• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
inşallah benim de böyle hemencik gelir bebişim. bana kalsa hiç beklemek istemezdim ama ilk regli kesin geçmeli işte. Sonrası Allah' ın takdiri.
Aynen öyl Can'ım bakalım bende yarın tekrar kan vericem değer yükseldi mi nasıl oldu Merak ediyorum

Selamlar kizlar benim 32.gunum bugün hafif bir adet sancisi gibi sancim var ama yogun degil birde boyle beyaz kremimsi akinti geliyo camasirima artik ne adet belirtisiydi unuttum ya iyice balatalar yandi bende :))
Senin neden hep böyle kız :-)

Selamlar kizlar benim 32.gunum bugün hafif bir adet sancisi gibi sancim var ama yogun degil birde boyle beyaz kremimsi akinti geliyo camasirima artik ne adet belirtisiydi unuttum ya iyice balatalar yandi bende :))
Asil belirtiler gun gectikten sonra oluyor aslindada biz bekliyemiyoruz

Polikistik var hayatim bende zaten dr kontrolünde ugrasiyorum da bu ay demistim ya klomene cevap vermedi yumurtalar adet olunca igne tedavisine başlıcam
Can'ım benim bi tanıdığım iğne tedavisiyle hamile kaldı hap nda da etki etmemiş inşallaj seninde onun gibi tatlı bi bebişin olur :-)

Bu ay hamile kalma ihtimalim cok düşükte iste bu umut bekliyorum degilsemde ins hemencecik adet olurumda igneye başlarım

Can'ım benim bi tanıdığım iğne tedavisiyle hamile kaldı hap nda da etki etmemiş inşallaj seninde onun gibi tatlı bi bebişin olur :-)
Evet cnm banada igneye baslayacak drum bu ay glukofen bode.inofolic diye iki hap verdi adetini de düzenler dedi bekliyorum bakalim

Evet cnm banada igneye baslayacak drum bu ay glukofen bode.inofolic diye iki hap verdi adetini de düzenler dedi bekliyorum bakalim
Aynen o glukofen kullandı oda ay inşallah seninde olur kız ama sakın doktorunun Sözünden çıkma sana ilişki tarihi saati verecek hepsini güzel değerlendir

Aynen o glukofen kullandı oda ay inşallah seninde olur kız ama sakın doktorunun Sözünden çıkma sana ilişki tarihi saati verecek hepsini güzel değerlendir
Ayy ins cnm yaa yoruldum valla her ay dra gitmekten rabbim neylerse guzel eyler diyorum her ay sabrediyorum cok şükür bin şükür oglum var ama kardesi olsun kardes sevgisini yasasin cok.istiyorum ve 11 ay oldu artik sabrim azaldi..

Ayy ins cnm yaa yoruldum valla her ay dra gitmekten rabbim neylerse guzel eyler diyorum her ay sabrediyorum cok şükür bin şükür oglum var ama kardesi olsun kardes sevgisini yasasin cok.istiyorum ve 11 ay oldu artik sabrim azaldi..
Can'ım bide stres yapma bak kendini rahat bırak düşünme o an hamile kalmam lazım falan deme Can'ım o da etkiler sabırlı olucaz tek çare bu ilk çocuğunda tedaviyle mi oldu

Can'ım bide stres yapma bak kendini rahat bırak düşünme o an hamile kalmam lazım falan deme Can'ım o da etkiler sabırlı olucaz tek çare bu ilk çocuğunda tedaviyle mi oldu
Oglum 5.ay da oldu 3.ay pkolu oldugum icin klomen kullanmistim ama o ay olmadi iki ay sonra kendiliginden oldu

SON 2 GÜN BAKALIM 25 MART ADET GÜNÜM Hİ BİR BELİRTİM YOK MUHTEMELEN ADET OLUCAM KIRMIZILARI GÖRÜCEM BU AYDA NASIP DİĞER AYA KALDI HAYIRLISIYLA IKI GÜN ARAYLA 1,20 DEN 1,40 DA BHCG YÜKSELMESİDE İLGİNÇ HADI BAKALIM İNŞALLAH DUALARIM SIZLERLE SIZLERDE EKSIK ETMEYİN BUGUN COCUK BAYRAMI RABBIM BIZLEREDE COCUKLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...En Büyük TÜRKİYE:anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46:En Büyük KK

Back