızlar nasılsınız benimde doğum kontrol haplarım bitti adet olmayı bekliyorum bazen bian önce olsamda tedaviye başlasam diyorum bazende yok yok biraz geç gelsin adet diorum korkuyorum açıkçası biraz meşakatli bi süre hayırlısı inşAllah hakkımızda

Tam bilmiyorum canım ama doktorum biraz pahalı rapor çıkarmanız lazım dedi. Seni de doktorun yönlendirir büyük ihtimal
canım bende iğne tedavisi oldum 350 tl iğnenin fiyatı senin yumurtalarının cevabına göre ya bi kutu bazen ikinci kutuyada geçebiliyosun ben 3 kutu kullandığımı biliyorum

canım iyi olmasına çok sevindim problemleride bian önce düzelir inşAllah sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo bebiş nasıl
İnş. canım sağolasın, iyi bebiş çok şükür ikili testte iyi çıktı. 3hafta sonra 4lüye gideceğiz bakalım. Bulantılarımda geçti şükürler olsun, senin nasıl gidiyor? Ne alemdesin şuanda

İnş. canım sağolasın, iyi bebiş çok şükür ikili testte iyi çıktı. 3hafta sonra 4lüye gideceğiz bakalım. Bulantılarımda geçti şükürler olsun, senin nasıl gidiyor? Ne alemdesin şuanda
ohh çok şükür canım 4lü testtede bişey çıkmaz canım inşAllah bende valla adet olmayı bekliyorum canım tedaviye başlamak için

Back