Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Oglum 5.ay da oldu 3.ay pkolu oldugum icin klomen kullanmistim ama o ay olmadi iki ay sonra kendiliginden oldu
Benimde dikkatimi cekti klomen kullananlar kullandiklari ay degilde ondan sonraki aylarda hamile kaliyorlar bende iki ay sonra hamile kalmistim tek ay kullanmistim yine kullanmak istiyorum

Tez zamanda insallah.buay benimde hic umudum yok belirtinin b'si yok.bari akintim olaydi(((

Meraba arkadaşlar oncellikle isteyen herkese allahim hayirli evlatlar nasip eder inşallah. Benimde size bir sorum olacak bugun regl olmam gerekiyor ama olmadim bi haftadir kasik ve bel agrim var birde sari akintim. Dunde regl olacak gibi sancim oldu fakat olmadim gecti sizce hamile olabilirmiyim yoksa bi enfeksiyon belirtisimi lutfen bi fikir verinn

Can'ım aynıları bende de oldu o kadar akıtı vardı ki au gibi ve hamileyim beta Hcg 794 çıktı düşün bi kaç gün saha bekle kan ver bence

Allahim saglikla kucağına almayi nasio eder insallah ya o kadar akintm varki bi sorunmu var acaba diyorm ama insallah dedgn gibi olur kaçıncı gununde test yaptn cnm

Allahim saglikla kucağına almayi nasio eder insallah ya o kadar akintm varki bi sorunmu var acaba diyorm ama insallah dedgn gibi olur kaçıncı gununde test yaptn cnm

Ben dört gün geçince kan testi yaptırdım 19.25 çıktı bi hafta sonra tekrar yaptırdım 794 çıktı Can'ım inşallah seninde vardır bebiş

Kızlar ya benim bi haftada değerim çok artış gösterdi sanki geçen hafta cumartesi 19 çıktı bugun 794 ikiz olabilir mi sizce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…